Ultrablanc pareri 2021. Pasta de dinti cu carbune care albeste?

In ultima vreme se difuzeaza la televizor o reclama despre pasta de dinti cu carbune activat Ultrablanc. Aceasta este o pasta de dinti care promite ca vei avea dinti mai albi intr-un timp rapid.

Ingredientul principal, carbunele activat este sigur pentru smalt si din acest motiv nu trebuie sa iti faci griji. Daca ai dinti galbeni din cauza fumatului excesiv sau pur si simplu dintii tai au o predispozitie spre a se ingalbeni usor, atunci poate nu ar fi rau sa alegi Ultrablanc.

Pareri Ultrablanc imediat dupa folosire

Personal am folosit pasta de dinti Ultrablanc timp de o luna de zile si in tot acest timp am vrut sa vad efectul ei. Mentionez ca aceasta este o parere personala si in cazul tau rezultatul poate sa fie diferit.

In cazul meu, avand o predispozitie spre dinti cu o tenta mai galbena si folosind pasta Ultrablanc pot sa zic ca aceasta este destul de buna.

Nu te astepta ca efectul sa se vada imediat deoarece e nevoie de timp ca ingredientele componente sa actioneze.

La mine dintii au inceput sa fie usor mai albi dupa aproximativ doua saptamani de la folosirea acestei paste de dinti cu carbune activat. De asemenea efectul nu pot sa zic ca este wow, in sensul ca dintii nu sunt atat de albi ca si dupa un proces de albire la dentist.

Totusi consider ca in general Ultrablanc poate sa te ajute daca ai dinti galbeni si nu iti permiti sa mergi atat de des cum ti ai dori la dentist pentru albire.

Ultrablanc pret pasta de dinti

Cel mai bun pret la pasta de dinti Ultrablanc l-am gasit in farmacia Tei, undeva putin peste 20 lei. Stiu ca am luat aceasta pasta de dinti la reducere din aceasta farmacie. Totusi ea se gaseste de cumparat si in alte farmacii si cel mai mult am vazut sa coste undeva la 32 lei.

Producatorul Ultrablanc recomanda folosirea sistematica a pastei de dinti cu carbune activat pentru ca dintii sa isi pastreze culoarea alba. Trebuie sa mai stii ca Ultrablanc mai contine si flor, ca orice pasta de dinti pe care am folosit-o in trecut.

De asemenea cautand pareri despre aceasta pasta de dinti am mai vazut ca Ultrablanc este buna si pentru indepartarea respiratiei urat mirositoare.

In cazul meu nu am simtit acest efect dar pot sa zic ca pe moment,dupa folosire simti o senzatie de prospetime in gura.

Vrei sa confirmi aceste lucruri sau ai o alta parere despre pasta de dinti Ultrablanc? Nu ezita sa imi scrii in comentarii parerea ta despre acest produs in cazul in care l-ai folosit. Ai fost sau nu multumit?

Default image
Dalia Beche