Gard Electric cu Panou Solar pentru Animale. Kit Bun Ieftin

Cel mai bun gard electric cu panou solar are pret imbatabil si e usor de instalat.

Ai o fermă de animale și cauti o modalitate eficientă de a ține animalele închise într-un permitru delimitat?

Atunci ar trebui să cumperi un kit gard electric cu panou solar complet echipat.

Acest sistem este fiabil și poate fi instalat cu succes si impotriva animalelor salbatice, daca locuiti intr-o zona de munte sau mai izolata.

Un gard electric cu panou solar e util ca bariera pentru ursi, vulpi, caini etc.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei soluții de împrejmuire fără bătăi de cap, nu uitați să verificați un astfel de kit pentru gard electric cu panou solar:

Gard electric Nexon cu panou solar
Kit gard electric cu panou solar pentru animale
Gard electric cu panou solar pentru vaci
Gard electric cu panou solar pentru capre
Gard electric cu panou solar pentru porci
Kit gard electric cu panou solar pentru oi
Kit gard electric fir 4000m pentru cai
Gard electric animale salbatice
Gard electric pentru caini
Kit gard electric pentru mistreti

Un astfel de kit include tot ce aveți nevoie pentru imprejumirea rapida a oricarui teritoriu.

În ultimii ani, costul materialelor tradiționale de împrejmuire, cum ar fi lemnul și metalul, a crescut, ceea ce face dificilă pentru mulți proprietari de locuințe menținerea proprietății lor în siguranță.

Prin urmare, din ce în ce mai mulți oameni se orientează către gardurile electrice ca alternativă.

Acestea sunt alimentate fie de baterii, fie de rețeaua electrică, ceea ce le face mult mai costisitoare de întreținut decât gardurile tradiționale.

Cu toate acestea, ele sunt mult mai eficiente în descurajarea intrușilor și sunt adesea folosite în mediile comerciale și industriale.

Pentru cei preocupați de fiabilitatea rețelei electrice, sunt disponibile și garduri electrice alimentate cu energie solară.

Acestea se bazează pe panouri solare pentru a încărca bateriile, care pot fi apoi folosite pentru a alimenta gardul în cazul unei pene de curent.

Panou Solar pentru gard electric 30w

Un panou solar este o modalitate excelentă de a alimenta un gard electric. Panoul creează electricitate de la soare, care este apoi stocată într-o baterie. Controlerul de încărcare reglează fluxul de electricitate de la baterie la gard, astfel încât gardul să fie alimentat doar atunci când este necesar.

Aceste garduri electrice cu panouri solare sunt mai scumpe decât omologii lor alimentați de la rețea, dar oferă liniște sufletească celor care doresc să fie pregătiți pentru orice eventualitate.

Fermierii și crescătorii de bovine la scară largă sunt foarte familiarizați cu instalarea și întreținerea tuturor tipurilor de garduri pentru animale.

Cu toate acestea, este posibil ca țăranul de rând să nu dispună de experiența, uneltele speciale sau echipamentele electrice necesare pentru a instala garduri tradiționale.

Nu numai că gardurile electrice sunt mult mai puțin costisitoare decât cele clasice din lemn sau metal, dar pot fi instalate cu unelte minime și cu puțină sau deloc experiență anterioară.

Gardurile electrice pentru animale sunt, de asemenea, mai ușor de întreținut decât cele convenționale și pot fi folosite pentru a crea zone de pășunat personalizate pentru bovine sau alte animale.

Prin urmare, aceste garduri electrice cu panouri solare oferă o serie de avantaje pentru fermierii și crescătorii de animale de toate nivelurile de experiență.

Merita un gard electric cu panou solar? Pareri

Orice crescator de animale sau gradinar vă va spune că împrejmuirea este unul dintre cele mai importante aspecte din pachetul său de echipamente.

Un gard electric cu panou solar bine construit nu numai că poate ține la distanță animalele dăunătoare nedorite, dar vă poate proteja și plantele de călcarea în picioare de către acestea.

În multe cazuri, un gard electric pentru animale este singurul lucru care separă o grădină înfloritoare de o distrugere totală. Desigur, nu toate gardurile sunt create la fel.

Cele de grădină trebuie să fie suficient de înalte pentru a descuraja prădătorii, în timp ce gardurile de fermă trebuie să fie suficient de rezistente pentru a stăpâni animalele.

Tipul de gard electric cu panou solar pe care îl construiți va depinde de nevoile particulare ale proprietății dumneavoastră.

Dar, indiferent de mărimea sau construcția sa, un gard electric pentru vaci este o parte esențială a oricărei operațiuni de grădinărit sau de agricultură de succes.

Atunci când vine vorba de alegerea gardului potrivit pentru nevoile dumneavoastră, există câțiva factori importanți de luat în considerare.

În primul rând, trebuie să determinați ce tip de animal încercați să țineți la distanță.

Generator impulsuri gard electric 12V

Generatorul de impulsuri pentru garduri electrice NEXON HeavyShock este un echipament robust și fiabil, perfect pentru cei care au nevoie de un gard electric de înaltă calitate. Dispozitivul este capabil să dezvolte un șoc puternic de 3,6 Joule, ceea ce îl face ideal pentru animale mari, cum ar fi vitele sau caii.

Gardurile electrice cu panouri solare mai înalte sunt mai eficiente pentru a împiedica animalele care sar, cum ar fi caii și căprioarele, să treacă dincolo, în timp ce gardurile mai joase, dar mai consistente, pot fi folosite pentru a împiedica urșii să intre în stupii unui apicultor.

Gardurile metalice cu sârme foarte apropiate sunt cele mai bune pentru a ține animalele mai mici, cum ar fi iepurii sau caprele, departe de o grădină de legume sau de plante aromatice.

Cu alte cuvinte, tipul de gard electric pentru animale de care aveți nevoie depinde în întregime de ceea ce încercați să țineți înăuntru sau afară.

Aceste considerente ar trebui să fie cea mai importantă preocupare atunci când cumpărați garduri electrice cu panouri solare, nu ceea ce este la vânzare sau disponibil pe plan local.

Gardurile electrice cu alimentare solară sunt autonome și nu necesită o sursă de energie externă, ceea ce le face o alegere ideală pentru locațiile îndepărtate.

Atunci când instalați un gard electric cu panou solar, este important să urmați cu atenție instrucțiunile producătorului.

În general, însă, procesul implică montarea panoului solar într-o locație însorită și trecerea firului de gard în jurul perimetrului zonei care urmează să fie îngrădită.

Apoi, gardul poate fi pornit și testat pentru a se asigura că funcționează corect. Cu puțină grijă și atenție, un gard electric pentru animale poate oferi ani de zile de funcționare fără probleme.

Montare gard electric cu panou solar

Înainte de a începe instalarea, este important să verificați la serviciul local de urbanism pentru a afla dacă există reglementări care prevăd instalarea unui gard electric pentru caini vagabonzi în zona dumneavoastră.

După ce ați stabilit că sunteți în conformitate cu toate codurile locale, puteți începe procesul de instalare a gardului electric pentru animale.

Primul pas este să alegeți o locație pentru linia gardului. Este important să alegeți o zonă fără copaci, arbuști sau alte obiecte care ar putea intra în contact cu gardul și provoca un scurtcircuit.

După ce ați selectat o locație, va trebui să faceți loc pentru linia gardului. După ce traseul a fost curățat, puteți începe instalarea stâlpilor.

Este important să respectați toate instrucțiunile producătorului atunci când amplasați stâlpii, deoarece o montare necorespunzătoare poate duce la deteriorarea gardului electric pentru vulpi sau la rănirea dumneavoastră sau a altor persoane.

Fir gard electric 1000m

Această sârmă de gard electric este fabricată din material de oțel inoxidabil de înaltă calitate cu fire sintetice. Are o rezistență la rupere de 135 kg și o rezistență electrică de 0,4 ohm/m. Firul are 6 conductori, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea la gardurile electrice. De asemenea, această sârmă este rezistentă la coroziune și are o durată de viață lungă.

După ce stâlpii au fost instalați, va trebui să atașați sârma la aceștia.

Din nou, este important să respectați toate instrucțiunile producătorului atunci când atașați firul la stâlpi, deoarece o montare incorectă poate duce la stricarea gardului sau la accidentarea dvs. sau a altor oameni.

În cele din urmă, odată ce firul a fost atașat la stâlpi, va trebui să instalați un sistem de împământare.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl înțelegeți despre un gard electric cu panou solar instalat corespunzător este că acesta nu rănește animalele (sau persoanele) care se întâmplă să se atingă de firele sub tensiune.

După orice montare a unui gard electric pentru animale nou, ar trebui mai întâi să vă atrageți caprele sau animalele de companie să se apropie de gard.

Acest lucru se face, de obicei, cu mâncare plasată pe partea opusă a garrdului, ca exercițiu de antrenament.

După una sau două încercări, cele mai multe animale recunosc rapid necesitatea de a sta departe de un gard electric cu panou solar și pot fi mutate în siguranță pe o pășune mai mare protejată de acesta.

Deși un gard electric pentru oi constă în doar câteva fire goale înșirate între suporturi izolatoare ușoare, teama învățată de un gard ar trebui să vă țină animalele în siguranță pe proprietatea dumneavoastră.

Următorul lucru important de care trebuie să țineți cont este să decideți de câte fire de sârmă veți avea nevoie și la ce distanță trebuie să fie distanțate.

Următoarele sunt instrucțiuni de instalare general acceptate, furnizate de mai mulți producători de garduri electrice pentru ursi.

În general, se recomandă să folosiți cel puțin trei fire distanțate uniform. Primul fir ar trebui să fie plasat la nivelul solului, în timp ce al doilea și al treilea fir ar trebui să fie plasate la aproximativ 12 și, respectiv, 24 de centimetri deasupra nivelului solului.

Înainte de a înțelege cum reacționează animalele la gardurile electrice cu panouri solare, trebuie să cunoașteți puțin despre comportamentul acestora.

Animalele sunt creaturi ale habitatului și, în general, evită tot ceea ce este nou sau necunoscut pentru ele.

Set 10 izolatori pentru gard electric

Aceștia sunt utilizați pentru a proteja împotriva scurtcircuitelor electrice în cazul unei conexiuni sau a unui fir de împământare defectuos. Ei au o dimensiune standard a filetului metric de 8 mm și se potrivesc la majoritatea firelor de gard electric. Izolatorii sunt o parte esențială a oricărui gard electric și sunt obligatorii prin lege în multe jurisdicții. Acești izolatori specifici sunt fabricați dintr-un plastic de înaltă calitate, rezistent la UV și proiectat să reziste la intemperii.

Acesta este motivul pentru care majoritatea lor se vor feri de un gard electric pentru porci atunci când intră în contact cu el pentru prima dată.

Șocul electricității este suficient pentru a le speria și ele învață rapid să evite gardul.

Cu toate acestea, există unele animale, cum ar fi vacile și caii, care s-ar putea să nu fie atât de ușor de descurajat.

Dacă firele unui gard electric cu panou solar sunt prea depărtate, aceste animale mai mari ar putea ajunge cu capul de cealaltă parte a acestuia înainte ca gâtul lor să atingă unul dintre firele sub tensiune.

Când se întâmplă acest lucru, animalul speriat crede că tocmai s-a întâmplat ceva neplăcut în spatele său și este mai mult ca sigur că va alerga direct prin firele fragile, târând cu siguranță o mare parte din noul dvs. gard electric cu el.

Acesta este motivul pentru care spațierea este atât de importantă atunci când montați un gard electric pentru cai.

Dacă firele sunt distanțate prea mult între ele, este posibil să nu vă puteți menține animalele în siguranță.

Deși sârma brută pentru gardurile electrice este disponibilă în diferite dimensiuni și în diferite metale, este totuși greu de observat.

Gardurile electrice mai puțin costisitoare sau instalațiile temporare pot folosi sârmă de oțel galvanizat de diametru 1,5 mm, însă cele permanente constau, de obicei, din sârmă dintr-un aliaj de aluminiu si otel, de diametru 2-2,5 mm, care este mai rezistentă și nu ruginește.

Sârma de aluminiu este, de asemenea, mai vizibilă decât cea de oțel galvanizat, ceea ce o face o alegere bună pentru gardurile electrice permanente.

Atunci când alegeți o sârmă pentru împrejmuirea electrică, asigurați-vă că luați în considerare dimensiunea firului și tipul de metal utilizat.

Firele de calibru mai mare sunt mai durabile și mai puțin susceptibile de a se rupe, în timp ce sârmele de aluminiu sunt mai vizibile și mai puțin susceptibile de a rugini.

Când vine vorba de sârmă pentru garduri electrice pentru animale, există câteva opțiuni diferite disponibile.

Cel mai comun tip este sârma galvanizata, care este relativ ieftină, dar poate fi greu de văzut de către animale.

Plasa de sarma pentru gard este mai scumpă, dar este mai ușor pentru animale să o vadă și să își amintească unde se află gardul.

Există aparate de verificare portabile care permit testarea rapidă a întregii lungimi a gardului electrificat.

Unitățile mai puțin costisitoare utilizează un dispozitiv cu mici lumini de neon care se aprind în trepte în funcție de nivelul de tensiune detectat.

Aparatele mai scumpe pot include o citire digitală a nivelurilor de tensiune. Un voltmetru standard se va deteriora dacă este utilizat pentru a verifica gardurile electrice, deoarece tensiunile acestora sunt de obicei mai mari de 5.000 de volți.

Cele mai multe cabluri electrice vândute de către punctele de aprovizionare pentru constructori au rareori un înveliș izolator rezistent la lumina solară cu o rezistență nominală mai mare de 600 de volți, ceea ce face ca acest cablu să fie nepotrivit pentru conectarea la o priză de energie electrică.

O opțiune mai bună este utilizarea cleștilor crocodil și a prelungitoarelor de înaltă rezistență cu o tensiune nominală de cel puțin 2.000 de volți.

Acest lucru vă va permite să deplasați testerul de-a lungul gardului fără a fi nevoie să deconectați și să reconectați de fiecare dată cablurile de alimentare.

Atunci când testați un gard electric cu panouri solare, asigurați-vă întotdeauna că traiectoria testerului nu este obstrucționată, astfel încât să puteți vedea întreaga lungime a gardului deodată.

Odată ce ați localizat zona cu probleme, puteți face reparațiile necesare pentru a vă menține împrejmuirea în stare optimă de funcționare.

Cel mai bun aparat generator impulsuri

Pentru cei care doresc să își împrejmuiască proprietatea fără a fi legați de rețeaua de utilități, un generator de impulsuri pentru garduri electrice cu panouri solare poate fi cea mai bună soluție.

Aceste unități vin de obicei în două modele diferite, unul cu o baterie încorporată și unul care folosește o baterie externă separată.

Generatoarele de impulsuri pentru garduri electrice au o serie de avantaje față de unitățile tradiționale de curent alternativ.

În primul rând, acestea sunt complet deconectate de la rețea, ceea ce înseamnă că vor continua să funcționeze chiar dacă se întrerupe curentul electric.

În al doilea rând, acestea sunt mult mai ecologice, deoarece nu produc emisii. În cele din urmă, ele necesită foarte puțină întreținere, deoarece nu este nevoie să se schimbe periodic bateriile sau cablurile de alimentare.

Un aparat de gard electric autonom alimentat cu energie solară este o modalitate excelentă de a vă menține linia de gard încărcată fără a vă face griji cu privire la conectarea la o sursă de alimentare sau la schimbarea constantă a bateriilor.

Aceste unități au o mică baterie internă și un mic modul solar atașat în partea superioară a unității și pot fi încărcate cu ușurință prin plasarea lor în lumina directă a soarelui.

Unii oameni care au încărcătoare de baterii folosesc o baterie de mașină sau de camion pentru alimentare și se deplasează periodic în jurul liniei de gard pentru a schimba bateria nou descărcată cu o baterie complet încărcată pe care o transportă la locul de amplasare, dar acest lucru este mult prea solicitant.

Eu prefer să folosesc un modul solar separat și un controler de încărcare solară pentru a-mi menține bateria externă mai mare complet încărcată, ceea ce este mult mai ușor și mai convenabil.

În plus, este un lucru în minus de care trebuie să îmi fac griji atunci când sunt la fermă.

Atunci când cumpărați un un generator de impulsuri, ați putea fi tentat să alegeți un exemplar cu un modul solar încorporat și o baterie internă.

Totuși, aceste unități tind să fie mai scumpe decât cele care se conectează la o baterie externă de 12 volți.

Diferența de preț poate fi semnificativă, dar este important să luați în considerare și celelalte costuri asociate cu fiecare tip de aparat de gard electric.

De exemplu, o unitate cu o baterie internă va necesita un regulator de încărcare solară, în timp ce o unitate care se conectează la o baterie externă nu.

În plus, o unitate cu o baterie internă poate fi limitată la utilizarea unor module solare mai mici, în timp ce o una care se conectează la o baterie externă poate utiliza module mai mari.

În ciuda costului suplimentar de achiziționare a unei baterii externe și a unui controler de încărcare solară, prețul total de achiziție pentru un aparat de garduri electrice cu o baterie externă este adesea mai mic decât pentru o unitate cu o baterie internă.

Perioadele de oprire ciclică a dispozitivelor de alimentare a gardurilor ajută la economisirea duratei de viață a bateriei, permițând circuitelor de control să ridice tensiunea joasă de 12 volți a bateriei la peste 5.000 de volți și apoi să o descarce în scurte explozii electrice.

În plus, acest efect de impulsuri oferă mai multă valoare a șocului pentru un animal sub forma mai multor ” serii” decât o singură descărcare de tensiune continuă.

Prin urmare, generatoarele care utilizează tehnologia cu impulsuri sunt capabile să furnizeze mai multă putere cu un consum mai mic de baterii.

Acest lucru le face să fie o alegere ideală pentru aplicațiile în care durata de viață lungă a bateriei este esențială, cum ar fi în locații îndepărtate sau în zone în care întreruperile de curent sunt frecvente.

Cel mai bun gard electric cu panou solar

Când vine vorba de garduri electrice pentru animale, există o mulțime de factori diferiți de luat în considerare.

În funcție de scopul pentru care îl folosiți, este posibil să aveți nevoie de un alt tip de gard.

De exemplu, dacă încercați să țineți ursii la distanță, veți avea nevoie de un gard electric cu panou solar mai rezistent decât dacă încercați doar să țineți animalele mici departe de grădină.

Cu atât de multe opțiuni diferite pe piață, poate fi greu să știi care este cel mai bun pentru nevoile tale.

Cu toate acestea, pe baza recenziilor lăsate de cumpărătorii online, unul dintre cele mai bune garduri electrice este Nexon Simple 2.5J 12V, Hobby 250m.

Acesta este perfect pentru o varietate de utilizări, iar utilizatorii raportează că este ușor de configurat și de utilizat.

Cel mai bun gard electric pentru animale NEXON Simple este o modalitate excelentă de a vă menține proprietatea în siguranță împotriva intrușilor.

Este ușor de montat și are un grad foarte ridicat de protecție împotriva furtului și vandalismului.

NEXON Simple are o tensiune de alimentare de 12 V și o energie maximă a impulsurilor de 2,5 J.

De asemenea, are o tensiune maximă de ieșire de 11 000 V. Acest lucru face foarte dificilă escaladarea sau deteriorarea gardului de către persoane.

Acest gard electric cu panou solar este, de asemenea, foarte fiabil și are un cost de întreținere redus.

Un gard electric este o modalitate foarte bună de a vă păstra animalele în siguranță și securitate.

Gardurile electrice NEXON Simple sunt potrivite pentru porci, cai, oi, capre, vaci și chiar și pentru vulpi, lupi, urși și câini vagabonzi.

Acesta funcționează dând animalului un șoc ușor atunci când acesta îl atinge, ceea ce îl descurajează să intre în zona închisă.

Șocul nu este dăunător pentru animal și nu va provoca daune de durată. Gardurile electrice sunt o modalitate sigură și eficientă de a vă ține animalele domestice în siguranță si pe cele salbatice la distanta.

Cel mai bun gard electric cu panou solar NEXON Simple este fabricat din plastic tare și poate acoperi un perimetru de pana la 250 m.

Acest gard este electrificat cu o tensiune maximă de 12000 V. Lungimea sa este de 10000 m. Energia impulsului este de 4 J. Iar consumul de curent este de 3,8 Wh.

NEXON Simple o măsură de securitate foarte eficientă care poate fi utilizată pentru a proteja o gamă largă de bunuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *