Hota Silentioasa si Puternica ❤️ Cu nivel de zgomot scazut

Cauți o hota de bucatarie care să fie silențioasă și puternică? Atunci ar trebui să iei în considerare o hota cu nivel de zgomot scazut din exemplele de mai jos.

Aceste hote silentioase sunt proiectate special pentru a minimiza cantitatea de zgomot pe care o fac, oferind în același timp puterea de ventilație de care ai nevoie in bucatarie.

Iata un top al celor mai bune modele, in functie de nivelul de dB pe care il emit:

Hota traditionala Zanussi 
Hota traditionala Star-Light
Hota telescopica Electrolux
Hota incorporabila decorativa Heinner 
Hota insula Turbionaire
Hota verticala Whirlpool 

Tipuri de hote silentioase pentru bucatarie

Dacă esti în căutarea unei hote pentru bucătărie, vei avea o mulțime de opțiuni din care să alegi.

Cea mai buna hota silentioasa pentru tine depinde de bugetul tau și de aspectul bucătăriei.

Unele dintre cele mai comune tipuri de hote cu nivel de zgomot scazut sunt cele telescopice, incorporabile, decorative, pentru insulă și tradiționale.

 • Hota silentioasa telescopica
Hota telescopica Whirlpool 
 • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Aduceți stil și funcționalitate bucătăriei dvs. cu hota telescopica silentioasa de la Whirlpool.

Aceasta asigură o ventilație puternică, menținând în același timp un nivel de zgomot scazut, astfel încât să puteți continua să gătiți și să vă bucurați de timpul petrecut cu familia și prietenii.

Designul negru, elegant, se va potrivi cu orice decor, iar panoul de control ușor de utilizat o face foarte simplă de gestionat.

Filtrele lavabile fac ca întreținerea să fie o joacă de copii, iar iluminarea cu LED-uri vă asigură iluminarea plitei pentru rezultate perfecte de fiecare dată.

CARACTERISTICI TEHNICE

Hota telescopica silentioasa de la Whirlpool este un accesoriu perfect pentru orice bucătărie.

Cu un debit maxim de aer de 304 m³/h, vă va menține bucătăria fără fum și mirosuri.

Nivelul de zgomot de 62 dB este atât de silențios, încât abia veți remarca prezența sa.

Iar cu trei setări de putere, puteți personaliza cantitatea de ventilație de care aveți nevoie. Tensiunea de alimentare de 220V sau 240V este, de asemenea, perfectă pentru orice casă.

EFICIENTA SI DURABILITATE

Vă prezentăm hota silentioasa telescopica Whirlpool – cea mai eficientă și durabilă hotă de pe piață!

Cu o clasă energetică D de la A+++ la F, aceasta vă va economisi cu siguranță bani la factura de curent.

Ca să nu mai vorbim de clasa de eficiență a fluidelor dinamice și clasa de eficiență a filtrării grăsimilor, ambele de top.

Acest lucru face ca hota telescopică Whirlpool să fie ideală pentru orice bucătărie.

În cele din urmă, cu un consum anual de energie de 61,6 kWh, puteți fi siguri că această hota silentioasa va dura ani de zile!

DIMENSIUNI

Această hotă puternica si extrem de silențioasă are o înălțime de numai 18 cm, ceea ce o face să se potrivească perfect pentru dulapurile inferioare din bucătărie.

De asemenea, are un design elegant și minimalist, care se va potrivi cu orice decor.

Dar nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile sale mici – hota silentioasa telescopica Whirlpool are o forță impresionantă de absorbție.

Cu o lățime de 60 cm și o adâncime de 30 cm, aceasta va reține eficient fumul și mirosurile la fel ca o hota fara evacuare cu filtru de carbon de ultima generatie. În plus, lungimea de 1,5 m a cablului asigură o instalare ușoară.

 • Hota silentioasa incorporabila
Hota incorporabila Bosch
 • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Căutați o hotă încorporabilă elegantă și modernă pentru bucătăria dumneavoastră? Atunci aruncați o privire la hota încorporabilă silențioasă Bosch!

Acest produs frumos vine într-un finisaj argintiu și are elemente decorative de design care vor adăuga o notă de clasă bucătăriei dvs.

Hota silentioasa incorporabila Bosch are două lumini LED strălucitoare care vă vor ilumina zona de gătit și un filtru metalic lavabil care reține grăsimea și mirosurile.

Cu panoul de control mecanic, această hota silentioasa este ușor de utilizat, iar sistemul său de ventilație prin evacuare va menține aerul din bucătărie curat și proaspăt.

CARACTERISTICI TEHNICE

Această hota silentioasa si puternica este echipată cu două motoare de înaltă performanță care oferă un debit de aer absorbit de 618 m³/h.

În plus, are un nivel de zgomot de numai 56 dB – ceea ce o face unul dintre cele mai silențioase modele de pe piață.

În plus, cu trei setări de putere din care puteți alege, puteți adapta performanța hotei la nevoile dvs. individuale.

Și pentru un plus de confort, poate fi alimentată cu energie electrică de 220V sau 240V.

EFICIENTA SI DURABILITATE

Hota incorporabila silentioasa Bosch este un aparat puternic și eficient din punct de vedere energetic, care vă va ajuta să vă mențineți bucătăria în formă maximă.

Dispunând de eficiență energetică clasa C într-o gamă de la A+++ la F, aceasta este concepută pentru a vă ajuta să economisiți bani la factura de energie.

În plus, hota silentioasa incorporabila Bosch are un rating de eficiență a iluminării A, ceea ce înseamnă că va contribui la iluminarea bucătăriei dvs. în timp ce gătiți.

În cele din urmă, consumul anual de energie pentru acest aparat este de doar 79,8 kWh, ceea ce îl face o alegere ecologică pentru casa dvs.

 • Hota silentioasa decorativa
Hota decorativa Heinner
 • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Vă prezentăm hota decorativă silențioasă Heinner, un accesoriu perfect pentru bucătăria dumneavoastră.

Cu designul său elegant și finisajul argintiu clasic, această hotă va completa orice decor.

Panoul de control cu ecran tactil facilitează operarea, iar funcția de temporizare asigură o gătire perfectă a alimentelor de fiecare dată.

Sistemul de ventilație puternic elimină rapid și silențios fumul și mirosurile nedorite din bucătăria dvs., iar filtrele lavabile fac întreținerea foarte ușoară.

Luminile cu LED asigură o iluminare amplă pentru gătit, iar cele două becuri vă asigură că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea lor.

Indiferent dacă sunteți un bucătar gourmet sau un unul ocazional, hota silentioasa decorativa de la Heinner este soluția perfectă pentru necesarul de ventilație a bucătăriei dvs.

CARACTERISTICI TEHNICE

Această hotă puternică are un debit maxim de aer absorbit de 623,9 m³/h și un nivel de zgomot de numai 58 dB.

De asemenea, dispune de 3 trepte de putere și 1 motor pentru o performanță optimă.

EFICIENTA SI DURABILITATE

Această hotă este clasificată în clasa energetică B într-o gamă de la A+++ la F, ceea ce o face o alegere minunată pentru cei care doresc să economisească energie.

În plus, hota decorativă silențioasă de la Heinner are un rating de eficiență a fluidelor dinamice clasa B, ceea ce înseamnă că va ajuta la menținerea bucătăriei dvs. fără grăsime și alte particule nedorite.

Iar cu o eficiență a iluminării clasa A, puteți fi sigur că bucătăria dvs. este bine luminată în timp ce utilizați acest produs.

În cele din urmă, hota silentioasa decorativa Heinner are o eficiență de filtrare a grăsimilor clasa C, ceea ce înseamnă că va ajuta la menținerea aerului curat și proaspăt.

DIMENSIUNI

Are o înălțime de 50,5 cm și o lățime de 60 cm, ceea ce o face să aibă dimensiunea perfectă pentru spațiul dvs.

Hota este fabricată din materiale de înaltă calitate și este foarte durabilă.

 • Hota silentioasa pentru insula
Hota insula din otel inoxidabil 
 • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Căutați o hota pentru insulă elegantă și modernă pentru a vă duce bucătăria la nivelul următor?

Hota silentioasa pentru insula este perfectă pentru oricine iubește să gătească și să se distreze.

Având un design insular elegant, această hota silentioasa si puternica este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate și sticlă rezistentă la căldură.

De asemenea, dispune de un sistem performant de ventilație care poate fi utilizat pentru evacuare sau recirculare.

Iar pentru un confort maxim, este prevăzută cu un panou de control mecanic și filtre lavabile. În plus, are chiar și LED-uri pentru a vă ilumina suprafața de gătire.

CARACTERISTICI TEHNICE

Hota silentioasa pentru insula este ideală oricine! Cu un debit maxim de aer absorbit de 500 m³/h, aceasta va elimina rapid și eficient orice miros neplăcut din bucătăria dumneavoastră.

Dar partea cea mai bună este că funcționează la un nivel de zgomot surprinzător de scăzut, de doar 66 dB – astfel încât vă puteți continua conversațiile fără a fi întrerupt.

Și cu trei setări de putere din care puteți alege, vă puteți ajusta nivelul de ventilație în funcție de propriile nevoi. În plus, designul elegant al insulei va completa orice bucătărie modernă.

EFICIENTA SI DURABILITATE

Acum vă puteți bucura de liniștea unei hote silentioase pentru insula cu adevărat eficiente din punct de vedere energetic.

Cu o clasă energetică impresionantă B, acest aparat de uz casnic este capabil să vă reducă foarte mult consumul de energie.

Indiferent dacă gătiți pentru o singură persoană sau primiți o mare de oameni, această hota silentioasa pentru insula vă va ajuta să vă păstrați bucătăria răcoroasă și confortabilă.

DIMENSIUNI

Cu o lățime de doar 90 cm și o adâncime de 60 cm, această hota cu nivel de zgomot scazut nu vă va aglomera spațiul din bucătărie. Și, cu doar 24 kg, este și ușor de instalat.

 • Hota silentioasa traditionala
Hota traditionala Beko
 • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Hota silentioasa traditionala de la Beko este un accesoriu perfect pentru orice gospodarie.

Cu designul său elegant și funcțiile de top, cu siguranță vă va face experiența de gătit mai plăcută.

Panoul de control este simplu de folosit, iar filtrul lavabil face ca procesul de curățare să fie foarte ușor.

Lumina cu halogen asigură o iluminare excelentă în timp ce gătiți, iar culoarea gri se va asorta cu siguranță cu orice tip de bucătărie.

CARACTERISTICI TEHNICE

Hota silențioasă tradițională de la Beko are un debit minim de aer absorbit de 205 m³/h și un debit maxim de 380 m³/h, putând face față tuturor nevoilor dvs. de ventilație.

Nivelul de zgomot este de 55 dB, astfel încât pacea și liniștea dvs. nu vor fi perturbate.

Treptele de putere sunt 2 si dispune de asemenea de 2 motare. Puterea este de 238 W, ceea ce o face foarte eficientă.

EFICIENTA SI DURABILITATE

Cu un rating de eficiență energetică clasa E, aceasta este una dintre cele mai economice hote silentioase de pe piață.

DIMENSIUNI

Hota traditionala silentioasa de la Beko este perfectă pentru dumneavoastră!

Măsurând 15 cm x 60 cm x 48,7 cm, această hota cu nivel de zgomot scazut este suficient de puternică pentru a elimina rapid și eficient orice miros de mâncare.

Hota silentioasa traditionala Beko are, de asemenea, un burlan de aerisire de 120 mm și o masă de 8,5 kg.

De ce ai nevoie de o hota silentioasa?

O hota cu nivel de zgomot scazut este un aparat care este agățat deasupra aragazului.

Aceasta îndeplinește cinci scopuri diferite, inclusiv eliminarea mirosurilor, a fumului și a grăsimii, iluminarea plitei și adăugarea unui element de design în bucătărie.

 • Înlătură mirosurile

Bucătăria este nucleul casei, iar o hota silentioasa si puternica poate contribui la menținerea unui miros proaspăt și curat.

Atunci când gătiți, mirosurile se pot acumula rapid, ceea ce face dificilă savurarea mesei.

O hota cu nivel de zgomot scazut va ajuta la eliminarea majorității mirosurilor din bucătărie, astfel încât să vă puteți bucura de aroma mâncării fără a fi copleșit de miresme neplăcute.

În plus, o hota silentioasa vă poate ajuta să nu mai simțiți miros de sparanghel toată noaptea!

Prin eliminarea mirosurilor din bucătăria dvs., aceasta poate contribui la a vă face casa mai plăcută pentru toată lumea.

 • Elimină fumul

Pentru oricine iubește să gătească, o hota silentioasa de bucătărie este o piesă esențială de echipament.

Nu numai că ajută la circulația aerului proaspăt, dar îndepărtează și fumul și aromele din incapere.

Acest lucru poate fi salvator în zilele aglomerate, când nu ai timp să deschizi ferestrele sau ușa.

În plus, cea mai silentioasa hota poate ajuta, de asemenea, să prevină ca grăsimea și uleiul să se împrăștie pe aragaz sau pe blat.

Ca urmare, instalarea unei hote cu nivel de zgomot scazut în bucătărie poate ajuta la menținerea curățeniei și a unei zone fără fum.

 • Absoarbe grăsimea

Majoritatea oamenilor iubesc mirosul de costiță prăjită la tigaie.

Dar ceea ce nu realizează este că, fără o ventilație adecvată, toată grăsimea poate ajunge să le acopere pereții și dulapurile din bucătărie.

Particulele de grăsime sunt eliberate în aer atunci când se gătesc și se lipesc de orice suprafață cu care intră în contact.

Acest lucru poate duce la pete inestetice de grăsime pe blaturi, pereți, perdele și multe altele.

Hotele silentioase de bucătărie sunt concepute pentru a reține grăsimea în filtrele lor și pentru a împiedica dispersarea acesteia în întreaga bucătărie.

Păstrând incaperea bine ventilată, puteți ajuta la evitarea acelor pete supărătoare.

 • Iluminează zona de gătit

O hota silentioasa de bucătărie este un accesoriu util pentru orice casa, oferind lumină suplimentară atunci când aveți cea mai mare nevoie de ea.

Dar, dincolo de beneficiile sale funcționale, o hota silentioasa si puternica poate, de asemenea, să adauge o notă de stil bucătăriei dumneavoastră.

Fie că alegeți un design elegant, minimalist sau un model mai elaborat și mai atrăgător, o hota cu nivel de zgomot scazut poate fi un adevărat punct de atracție în bucătăria dvs.

Și cu atât de multe modele diferite din care puteți alege, este ușor să găsiți una care să se potrivească stilului dvs. personal.

 • Conferă un aspect de design elegant bucătăriei

O hota cu nivel de zgomot scazut este o necesitate în orice locuinta, dar nu trebuie să fie o pacoste.

De fapt, cu puțină creativitate, hota silentioasa poate deveni punctul central al designului bucătăriei dumneavoastră.

Secretul este să alegeți un stil care să completeze restul decorului. De exemplu, dacă bucătăria are un aer rustic, ați putea opta pentru o hota silentioasa si puternica realizată din sticlă sau lemn.

Sau, dacă preferați un aspect mai modern, ați putea alege un model elegant din oțel inoxidabil.

Indiferent de stilul pe care îl alegeți, asigurați-vă că este instalată la nivelul ochilor, astfel încât să atragă atenția oaspeților dvs. de îndată ce intră în încăpere.

Cu puțin efort, vă puteți transforma hota de bucătărie într-o adevărată piesă de discuție.

Ce pret are cea mai silentioasa hota?

Atunci când cumpărați o hota cu nivel de zgomot scazut, este important să țineți cont de faptul că prețul poate varia foarte mult, în funcție de mai mulți factori.

Cel mai accesibil tip este cel standard, montat sub dulap, fără conducte, care începe de la aproximativ 200 lei.

Hotele de bucătărie montate pe perete și cele de tip insulă sunt mai scumpe, cu prețuri cuprinse între 500 și 25000 lei sau mai mult.

Așadar, atunci când vă gândiți ce tip de hotă să achiziționați, asigurați-vă că luați în considerare nu numai bugetul, ci și gusturile dumneavoastră individuale.

Cu o gamă atât de largă de prețuri, cu siguranță va exista o hota silentioasa si puternica perfectă pentru dvs.

Intretinerea unei hote silentioase

Este important să vă păstrați hota silentioasa de bucătărie curată și bine întreținută pentru a beneficia de performanțe optime.

Aplicați un produs de curățare neabraziv cu un burete umed, folosind mișcări circulare pentru a freca ușor zona.

De asemenea, puteți utiliza un detergent pentru oțel inoxidabil, urmând instrucțiunile producătorului.

În cazul hotelor cu nivel de zgomot scazut cu finisaj emailat sau cu un strat de vopsea pulverizată, aplicați un detergent neabraziv cu un burete umed și frecați ușor până la curățare.

Utilizați un detergent pentru grăsimi pentru rezultate optime, urmând instrucțiunile din manualul de utilizare.

Păstrarea hotei de bucătărie curate o va ajuta să funcționeze eficient și va preveni orice acumulare de murdărie.

În timp, filtrele hotei de bucătărie pot fi înfundate cu grăsime, limitând capacitatea acesteia de a purifica aerul.

Obiceiurile dvs. de gătit vor determina cât de des trebuie să curățați filtrele; dacă gătiți mai des înseamnă că acestea trebuie curățate mai frecvent.

Experții recomandă curățarea filtrelor după fiecare 30 de ore de utilizare pentru ca hota silentioasa să funcționeze fără probleme.

Dacă observați că hota dvs. de bucătărie nu mai funcționează la fel de bine ca înainte, probabil că este timpul să curățați filtrele.

Din fericire, aceasta este o sarcină relativ ușoară care durează doar câteva minute. Pur și simplu scoateți filtrele din hotă și spălați-le în apă caldă cu săpun.

De asemenea, le puteți trece prin mașina de spălat vase pentru o curățare foarte profundă. După ce sunt curate, uscați-le bine și puneți-le la loc.

Cu o curățare regulată, vă puteți păstra hota cu nivel de zgomot scazut funcționând eficient timp de mulți ani de acum încolo.

Totusi, daca vedeti ca acestea nu mai fac fata procesului de gatire, aveti posibilitatea de a comanda filtre de carbon pentru hote de la eMAG Black Friday 2024. Veti prinde cu siguranta preturi foarte convenabile pentru dotarea bucatariei dumneavoastra.

Concluzie

Poate fi dificil să găsești cele mai silentioase hote de bucătărie, dar cu informațiile corecte, este ușor să iei o decizie în cunoștință de cauză.

Am subliniat unii dintre cei mai importanți factori de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o hota silentioasa nouă și am împărtășit câteva dintre recomandările noastre de top.

Acum depinde de tine să decizi care este cea mai potrivită pentru bucătăria ta. Ai găsit deja hota cu nivel de zgomot scazut perfectă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *