Cea mai buna Pompa de Zugravit cu Lavabila [Airless]

Vrei să cumperi o nouă pompa de zugravit cu lavabila airless?

Astazi, vom discuta despre cele mai bune pompe de vopsit de pe piață.

Vom trece în revistă cateva aparate de vopsit diferite și ne vom da cu părerea despre fiecare dintre ele.

Iata care sunt acestea:

Pompa de vopsit airless 1200 W
Pompa de zugravit airless Yato
Pulverizator vopsea lavabila airless
Pompa pentru zugravit profesionala
Pompa de vopsit Graco airless
Pompa de zugravit airless Bisonte
Pompa zugravit Visoli 4000W
Pompa pentru gleturi si decorative

Ce este o pompa de zugravit airless?

Pulverizatorul de vopsea lavabila airless este o unealtă fantastică pentru oricine dorește să obțină o imagine profesională a lucrărilor de vopsire.

Cu o pompa de vopsit airless, puteți aplica rapid și ușor vopseaua pe orice suprafață.

Și pentru că aceasta nu se amestecă cu aerul în timp ce este pulverizată, există un risc mai mic de formare a bulelor de aer.

În plus, pulverizatoarele de vopsea airless sunt foarte portabile, deoarece nu necesită un compresor.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități rapide și ușoare de a realiza o lucrare de vopsire cu aspect profesional, o pompa de zugravit cu lavabila este instrumentul perfect pentru această sarcină.

Cele mai bune pompe de zugravit cu lavabila

Există o mulțime de pompe de vopsit diferite pe piață și poate fi greu să te decizi care este cea mai potrivită pentru tine. Cele mai apreciate modele in prezent sunt:

 • Pompa de vopsit airless Steinhaus
 • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Pompa de vopsit semi-profesională airless Steinhaus este un instrument puternic și fiabil, perfect atât pentru vopsirea în interior, cât și în exterior.

Datorită sursei sale de alimentare electrică, această mașină este suficient de rezistentă pentru a face față oricărui proiect pe care i-l prezentați, indiferent de dimensiunea acestuia.

În plus, comenzile sale ușor de utilizat o fac perfectă atât pentru zugravii începători, cât și pentru profesioniștii experimentați.

Această pompa de zugravit cu lavabila puternică vine cu un motor de 1010 W și poate face față chiar și celor mai grele lucrări.

Conținutul pachetului include un pistol de pulverizare, o lance de extensie de 48 cm, o duză 313, o duză 515 pentru vopsea lavabilă (preinstalată), trei filtre cu plasă roșie (pentru duza 313), trei filtre cu plasă albă (pentru duza 515), un furtun de aspirație (cu filtru metalic), un furtun de retur, un furtun de pulverizare de 10 m, doua chei (17-19 și 19-21), un set de tije de curățare si un recipient pentru lubrifiant.

Pompa de vopsit airless Steinhaus este un instrument de vopsit versatil și ușor de utilizat, perfect pentru o varietate de proiecte de vopsire diferite.

Cu mânerul său de transport, comutatorul pornit/oprit, comutatorul amorsă/pulverizare și protecțiile pentru pistolul de pulverizare, acest aparat de vopsit airless Steinhaus este o modalitate sigură și convenabilă de a face treaba rapid și ușor.

SPECIFICATII TEHNICE

Acest pulverizator de vopsea lavabila are o presiune de lucru de 200 bar și o putere de 1010 wați, ceea ce îl face mai mult decât capabil să facă față chiar și celor mai dificile proiecte.

În plus, cu un nivel de zgomot de doar 110 dB, nu vă va deranja vecinii și nici nu vă va da dureri de cap în timp ce lucrați.

PERFORMANTE

Acest aparat de zugravit de top este conceput pentru cei care cer cele mai bune performanțe și rezultate.

Capacitatea sa de pompare de 1500 g/min vă asigură că veți putea pompa un flux constant de vopsea, iar designul său airless înseamnă că nu va trebui să aveți de-a face cu pensule sau role obositoare.

DIMENSIUNI

Cu pompa de vopsit airless Steinhaus, veți putea zugrăvi ca un profesionist!

Acest pulverizator de vopsea lavabila de înaltă calitate este conceput pentru a vă oferi un finisaj neted și uniform de fiecare dată.

Are un diametru al duzei de 0,38 mm și o lungime a furtunului de 10 m, astfel încât să puteți ajunge chiar și în cele mai înguste spații.

Lungimea lancei este de 480 mm, ceea ce face ca aceasta să fie ușor de manevrat în jurul mobilierului și al altor obstacole.

Iar la doar 6,2 kg, este suficient de ușor pentru a-l lua cu dvs. oriunde mergeți.

 • Pompa pentru zugravit / vopsit airless Visoli
 • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Pompa de vopsit airless Visoli este instrumentul perfect pentru orice pictor profesionist.

Această pompă facilitează aplicarea uniformă și lină a vopselei sau lacului, fără urme de pensulă. Rezultatul este un finisaj perfect, fără cusur, de fiecare dată.

SPECIFICATII TEHNICE

Pompa de zugravit airless Visoli este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își facă treaba rapid și eficient.

Acest aparat de vopsit are un motor de 1500 de wați și un rezervor cu o capacitate de 30 de litri, ceea ce îl face ideal pentru proiecte mari.

Pompa de vopsea airless Visoli este, de asemenea, foarte ușor de utilizat, datorită comenzilor intuitive și a afișajului clar.

DIMENSIUNI

Aparatul de zugravit airless Visoli este instrumentul perfect pentru orice lucrare de vopsire, indiferent dacă este vorba de proiecte mari sau mici.

Designul său ușor și lungimea furtunului de 15 metri îl fac ușor de manevrat în jurul obstacolelor, în timp ce diametrul duzei de 0,8 mm asigură o aplicare precisă a vopselei de fiecare dată.

 • Aparat de vopsit airless Doersupp
 • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Aparatul de vopsit airless Doersupp este instrumentul perfect pentru orice zugrav.

Este alimentat electric, ceea ce îl face ușor de folosit, și este, de asemenea, excelent pentru lucrări în interior și în exterior.

Cu ajutorul comutatorului pornit/oprit, este ușor de utilizat, iar dimensiunea sa compactă îl face simplu de depozitat.

SPECIFICATII TEHNICE

Pulverizatorul de vopsea lavabila airless Doersupp este un instrument esențial pentru orice lucrare de zugrăvire.

Este ușor de utilizat și vă ajută să obțineți un finisaj profesional de fiecare dată.

Acest aparat de zugravit este perfect pentru orice proiect acasă sau la serviciu și este, de asemenea, excelent pentru retușuri și lucrări de intretinere.

Cu cei 650 de wați putere, pompa de zugravit airless Doersupp poate face față oricărei provocari.

De asemenea, pulverizatorul de vopsea lavabila Doersupp este ușor și simplu de manevrat, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru oricine.

DIMENSIUNI

Cu un diametru al duzei de 0,2 mm, poate face față chiar și celor mai dificile sarcini de zugrăvire.

Lungimea furtunului de 10 m vă asigură că veți avea suficientă rază de acțiune pentru a ajunge în acele locuri greu accesibile.

În plus, aparatul de vopsit airless Doersupp este prevăzut cu o garanție de 2 ani, astfel încât puteți fi sigur că va rezista chiar și la cea mai intensă utilizare.

 • Pulverizator vopsea lavabila airless Bisonte
 • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Acest pulverizator de vopsea lavabila puternic este perfect pentru specialiștii care au nevoie de o modalitate fiabilă și eficientă de a face treaba cum trebuie.

Cu designul său airless, acest aparat de vopsit este capabil să abordeze cu ușurință chiar și cele mai dificile proiecte de zugrăvire.

Iar când ați terminat, pur și simplu clătiți-l cu apă și este gata de utilizare data viitoare.

SPECIFICATII TEHNICE

Această unitate puternică, dar compactă, este perfectă pentru o varietate de proiecte de vopsire, atât la scară mare, cât și la nivel mic.

Cu o presiune de lucru de 150 bar și o putere de 1800 de wați, acest pulverizator de vopsea lavabila Bison este sigur că va face treaba rapid și eficient.

Și datorită tehnologiei sale airless, nu este nevoie de compresoare de aer sau furtunuri scumpe – ceea ce îl face potrivit pentru cei care doresc să economisească bani și să se bucure de confortul unei unități cu fir.

De asemenea, pompa de vopsit airless Bison este prevăzută cu un tub de aspirație detașabil care poate fi îndepărtat cu ușurință pentru a fi curățat – astfel încât să vă puteți păstra mereu unitatea în stare excelentă.

DIMENSIUNI

Cu un diametru al duzei de 0,63 mm, pulverizatorul de vopsea lavabilă airless Bison poate face față chiar și celor mai delicate activități.

Iar cu o greutate de doar 40 kg, este ușor de transportat de la o lucrare la alta.

 • Pompa de zugravit cu lavabila profesionala Wagner
 • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Pompa de vopsit profesionala Wagner cu spălare este concepută pentru a vă face proiectele de renovare mai ușoare și mai eficiente.

Tehnologia sa de pompare cu piston vă asigură un finisaj neted și uniform de fiecare dată.

Iar funcția sa de spălare presupune că puteți să vă curățați rapid și ușor unitatea atunci când ați terminat.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei pompe de zugravit cu lavabila care poate face față chiar și celor mai dificile lucrări, aparatul de vopsit profesional Wagner cu spălare este alegerea perfectă.

SPECIFICATII TEHNICE

Pompa de zugravit Wagner cu spălare este un aparat de înaltă performanță, de calitate profesională, perfect pentru o gamă largă de aplicații de vopsire.

Cu motorul său puternic de 800 de wați, această pompa de vopsit cu lavabila poate face față cu ușurință chiar și celor mai solicitante sarcini.

În plus, pulverizatorul vine cu o presiune de lucru de 20,7 MPa, ceea ce îl face capabil să facă față chiar și celor mai dificile proiecte.

DIMENSIUNI

Pompa profesionala de vopsit Wagner este instrumentul perfect pentru orice operațiune de zugrăvire.

Diametrul duzei sale este de 0,019 inci, ceea ce o face perfectă pentru lucrări de precizie, iar greutatea sa de 23 kg o face ideala pentru a fi transportata de la un santier la altul.

Tipuri de aparate de zugravit airless

Pulverizatoarele de vopsit airless sunt o alegere populară pentru proiectele de vopsire, deoarece pot oferi un strat uniform de vopsea fără a lăsa urme de pensulă.

Există mai multe tipuri diferite de aparate de zugravit airless disponibile pe piață, fiecare cu propriile avantaje.

 • Pompa de zugravit airless cu carucior

Dacă sunteți în căutarea unui pulverizator de vopsea lavabila versatil și portabil, atunci un aparat de zugravit airless cu carucior este o opțiune excelentă.

Acestea sunt echipate cu rezervoare și motoare care sunt montate pe cărucioare, ceea ce le face ușor de transportat dintr-o locație în alta.

Sunt ideale pentru proiecte mari, deoarece puteți muta căruciorul fără să vă opriți pentru a umple rezervorul.

Singurul dezavantaj este că, de obicei, au nevoie de un furtun mai lung pentru a ajunge în toate zonele proiectului.

Dar, în general, aceste pompe de vopsit cu carucior airless sunt o alegere excelentă pentru oricine caută un mod durabil și convenabil de a zugrăvi suprafețe mari.

 • Aparat de vopsit airless stationar

Un aparat de zugravit cu rezervor staționar este o modalitate excelentă de a beneficia de un motor puternic și de un rezervor mare într-o singură unitate.

Acestea vin în diferite dimensiuni, astfel încât să-l puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră.

Unii oameni preferă o dimensiunea mică pentru că este mai ușor de mutat, în timp ce alții preferă o dimensiune mare pentru că are mai multă putere și poate sta într-un anumit loc pentru o perioadă mai lungă de timp.

Lucrul important de reținut este că acest pulverizator de vopsea lavabila cu rezervor stationar vine de obicei cu cel mai lung furtun, așa că va trebui să vă asigurați că aveți suficient spațiu pentru a-l depozita.

 • Pulverizator de vopsea lavabila airless portabil

Atunci când vine vorba de alegerea unui aparat de zugravit airless portabil, dimensiunea și puterea sunt considerente importante.

Cele mai mari sunt mai potrivite pentru proiecte mai ample, în timp ce pompele de zugravit cu lavabila mai mici sunt mai portabile și mai ușor de manevrat.

Cu toate acestea, compromisul este că aparatele mai mici au mai puțină putere și este posibil să nu poată gestiona suprafete întinse.

Din acest motiv, este important să alegeți un pulverizator de vopsea lavabila portabil de mărimea potrivită.

Dacă aveți nevoie de un aparat de zugravit puternic pentru un proiect mare, o pompa de vopsit de calitate comercială poate fi cea mai bună opțiune.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un pulverizator airless doar pentru retușuri sau lucrări mici, un model de dimensiuni reduse poate fi mai potrivit.

Cum alegi cea mai buna pompa de zugravit airless

Aparatele de zugravit sunt o modalitate rapidă și eficientă de a aplica vopsea, materiale de etanșare și alte materiale pe suprafețe.

Cu toate acestea, nu toate pompele de vopsit airless sunt identice.

Pentru a alege modelul potrivit pentru propriile nevoi, este important să înțelegeți caracteristicile cheie care contribuie la performanța unui pulverizator de vopsea lavabila.

Ignorarea acestor funcții ar putea duce la achiziționarea unui model inferior care produce rezultate nesatisfăcătoare.

Unele dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le verificați la o pompa de vopsea lavabila airless includ:

 • Flexibilitate

Un pulverizator de vopsea lavabila este un instrument excelent pentru aplicarea rapidă și ușoară a vopselei pe suprafețe mari. Cu toate acestea, nu toate aparatele de vopsit sunt fabricate la fel.

Unele sunt incomode, ceea ce îngreunează accesul în spații înguste sau în colțuri. Altele nu au puterea sau capacitatea de a face față vopselelor groase sau proiectelor mari.

De aceea, este important să alegeți o pompa de zugravit cu lavabila airless care să vă răspundă nevoilor individuale.

Am inclus mai multe modele care oferă o manevrabilitate mare pentru a îndeplini această nevoie.

Cu unele dintre ele, puteți vopsi chiar și din unghiuri diferite. De asemenea, un aparat de zugravit profesional ar trebui să poată distribui vopseaua cu o mare flexibilitate.

Indiferent dacă lucrați la un proiect mic sau mare, există un pulverizator de vopsea lavabila airless perfect pentru această sarcină.

 • Mărimea proiectului

Atunci când vă decideți ce aparat de zugravit airless să achiziționați, este important să luați în considerare mai întâi tipurile de proiecte de vopsire pe care le veți întreprinde cel mai frecvent.

Acest lucru se datorează faptului că nu orice pulverizator de vopsea lavabila este potrivit pentru toate tipurile de lucrări.

Dacă sunteți începător și veți efectua în principal lucrări mai mici, atunci ar trebui să optați pentru un model mic, ușor de manevrat și accesibil.

Cu toate acestea, dacă sunteți experimentat și trebuie să lucrați des la proiecte mai mari, atunci o pompa de zugravit airless profesionala va fi mult mai utilă.

În plus, vopseaua pe care o veți folosi pentru lucrarea dvs. trebuie să fie compatibilă cu pulverizatorul.

Acest lucru vă va ajuta să alegeți marimea duzei și puterea aparatului potrivit în funcție de mărimea lucrarii; fie că este vorba de un proiect extrem sau de unul care necesită o precizie delicată.

Luând în considerare acești factori înainte de a face achiziția, puteți fi sigur că alegeți cel mai bun pulverizator de vopsea airless pentru nevoile dumneavoastră.

 • Marimea rezervorului de vopsea

Dimensiunea proiectului dumneavoastră este unul dintre cei mai importanți factori.

Dacă lucrați la un proiect mare, veți avea nevoie de un pulverizator de vopsea lavabila cu un rezervor incapator, astfel încât să nu trebuiască să vă opriți și să îl umpleți frecvent.

Un alt considerent important este tipul de vopsea pe care îl veți folosi. Unele aparate de vopsit airless sunt concepute pentru a fi utilizate cu vopsele pe bază de apă, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru vopsele pe bază de ulei.

Asigurați-vă că alegeți o pompa de zugravit airless care este compatibilă cu tipul de vopsea pe care o veți folosi.

Având în vedere aceste informații, veți putea selecta pulverizatorul de vopsea potrivit pentru lucrarea dumneavoastră.

 • Capacitatea motorului

Atunci când alegeți un motor pentru pompa dvs. de zugravit, unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare este puterea.

Acest număr vă va da o idee despre cât de multă muncă poate suporta motorul și cât de repede va fi capabil să îndeplinească o sarcină.

De exemplu, dacă doriți să pulverizați mai multe straturi de vopsea într-o singură sesiune, veți avea nevoie de un motor puternic care să poată face față volumului de muncă.

Pe de altă parte, dacă doriți să pulverizați un singur strat pe un proiect mic, puteți alege un motor cu putere redusa.

În general, cu cât puterea nominală este mai mare, cu atât motorul va fi mai scump.

Cu toate acestea, merită menționat faptul că un motor cu o putere mai mare va fi, de asemenea, mai eficient și va avea o durată de viață mai lungă.

Atunci când luați o decizie, asigurați-vă că cântăriți cu atenție toți acești factori pentru a alege cel mai bun aparat de vopsit airless potrivit propriei nevoi.

 • Curățare

Dacă doriți ca aparatul dumneavoastră de zugravit să dureze, este important să îl curățați în mod regulat.

Vopseaua se poate acumula pe părțile laterale ale pulverizatorului și, dacă nu este îndepărtată înainte de a utiliza din nou aparatul, poate cauza probleme.

În general, ar trebui să vă spălați pompa de zugravit cu apă, ceea ce va dura ceva timp.

Există destul de multe mărci care oferă detalii despre modul de curățare a pulverizatoarelor lor, așa că asigurați-vă că verificați acest lucru în timp ce citiți detaliile produsului.

Dacă nu vă curățați aparatul de vopsit în mod regulat, este posibil să constatați că acesta nu funcționează atât de bine pe cât ar trebui.

Acumulările de vopsea pot bloca duza și pot împiedica vopseaua să curgă liber. Ca urmare, vă veți alege cu un finisaj slab și un client nemulțumit.

Așadar, asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vă curăța pulverizatorul de vopsea lavabila în mod corespunzător – va da roade pe termen lung!

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui nou pulverizator de vopsea lavabila, vă recomandăm să verificați aparatele de zugravit airless.

Acestea oferă un finisaj neted și uniform și sunt mult mai ușor de utilizat decât rolele de vopsea tradiționale.

Am compilat câteva dintre cele mai bune pompe de zugravit airless de pe piață, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză atunci când vă achiziționați următoarea unealtă de vopsit.

Ați încercat să folosiți un pulverizator de vopsea lavabila airless? Cum a fost experiența dvs.? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *