Masina de Tuns Profesionala. Top cea mai buna Masina de Par

Sunteți în căutarea unei noi mașini de tuns ieftine si bune?

Mașina de tuns profesională este alegerea perfectă pentru dvs.

Este durabila, fiabila și perfecta pentru salon de frizerie sau uz personal.

Un aparat de tuns parul profesional are intotdeauna un motor puternic care facilitează tăierea chiar și a celui mai gros si dificil fir.

Iar cu lamele ascuțite de mare precizie, puteți fi siguri de o tunsoare precisă și fresh de fiecare dată.

Comanda una dintre aceste masini de tuns profesionala la oferta de pret:

Masina de tuns Babyliss PRO
Masina de tuns profesionala Moser Kuno
Masina de tuns parul Wahl 1910 Lithium
Masina de tuns Rowenta Advancer
Aparat tuns si ras Babyliss multi trimmer
Aparat de tuns Vacuum Wahl 9870
Aparat de tuns cu lame din otel frizerie
Masina de tuns Grundig MC6040 cu acumulator
Masina de tuns profesionala Remington cu 11 pieptani lama otel
Aparat de tuns profesional cu acumulator Wahl Magic

Indiferent de marca pe care o alegeți, puteți fi siguri că aceste masini de tuns profesionale va ofera o performanță de tuns de înaltă precizie.

Realizarea coafurii perfecte acasă este mai ușor de spus decât de făcut. Dacă nu aveți o mână sigură și un ochi ager, este foarte ușor să vă alegeți cu rezultate inegale.

O modalitate de a vă îmbunătăți șansele de succes este să investiți într-o masina de tuns profesionala.

Aparatele de tuns sunt special concepute pentru a tăia părul și pot oferi un rezultat mai uniform decât foarfecile obișnuite.

În plus, acestea sunt mai puțin susceptibile de a provoca tăieturi accidentale, ceea ce le face mai sigure de utilizat.

Fie că sunteți în căutarea unei tunsori clasice sau a ceva mai modern, mașina de tuns părul profesionala vă poate ajuta să obțineți aspectul pe care îl doriți.

Tipuri de masini de tuns profesionale

Când vine vorba de mașini de tuns profesionale, există două tipuri principale: cu fir și fără fir. Ambele au avantajele și dezavantajele lor, așa că este important să iei în considerare nevoile tale înainte de a face o achiziție.

 • Masina de tuns profesionala cu fir: Dacă sunteți în căutarea unui aparat de tuns parul cu autoascutire ieftin și puternic, pe care să îl puteți folosi timp de mai multe ore la rând, ar trebui să vă concentrați asupra lungimii cablului. Aceasta va afecta în mod semnificativ libertatea și calitatea muncii dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de o mașină de tuns profesionala pe drum, vă recomandăm să ajungeți la un model cu tensiune universală. Aceștia sunt doar câțiva factori pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când alegeți o masina de tuns parul profesionala.
 • Masina de tuns profesionala fara fir (cu acumulator): Pentru oricine căruia îi place să își păstreze părul tuns și aranjat, o mașină de tuns profesionala fără fir este o alegere excelentă. Acestea sunt reîncărcabile, astfel încât nu ești limitat la utilizarea lor în apropierea unei prize. Și pentru că sunt fără fir, sunt mult mai flexibile și pot fi folosite oriunde.
  Trebuie doar să acordați atenție la doi parametri atunci când alegeți o mașină de tuns profesionala cu acumulator: durata de viață a bateriei și timpul de încărcare. Vei dori aparat de tuns cu o durată de viață lungă a bateriei, astfel încât să-l poți folosi o perioadă de timp înainte de a fi nevoie să-l reîncarci. Și vei dori o mașină de tuns parul profesionala cu o perioada de încărcare scurta, astfel încât să nu trebuiască să aștepți prea mult timp pentru a o folosi din nou.
  Timpul de încărcare pentru majoritatea aparatelor de tuns fara fir variază între 1 și 8 ore, iar acestea au de obicei o autonomie de până la 3 ore.

Caracteristici cea mai bună mașină de tuns profesionala

Există o mulțime de factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți o mașină de tuns profesionala. În primul rând, trebuie să vă gândiți la ce tip de tunsori veți face cel mai des.

Dacă intenționați să vă tundeți doar propriul păr, atunci nu veți avea nevoie de o mașină de tuns de calitate profesională.

Cu toate acestea, dacă plănuiești să tunzi părul altor persoane, atunci vei avea nevoie de o mașină de tuns care să fie mai puternică și mai versatilă.

Unele dintre cele mai importante caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o masina de tuns parul profesionala, includ:

Motorul masinii de tuns parul

O masina de tuns profesionala pentru frizerie este la fel de bună ca și motorul său.

Acest lucru se datorează faptului că acesta este responsabil pentru alimentarea lamelelor, iar dacă el nu este la înălțimea sarcinii, lamele nu vor putea tăia eficient părul.

Ca urmare, veți sfârși cu o tunsoare care arată inestetic. În plus, un motor slab are mai multe șanse să se supraîncălzească, ceea ce ar putea deteriora un aparat de tuns parul cu autoascutire cu fir iremediabil.

Din aceste motive, este important să investiți într-o mașină de tuns profesionala cu un motor de înaltă calitate. Nu numai că vă va oferi rezultate mai bune, dar va dura și mai mult timp.

Materialul lamei

Oricine a avut vreodată o tunsoare proastă știe cât de important este să ai o lamă bună. Calitatea tăierii depinde de materialul lamei, precum și de cat de ascutita este aceasta.

Lamele mai dure și de o calitate mai bună vor avea ca rezultat o tăiere mai precisă.

Acest lucru este deosebit de important dacă folosiți masina de tuns parul profesionala fara fir în mod regulat.

În acest caz, merită să investiți în lame de calitate care își vor păstra ascuțimea mai mult timp. Acest lucru vă va economisi timp și bani pe termen lung.

În cele din urmă, materialul lamei este unul dintre cei mai importanți parametri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți masina de tuns profesionala pentru salon.

 • Lame de titan: Acest metal este considerat pe scară largă ca fiind cel mai bun material pentru mașinile de tuns profesionale. Este de trei ori mai dur decât oțelul inoxidabil, ceea ce îl face mult mai durabil. Lamele sunt, de asemenea, autoascuțite, astfel încât rămân tăioase mai mult timp. În plus, aparatele de tuns profesionale cu lame din titan sunt lavabile la apă, ceea ce le face foarte ușor de întreținut. Cu toate acestea, partea negativă a mașinilor de tuns profesionale cu lame din titan este că sunt cele mai scumpe de pe piață. Dar dacă sunteți în căutarea uneia care să vă tina mult timp, aceasta este cu siguranță soluția potrivită.
 • Lame din ceramica: Aparatele de tuns profesionale cu lame ceramice sunt mai degrabă o excepție – materialul cel mai puțin răspândit. Lamele unor astfel de mașini de tuns își păstrează ascuțimea pentru o perioadă lungă de timp, nu se opacizează la utilizare și sunt lavabile. În plus, acestea nu se supraîncălzesc în timpul lucrului. Cu toate acestea, ceramica este un material de calitate, dar fragil și există riscul de distrugere în caz de cădere. Mașinile de tuns profesionale ceramice sunt mai puțin răspândite decât cele cu lamele din titan, dar au un preț mai avantajos.
 • Lame din otel: Oțelul este un material popular pentru mașinile de tuns profesionale din mai multe motive. Este mai durabil decât ceramica, ceea ce îl face mai puțin probabil să se rupă sau să se ciobească. În plus, este mai ușor de ascuțit și de întreținut decât alte materiale. Cu toate acestea, oțelul nu este la fel de rezistent la rugină ca alte materiale, așa că nu este recomandat pentru o masina de tuns parul profesionala cu acumulator care va fi folosita în combinatie cu apă. În plus, oțelul este unul dintre cele mai ieftine materiale pentru aparatele de tuns, motiv pentru care se găsește adesea pe modelele cu prețuri mai mici. În timp ce mașinile de tuns profesionale din oțel sunt mai puțin costisitoare la început, este posibil ca acestea să trebuiască să fie înlocuite mai des din cauza ruginii și a deteriorarii lamei.
 • Lame din otel inoxidabil: Există câteva materiale diferite din care pot fi fabricate lamele unui aparat de tuns caini sau oameni. Unul dintre cele mai comune materiale este oțelul inoxidabil. Acesta este foarte asemănător cu oțelul obișnuit, dar nu ruginește, iar lamele sunt lavabile.
  Acest lucru îl face un material ideal pentru o masina de tuns profesionala cu fir, deoarece nu trebuie să vă faceți griji că lamele ruginesc sau se deteriorează în timp.
  Cu toate acestea, oțelul inoxidabil nu rămâne ascuțit la fel de mult timp ca alte materiale, așa că s-ar putea să nu fie ideal dacă intenționați să vă folosiți frecvent mașina de tuns profesionala cu acumulator. Cu toate acestea, este totuși unul dintre materialele mai ieftine, așa că este o opțiune bună dacă aveți un buget limitat.
 • Lame din otel japonez: Oțelul japonez este renumit pentru rezistența sa, iar mașinile de tuns părul profesionale realizate cu acest tip de oțel sunt unele dintre cele mai bune de pe piață. Nu numai că permit tăieturi super fine, dar durează și mai mult decât omologii lor din oțel inoxidabil. În plus, mașinile de tuns profesionale din oțel japonez sunt lavabile, ceea ce le face mai ușor de întreținut. Ca urmare, acestea reprezintă o alegere excelentă pentru oricine caută o masina de tuns profesionala pentru frizerie cu acumulator.

Importanta pieptanilor pentru masina de tuns profesionala

O mașină de tuns profesionala este un instrument care poate fi folosit pentru a tunde părul.

Este formata dintr-o pereche de lame care se deplasează una pe lângă cealaltă, tăind părul care trece prin ele.

Mașina de tuns profesionala pentru salon poate fi folosită pentru a tunde părul de orice lungime, dar cel mai frecvent sunt folosite pentru a crea coafuri scurte.

Forma tunsorii este afectată de pieptenele pe care îl folosiți – acesta poate fi fix sau reglabil.

Pieptenii pot transforma mașina de tuns părul profesionala fara fir într-un dispozitiv multifuncțional cu care vă puteți îngriji nu numai părul, ci și barba.

Prin urmare, înainte de a cumpăra o masina de tuns profesionala fara fir, este important să aflați ce lungime a parului preferați, dacă un numar de pieptene mai mare este suficient pentru dumneavoastră sau veți avea nevoie de o mașină de tuns profesionala pentru salon cu acumulator.

În general, cu cât mai mulți piepteni, cu atât mai bine. Cu toate acestea, cu cât sunt mai mulți piepteni de fixare, prețul aparatului de tuns crește adesea.

Cele mai bune mașini de tuns pentru frizerie pot avea chiar și până la șaisprezece piepteni diferiți, oferind posibilități infinite de aranjare a părului.

Accesorii masini de tuns parul profesionale

Aparatele de tuns variază ca mărime și formă, dar toate acestea au un set de lame care se deplasează una față de alta pentru a tăia părul.

Unele mașini de tuns profesionale sunt, de asemenea, echipate cu functii suplimentare cum ar fi:

 • Lame cu autoascuțire: Lamele cu ascuțire automată sunt o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unei mașini de tuns profesionale care să rămână in forma maxima mai mult timp. De obicei, acestea sunt fabricate din titan sau oțel inoxidabil, ceea ce le face mai durabile și mai puțin susceptibile de a se toci. Deși au de obicei un preț mai mare, merită cu siguranță investiția dacă vrei o mașină de tuns parul profesionala fara fir care să dureze.
 • Utilizare în timpul încărcării: Unele mașini de tuns părul sunt reîncărcabile, iar altele nu. Aparatele de tuns reîncărcabile sunt mai convenabile de utilizat deoarece nu trebuie să cumpărați baterii pentru ele. De asemenea, acestea au o baterie încorporată care vă permite să folosiți mașina de tuns profesionala în timp ce aceasta este încărcată. Nu toate acestea îți permit să le folosești în timp ce sunt încărcate, așa că este important să verifici înainte de a cumpăra una.
 • Încărcare rapidă: Aceasta permite utilizatorului să încarce bateria timp de numai cinci minute. Acest lucru este extrem de util pentru situațiile în care mașina de tuns profesionala fara fir nu poate fi folosită în timpul încărcării. Cu ajutorul încărcării rapide, acest aparat de tuns parul cu autoascutire fara fir poate fi folosit mai des și poate menține în continuare o încărcare completă. Această caracteristică este deosebit de benefică pentru cei care își folosesc aparatul de tuns părul zilnic.
 • Indicator de stare a bateriei: Multe mașini de tuns de pe piața actuală sunt prevăzute cu un fel de indicator al stării bateriei. Acest lucru este util în special pentru acele mașini de tuns profesionale care nu permit utilizarea în timp ce se încarcă, precum și pentru cele care nu au o funcție de încărcare rapidă. Indicatorul de stare a bateriei vă permite să știți dintr-o privire câtă energie a mai rămas în aparatul de tuns parul cu autoascutire, astfel încât puteți evita să rămâneți fără energie în mijlocul unei tunsori.
 • Afișaj LED: Oricine a folosit vreodată o mașină de tuns profesionala fara fir știe că este important să poată vedea clar setările. La urma urmei, nu vreți să vă faceți din greșeală o tunsoare prea scurtă sau prea lungă! Aici este locul în care afișajul cu LED-uri al mașinii de tuns este util. Acesta oferă o imagine de ansamblu a tuturor informațiilor importante, cum ar fi setarea lungimii de tăiere și starea bateriei. În acest fel, puteți fi întotdeauna sigur că folosiți corect mașina de tuns părul profesionala fara fir.

Atunci când alegeți o masina de tuns profesionala pentru frizerie fara fir, este important să acordați atenție accesoriilor care sunt incluse.

Cel mai important accesoriu este un pieptene, care vă poate ajuta să obțineți lungimea de păr dorită.

De asemenea, puteți găsi accesorii utile pentru curățarea și întreținerea aparatului de tuns parul cu autoascutire fara fir, cum ar fi uleiul pentru lamă, peria de curățare, suportul pentru accesorii, capacul pentru lamă etc.

Acestea vă pot ajuta să prelungiți durata de viață a mașinii de tuns profesionale și vă pot facilita menținerea părului dumneavoastră în cea mai bună formă.

De asemenea, exista masini de tuns care joaca si rolul unui aparat de tuns parul din nas si urechi si sunt folosite deopotriva de femei si barbati.

Preț masina de tuns profesional

Dacă sunteți pe piață pentru o mașină de tuns părul profesionala cu fir, poate vă întrebați cum să o alegeți pe cea potrivită.

La urma urmei, există mulți factori de luat în considerare, de la preț la caracteristici. Ca regulă generală, cu cât mașina de tuns profesionala este mai scumpă, cu atât va fi mai bună.

Cu toate acestea, există întotdeauna excepții de la această regulă.

În general, aparatele de tuns mai scumpe vor oferi caracteristici precum rezistența la apă, lame cu autoascuțire și încărcare rapidă.

De asemenea, acestea tind să aibă baterii mai puternice și să fie fabricate din materiale de calitate superioară.

Așadar, dacă sunteți în căutarea celei mai bune mașini de tuns profesionale posibile, fiți pregătiți să cheltuiți niște bani în plus.

Dar dacă aveți un buget limitat, există încă o mulțime de opțiuni bune disponibile.

Cele mai bune firme de mașini de tuns profesionale

Există câteva mărci puternice de mașini de tuns pe care profesioniștii le folosesc zi de zi pentru a le oferi clienților lor cele mai bune tunsori posibile. Printre acestea se numara:

Masina de tuns parul Philips

 • Seria 5000 HC5632/15

Aceasta este o masina de tuns profesionala care poate fi folosita pentru uz casnic si poate fi utilizata pe zona corporala, cap si barba.

Tipul de alimentare este de la rețea, iar bateria este inclusă. Aparatul de tuns Philips 5000 Series HC5632/15 este un produs excelent pentru cei care caută un produs de tuns fiabil pe care să îl folosească acasă.

Este ușor de utilizat și are toate caracteristicile necesare pentru a face treaba rapid și eficient. Cu 28 de trepte de tăiere, se poate descurca cu ușurință cu o varietate de lungimi de păr.

Lama este fabricată din oțel inoxidabil pentru durabilitate, iar mașina de tuns parul profesionala este rezistentă la apă pentru o curățare ușoară.

Mânerul antiderapant asigură o prindere confortabilă, chiar și atunci când este ud. Aparatul de tuns profesional este, de asemenea, lavabil pentru o întreținere ușoară.

Funcția turbo oferă o putere suplimentară pentru părul gros, iar lamele cu ascuțire automată asigură o tăiere precisă.

Masina de tuns profesionala Philips 5000 Series HC5632/15 este o unealtă versatilă care poate fi folosită pentru o varietate de nevoi de îngrijire.

Dispune de tehnologia DualCut, ceea ce înseamnă că are două seturi de lame care lucrează împreună pentru a oferi o tunsoare precisă și uniformă.

Funcția Trim-n-Flow PRO ajută la prevenirea înfundării și asigură o funcționare lină și neîntreruptă.

În plus, mașina de tuns parul profesionala Philips vine cu trei capete care pot fi folosite pentru diferite lungimi și stiluri.

Bateria litiu-ion oferă multă putere și durează doar o oră pentru a se încărca, în timp ce durata de viață a acumulatorului de 90 de minute înseamnă că puteți trece chiar și prin cel mai gros păr fără a fi nevoie să vă opriți și să reîncărcați.

Masina de tuns parul Babyliss

 • Babyliss Metal Rose

Aparatul de tuns profesional Babyliss Metal Rose este un produs de înaltă performanță pentru o tăiere precisă.

Motorul digital oferă performanțe superioare de tăiere și este mai ușor și mai eficient din punct de vedere energetic decât motoarele convenționale.

Lama din oțel japonez are o muchie extrem de ascuțită și un unghi de tăiere în formă de V care asigură tăieturi exacte. Poate fi utilizată cu sau fără cablu de alimentare.

Carcasa complet metalică este perfect echilibrată pentru o utilizare ușoară, iar designul ergonomic asigură o prindere confortabilă.

Lama reglabilă vă permite să vă personalizați tunsoarea, iar suportul de încărcare vă asigură că mașina de tuns profesionala Babyliss este întotdeauna gata de utilizare.

Are un design elegant și este fabricata cu materiale de înaltă calitate. Cel mai mare argument de vânzare al acestui produs este autonomia sa.

Poate funcționa timp de 120 de minute cu o singură încărcare, ceea ce îl face ideal pentru sesiunile lungi de coafat.

Timpul de încărcare completă este de 3 ore, astfel încât îl puteți folosi cu ușurință de mai multe ori pe săptămână fără să vă faceți griji că va rămâne fără energie.

Lățimea lamei este de 45 mm, ceea ce este suficient de mare pentru a acoperi o suprafață extinsa.

Această mașină de tuns parul profesionala are un motor puternic care funcționează la 6000 rpm, ceea ce o face ideală pentru a fi utilizata intr-o frizerie.

De asemenea, are o lamă reglabilă care poate fi setată în cinci poziții diferite, permițându-vă să vă personalizați tunsoarea.

Și, cel mai bun lucru, vine cu o baterie cu ioni de litiu care asigură până la 3 ore de funcționare.

Masina de tuns Wahl profesionala

 • Wahl Super Taper Chrome

Aparatul de tuns profesional Wahl Super Taper Chrome este un instrument de toaletare puternic și versatil.

Sistemul de tăiere dispune de un set de cuțite interschimbabile CHROM BLADE, care pot fi inlocuite rapid și ușor pentru a obține diferite aspecte.

Lățimea lamei este generoasă, de 40 mm, ceea ce o face ideală pentru părul gros. Motorul este un vibrator V5000 de calitate profesională, care oferă o putere de 6000 rpm.

Masina de tuns profesionala Wahl vine, de asemenea, cu un cablu de 3 m, ceea ce vă oferă o rază de acțiune suficientă.

În cele din urmă, acest aparat de tuns parul cu autoascutire Wahl vine cu o husă de transport durabilă, ceea ce îl face ușor de luat cu dvs. dintr-o locație în alta.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de tuns de înaltă calitate, care să ofere rezultate profesionale, atunci Wahl Super Taper Chrome este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *