Trotinete Electrice Constanta inchiriere Lime. Cel mai mic pret

Trotinetele electrice au ajuns si in Constanta, iar daca vrei sa inchiriezi una trebuie sa citesti acest articol pentru a vedea unde gasesti cel mai mic pret.

Daca pana acum nu existau deloc trotinete electrice de inchiriat in Constanta, odata cu aparitia verii avem in oras Lime sau Bolt, care ofera posibilitatea de a te plimba prin oras cu trotineta.

Unde gasesc trotinete electrice de inchiriat in Constanta?

Cel mai usor mod de a inchiria o trotineta este sa faci o plimbare pana in Parcul Tabacariei, in centrul cu biciclete I’velo unde sunt disponibile minim 20-30 trotinete de inchiriat.

Mai exact, centrul I’velo este situat la intrarea in Gravity Park si acolo pana acum se gaseau numai biciclete. De anul acesta poti inchiria si trotinete.

Mai exista si alte locatii de unde poti lua in Constanta o trotineta electrica.

In parcarea City Mall compania Sailor pune la dispozitie oricarei persoane aproximativ 20 de trotinete la inchiriat.

De asemenea, prin tot orasul Constanta, dar si prin Mamaia pot fi gasite trotinetele electrice Bolt si Lime.

Acestea sunt lasate in locuri strategice de catre cei care au grija de ele si sunt luate odata cu venirea serii.

Pe acestea din urma le poti gasi dupa cum spuneam aproape peste tot, atat pe faleza din Mamaia cat si prin piata Ovidiu sau parc Tabacarie, City Mall etc.

Care este pretul pentru a inchiria o trotineta electrica Constanta?

Pana acum am folosit doar trotinetele electrice Bolt si I’velo si pot sa va spun cat costa in acest moment sa inchiriezi la aceste servicii.

La Bolt pretul de inchiriere este de 0,45 lei per minut.

Sper sa nu gresesc, Lime ofera trotinete cu 0,65 lei per minut (corectati-ma daca s-a schimbat).

Prin oras gasesti de obicei foarte multe trotinete cu autonomie de 20-30 km, suficient incat sa te plimbi 30 minute sau chiar mai mult.

Cel mai avantajos cost la trotinete electrice in Constanta mi se pare ca il ofera abonamentele celor de la I’velo.

Pretul unui abonament nelimitat pentru o luna de zile este acum 99 lei, iar pretul unui abonament pe un an de zile este fix 365 lei.

Singurul dezavantaj este faptul ca trotinetele pot fi inchiriate doar pe o perioada de 2 ore momentan (poti cere extra time din aplicatie, dupa ce le predai, si te dai din nou).

De asemenea trotinetele I’velo nu pot fi lasate oriunde in oras, ci trebuie returnate dupa ce te-ai plimbat la centrul de inchiriere din spatele City Mall (vedere spre lac).

I’velo oferea la un moment dat si posibilitatea de a plati doar pentru cat timp ai inchiriat. De exemplu daca nu iti faci abonament si vrei sa inchiriezi pentru 20 minute o trotineta, vei plati 0,5 lei/minut si din ce retin, 2 lei deblocarea trotinetei.

Cum se inchiriaza o trotineta electrica in Constanta?

Majoritatea companiilor care inchiriaza trotinete electrice in Constanta o fac prin instalarea unei aplicatii.

De exemplu, trotinetele Bolt pot fi inchiriate numai daca ai un card bancar pe care il introduci in aplicatia lor.

Dupa ce ai instalat aplicatia vei gasi trotinetele localizate in oras, mergi la una dintre ele, o scanezi si te bucuri de plimbare. La finalul plimbarii trebuie sa inchizi cursa din aplicatie.

Personal nu stiu cum este la celelalte companii de inchiriere, deoarece abonamentul platit de mine a fost cu cardul, prin aplicatia celor de la I’velo.

La fiecare companie poti sa vezi inainte autonomia trotinetei electrice si o poti alege pe cea cu bateria cat mai incarcata.

Momentan pot sa zic ca trotinetele se prezinta intr-o stare foarte buna.

Turistii pot inchiria si ei trotinete electrice avand in vedere ca foarte multe se gasesc in Mamaia, ocazie cu care pot vedea orasul in miscare.

Trotinete electrice Lime Constanta

Trotinetele electrice Lime au fost introduse recent în Constanța. Acestea sunt destinate călătoriilor scurte și oferă o alternativă ecologică la mașini și motociclete.

În încercarea de a diminua nivelul de poluare din Constanța, trotinetele electrice Lime au fost distribuite în tot orașul.

O trotinetă electrică Bolt sau Lime este până la urmă o soluție de mobilitate pentru cei care doresc să se deplaseze rapid și eficient pe străzile lumii aglomerate de astăzi.

Trotinetele oferă o alternativă la mersul pe jos, mersul pe bicicleta sau la utilizarea mașinilor tradiționale.

De asemenea, acestea contribuie la reducerea traficului, la scăderea emisiilor de CO2 și oferă confort.

De fapt, sunt atât de convenabile încât unii oameni au început deja să renunțe la mașinile lor în favoarea acestor mijloace de transport electrice.

Deci nu mai e o surpriză că trotinetele electrice Lime și Bolt devin din ce în ce mai populare în toată Europa.

Lime, un start-up super fain, apropo, a oferit locuitorilor din multe orașe mari o modalitate alternativă de a se deplasa în oraș fără a conduce o mașină.

În ultimii ani, s-a tot încercat, chiar sub vechea administrație, să se introducă o nouă formă de vehicul ca alternativă la șofat.

Iată că trotinetele electrice Lime și Bolt sunt disponibile în aproape orice colț din orasul Constanta, la o fracțiune din prețul automobilelor.

Acestea reprezintă o modalitate ecologică de a vă deplasa dacă nu aveți carnet de sofer sau pur și simplu nu doriți să conduceți o mașină.

Trotinetele electrice Lime, Bolt sau I’velo pot fi găsite în apropierea stațiilor de transport public, în gară sau lângă City Mall Constanta (doar în spatele mall-ului, în cazul I’velo).

6 comentarii

  1. Din păcate, fix în clipa asta acum, pe Bolt apar doar 2 trotinete mari și late și înafara perimetrului „regulamentar” iar pe Lime efectiv nu apare nicio trotineta. Nu știu care e faza.

  2. După ce am învestit mai multe ore încercând să obțin informații, pot spune că în acest moment nu există, efectiv deloc, trotinete electrice de închiriat în Constanța / Mamaia. Pe Bolt apare un mesaj cu „Season is over !”, pe Lime în
    contiuare nu apare nicio trotinetă, pe I’Velo sunt disponibile doar biciclete, Sailor au închis definitiv afacerea ( și închirierile de E-TWOW-uri și service-ul ). Se adaugă la asta și inexistența bicicletelor gratuite din proiectul CT Bike al primăriei, acestea nemaiexistând deoarece contractul cu firma care manageriază tot ce ține de acele biciclete a expirat după 4 ani ( Martie 2019 – Martie 2020 ) iar primăria nu a fost capabilă să se ocupe, a lăsat totul de izbeliște iar acum, în luna Iunie deja, se scuză că „lucrează la documentație. Overall Constanța în clipa de față este redusa la doar biciclete I’Velo pe care le poți lua dintr-un singur loc și trebuie să le aduci înapoi tot acolo ( adică foarte inconvenient pentru majoritatea turiștilor ). Așadar, aproape nimic din ce este scris în acest articol nu mai este de actualitate, din păcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *