Narghilea Electronica Fara Nicotina ᐈ Tigara Electronica

Cât de mult îți dorești să te lași de fumat? Dacă sunteți ca majoritatea fumătorilor, răspunsul este „foarte mult”.

Dar renunțarea la țigări este, după cum se știe, dificilă, iar mulți fumători descoperă că au nevoie de ajutor pentru a scăpa de dependența lor. Aici intră în joc narghilea electronica fara nicotina.

Tigara electronica fara nicotina este o modalitate sigură și eficientă de a vă ajuta să renunțați la fumat și, ca urmare, devine din ce în ce mai frecventă.

Capacitatea de a controla aportul de nicotină sau de a renunța complet la fumat sunt cele două motive principale care stau la baza vapatului ca măsură sigură pentru a vă ajuta să vă rupeți de dependența de fumat.

Aceste narghilele electronice fara nicotina sunt disponibile in diferite marimi si capacitati de pufuri cum ar fi: 800 pufuri, 1800 pufuri, 2500 pufuri si 6000 pufuri.

În acest sens, am alcătuit o listă cu cele mai bune țigări electronice fără nicotină din 2023:


Narghilea electronica fara nicotina 1800 pufuri
Set 5 tigari electronice fara nicotina
Narghilea electonica fara nicotina
Tigara fara nicotina 2500 pufuri
Tigara electronica fara nicotina reincarcabila
Tigara electronica Vapy
Narghilea fara nicotina ieftina
Tigara electronica fara nicotina 1600 pufuri
Tigara electronica fara nicotina strawberry
Tigara electronica fara nicotina cu lichid
Mini narghilea electronica

Ce este o narghilea electronica fără nicotină?

În ultimii ani, însă, a existat o creștere a tendinței de a căuta opțiuni de vapare fără nicotină. Acest lucru se întâmplă de obicei din două motive.

Primul este acela că oamenii încearcă să se debaraseze complet de nicotină și, prin urmare, doresc să înceapă cu o doză mai mică sau deloc.

Al doilea motiv este că unii oameni pur și simplu nu le plac efectele nicotinei (cum ar fi bătăile inimii, nervozitatea etc.) și preferă să vapeze fără ea.

Oricare ar fi motivul, există acum mai multe opțiuni ca niciodată pentru cei care doresc să vapeze fără nicotină.

Pe piață există mai multe tipuri diferite de dispozitive de vapare. Cel mai popular tip este probabil tigara electronică fara nicotina, care poate fi cumpărată preumplută cu lichid fără nicotină sau umplută cu propriul lichid.

Există, de asemenea, dispozitive mai specializate, cum ar fi aparatele profesionale de vapat, care vă permit să controlați cantitatea de vapori pe care o inhalați și să personalizați aroma și concentrația lichidului.

Vaparea a devenit o alternativă populară la fumatul de țigări, iar unul dintre principalele motive pentru acest lucru este că oferă un control mai mare asupra consumului de nicotină.

Spre deosebire de țigările tradiționale, care livrează o cantitate fixă de nicotină la fiecare pufăit, vapatul le permite utilizatorilor să aleagă nivelul de nicotină pe care doresc să îl consume.

Diferite e-lichide sunt disponibile cu diferite niveluri de nicotină, de obicei între 3 mg și 18 mg.

Acest lucru le oferă celor care fumează posibilitatea de a diminua încet cantitatea de nicotină pe care o consumă, ceea ce îi poate ajuta, în cele din urmă, să se debaraseze complet de dependența de tutun.

Această abordare graduală este adesea mai eficientă decât o retragere completă a nicotinei, deoarece ajută la ușurarea tranziției și la reducerea probabilității de recidivă.

Prin urmare, tigara electronica fara nicotina poate fi un instrument util pentru cei care doresc să renunțe definitiv la țigări.

Tocmai în ultimii câțiva ani am văzut un val de produse adaptate la vapatul fără nicotină, iar acum este mai ușor ca niciodată să te bucuri de acest lucru.

Multe mărci de mini narghilele electronice fac acum aceleași lichide de vapat populare cu zero nicotină (sau 0mg). Dispozitivele de vapat au devenit, de asemenea, mai ușor de utilizat în absența nicotinei.

De fapt, există din ce în ce mai multe persoane care utilizează tigari electronice fără nicotină decât oricând înainte.

Astfel că, dacă, la fel ca majoritatea persoanelor, scopul tău final este să te lași de fumat și să scapi de dependența de țigări clasice, atunci continuă să citești mai departe, deoarece vom acoperi tot ceea ce trebuie să știi despre vaporii fără nicotină.

Vaparea acestor narghilele electronice fara nicotina este în continuare plăcută, deoarece obțineți toată aroma și producția de vapori fără efectul dur asupra gâtului, care vine cu niveluri ridicate de nicotină.

În plus, puteți lua doze mai mari fără să vă simțiți amețit sau agitat. Și, deoarece nu există nicio substanță care să creeze dependență, puteți să vapați cât de mult sau cât de puțin doriți fără să vă faceți griji că veți deveni dependenți.

Folosirea unei mini tigari electronice fără nicotină este, de asemenea, o modalitate excelentă de a socializa cu alți pasionați de vapat, deoarece nu vă riscați sănătatea sau dependența.

Și pentru că nu există fum pasiv, nefumătorii nu vor fi deranjați de acestea.

Diferente intre țigări fără nicotină si cele obișnuite

Țigările electronice fără nicotină sunt dispozitive alimentate cu baterii care furnizează un abur fără substanțele chimice nocive care se găsesc în fumul din tutun.

Aceste narghilele electronice sunt de diferite forme și dimensiuni, de la tigari electronice de unica folosinta la aparate Mods (tigari electronice cu diferite ajustari pentru utilizator).

Principala diferență între țigările electronice fără nicotină și cele obișnuite este că primele nu conțin nicotină.

Aceasta este o substanță care creează o mare dependență și care este responsabilă de dependența fumătorului de țigări.

Utilizând o mini narghilea electronica, fumătorii se pot bucura în continuare de aspectele fizice și sociale ale fumatului, fără riscurile asociate cu dependența de nicotină.

În plus, deoarece nu există fum de tutun emis de țigările electronice, nu există o expunere a nefumătorilor la fumatul pasiv.

Prin urmare, aceste narghilele electronice fără nicotină reprezintă o abordare de reducere a riscurilor pentru fumătorii care doresc să renunțe la țigările normale.

Narghileaua electronica fara nicotina este din ce în ce mai răspândită, deoarece oamenii caută alternative la fumat.

Cu toate acestea, majoritatea dispozitivelor de vapare preumplute conțin încă nicotină, așa că este important să verificați cu atenție etichetele înainte de a le cumpăra.

Unele mărci oferă opțiuni fără nicotină, iar noi am evidențiat unele dintre cele mai bune în lista noastră de mai sus.

Dacă încercați să vă lăsați de fumat sau pur și simplu doriți să reduceți consumul de nicotină, trecerea la o narghilea electronica poate fi o opțiune excelentă.

Asigurați-vă doar că vă faceți cercetările și alegeți o marcă de renume pentru a evita orice surpriză nedorită.

Cele mai bune tigari electronice fara nicotina 2023

În prezent, este extrem de ușor să tragi un fum fără nicotină. Există aceleași arome, dar acestea sunt disponibile sub formă de vapori de 0 mg.

Reprezintă o soluție excelentă pentru persoanele cărora le place să vapeze, dar le pasă să nu bage nicotină în organism.

Prin simpla trecere la e-lichidul cu 0 nicotină, puteți avea un produs de vapat excelent.

Altminteri, toate celelalte lucruri rămân la fel și doar acea simplă trecere la zero nicotină vă va oferi o tigara electronica fara nicotina.

Mai jos va prezentam cele mai bune tipuri de narghilea electronica fără nicotină pentru a fi la curent dacă nu aveți deja un dispozitiv de vapare adecvat.

Vaparea este o opțiune excelentă pentru a fuma și este mult mai sănătoasă pentru tine. Acestea fiind spuse, iată care sunt cele mai bune tigari electronice fără nicotină:

Pachet 12 tigari fara nicotina
 • Tigara electronica de unica folosinta
Datorită proprietăților sale inovatoare, acest produs este considerat din ce în ce mai apreciat de fumătorii din toată țara, dar, în același timp, cuprinde și un mare procentaj de nefumători care se simt bine fără nicotină, gudron și tutun.
Acest aparat substituie și întregește perfect obiceiul clasic de a fuma.
Unele dintre caracteristicile esențiale care îl fac atât de popular sunt faptul că nu conține nicotină, 12 arome din care puteți alege, o baterie de 650 mAh, indicator LED, iar tigara electronica este de unica folosinta.
Faptul că puteți avea senzația de a fuma fără substanțele chimice dăunătoare este un element care schimbă jocul pentru mulți oameni, iar acest produs a luat cu siguranță piața cu asalt.
Cu numeroasele sale beneficii, nu este de mirare că aceasta mini narghilea electronica este una dintre cele mai populare alegeri pentru fumători și nefumători deopotrivă.
Mini narghilea electronica 1000 pufuri
Tigara electronica fara nicotina FUMZ 

Pachet Tigara Electronica Voopoo Drag X & VMate

Tigara electronica Voopoo este o alegere excelentă atât pentru începători, cât și pentru cei avansați. Dispune de un sistem de flux de aer de jos care este proiectat pentru a oferi o vapare lină și consistentă. Atomizorul este interschimbabil, astfel încât puteți folosi bobine de rezistență diferită pentru a vă personaliza experiența de vapare. Bateria este integrată, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea frecventă a acesteia. Iar tipul de alimentare este cu acumulator, așa că te poți aștepta la un vape de lungă durată.

Vaparea din tigari electronice fără nicotină se simte la fel?

Vaparea fără nicotină este o experiență foarte diferită de fumatul unei țigări. Pentru început, nu veți avea parte de senzația de nicotină la care mulți fumători visează.

Și, în timp ce unii oameni pot considera acest lucru un dezavantaj, alții se pot bucura de senzația mai relaxată care vine odată cu vapatul fără nicotină.

În ceea ce privește gustul, este posibil să observați, de asemenea, o diferență atunci când vapați fără aceasta substanta.

Acest lucru se datorează faptului că nicotina în sine poate afecta aroma e-lichidului. Fără aceasta, aroma e-lichidului poate fi mai pronunțată.

În cele din urmă, este posibil să constatați că vapatul lipsit de aceasta substanta care creaza dependenta este mai puțin dur pentru gât.

Acest lucru se datorează faptului că nicotina este cea care oferă senzația de „lovitură în gât”, astfel încât, dacă sunteți în căutarea unei experiențe de vapare mai ușoare, atunci o tigara electronica fără nicotină poate fi potrivită pentru dvs.

Cel mai bun lichid narghilea electronica fara nicotina

Contează aroma lichidului?

Vaparea a devenit un mod popular de a folosi tigari electronice fara nicotina, în special în rândul persoanelor care încearcă să renunțe la fumat.

Cu toate acestea, un raport recent a indicat că aroma de vapare contează, iar multe lichide pentru narghilelele electronice conțin agenți aromatizanți în concentrații care pot prezenta riscuri pentru utilizatori.

Un altfel de studiu din 2017 a testat mai mult de 45 de arome de e-juice și a constatat că 92% dintre acestea conțineau una dintre cele trei substanțe chimice potențial dăunătoare: diacetil, acetilpropionil sau acetoină.

Aceste substanțe chimice pot provoca iritații respiratorii, așa că este important să fiți conștienți de aromele pe care le-ar putea conține.

Un studiu mai recent din 2021 a constatat că cinamaldehida (care se găsește în scorțișoară), o-vanilina (care se găsește în vanilie) și pentanedione (care se găsește în miere) au avut toate efecte toxice asupra celulelor.

Așadar, dacă obișnuiți să vapați, asigurați-vă că verificați lista de ingrediente pentru oricare dintre aceste arome.

Anumite ingrediente din lichidele de vaping pot fi iritante și pot cauza probleme de sănătate dacă sunt inhalate.

⚠️ Unele dintre aceste ingrediente includ acetoină, acetil propionil, acroleină, acrilamidă, acrilonitril, benzaldehidă, cinamaldehidă, citral, crotonaldehidă, diacetil, etilvanilină, eucaliptol, formaldehidă, o-vanilină, pentanedionă (2,3-pentanedionă), oxid de propilenă, pulegonă, vanilină.

Dacă vă îngrijorează efectele secundare ale vapatului, ar fi bine să evitați lichidele care conțin aceste ingrediente.

Cu toate acestea, este important să rețineți că nu toate lichidele pentru tigari electronice fara nicotina conțin aceste ingrediente, așa că, dacă sunteți îngrijorat de ele, cel mai bine este să verificați lista de ingrediente înainte de a cumpăra.

Cele mai bune lichide pentru narghilea electronica fara nicotina sunt:

Lichid tigara electonica 100ml
Lichid narghilea electronica fructe padure
Lichid mini narghilea electronica ciocolata

Pareri tigari electronice fara nicotina

Părerile despre țigările electronice fără nicotină sunt amestecate.

Unii oameni consideră că acestea sunt o modalitate excelentă de a renunța la nicotină, în timp ce alții consideră că nu sunt deloc eficiente.

Iată câteva dintre avantajele și dezavantajele utilizării acestor narghilele electronice fara nicotina:

Pro:

 1. Le puteți folosi în locuri în care fumatul nu este permis.
 2. Sunt mai ieftine decât țigările tradiționale.
 3. Le puteți folosi pentru a vă ajuta să renunțați la fumat.
 4. Nu produc fum, așa că sunt mai bune pentru plămâni.
 5. Sunt disponibile într-o varietate de arome.
 6. Puteți personaliza cantitatea de nicotină din ele.
 7. Sunt ușor de utilizat.
 8. Le puteți folosi în interior fără să vă faceți griji cu privire la fumatul pasiv.
 9. Nu au miros și nici gust.
 10. Nu produc cenușă sau mucuri.

Contra:

 1. Unele persoane le consideră nesatisfăcătoare.
 2. Pot fi scumpe dacă le folosiți mult.
 3. Lichidele fără nicotină pot fi greu de găsit uneori în magazine.

Pret – narghilea electronica fara nicotina

Există o varietate de țigări electronice fara nicotina pe piață, prețurile variind în funcție de caracteristici, numărul de pufuri, mărimea bateriei, materialul și marca.

O narghilea electronică fără nicotină poate costa în jur de 30 de lei, dar kiturile pentru profesioniștii în vaping pot ajunge la 300 de lei sau mai mult.

Narghilea electronica fara nicotina El Shisha Prive

PRODUS PREMIUM

El Shisha Prive este o țigară electronică premium care oferă o experiență de vapare lină și satisfăcătoare, fără a avea nevoie de nicotină. Ea vine într-un finisaj auriu elegant și dispune de o baterie puternică de 1500 mAh care îți oferă suficient timp pentru a te bucura de aromele tale preferate. Mini narghileaua electronica Priva vine, de asemenea, cu un rezervor reîncărcabil, astfel încât să puteți vapa fără griji pentru perioade lungi de timp.

Cele mai scumpe țigări electronice sunt, de obicei, fabricate din materiale de înaltă calitate și includ caracteristici precum controlul temperaturii și puterea variabilă.

Cu toate acestea, există, de asemenea, multe opțiuni accesibile disponibile pentru persoanele care sunt începătoare în materie de vaping.

Indiferent de buget, puteți găsi o tigara electronica fara nicotona care să vă satisfacă nevoile.

Există o mare varietate de mărci și modele din care puteți alege, așa că este important să vă documentați înainte de a face o achiziție. Citiți recenzii online și cereți recomandări de la prieteni și familie.

După ce ați găsit mini narghilea electronica perfectă pentru dvs., este timpul să începeți să cumpărați lichidul fara nicotină.

Există o varietate de arome și concentrații din care puteți alege, astfel încât să găsiți combinația perfectă pentru propriile nevoi.

Țigările electronice fara nicotina oferă o modalitate convenabilă și accesibilă de a fuma și există opțiuni disponibile pentru toată lumea.

Fie că sunteți începător sau veteran în materie de vaping, cu siguranță există un kit de tigari electronice perfect pentru dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *