Centrala Immergas Victrix Tera vs Omnia. Cea mai buna? Pareri

Exista mai multe optiuni de centrale termice Immergas, fiecare model avand avantajele si dezavantajele sale.

Alegerea poate parea dificila, nu-i asa?

Sistemul de incalzire in condensatie e o parte importanta a caselor moderne.

Daca vrei cea mai buna centrala Immergas, ai de ales intre 2 variante: Immergas Victrix Tera si Immergas Omnia.

Ti-am pregatit urmatorul top cu centrale Immergas in functie de kW, astfel incat sa faci o alegere inspirata:

Centrala termica Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP
Pachet instalare centrala Immergas Victrix TERA 24 28 24 kW
Centrala pe gaz Immergas Victrix Omnia 25
Centrala in condensatie Immergas Victrix Tera 32 kw
Centrala cu boiler incorporat Immergas Victrix Zeus Superior 35kw
Pachet centrala Immergas Victrix Tera 24 cu kit evacuare si termostat
Centrala termica Immergas Victrix TERA 24 cu radiator baie cadou

Immergas este o companie italiana care produce sisteme de incalzire cu gaz. Aceasta este prezenta in 29 tari din intreaga lume, iar produsele sale sunt vandute in toate tarile europene.

Immergas se distinge de concurentii sai prin fabricarea de centrale pe gaz in condensare de noua generatie.

Acestea utilizeaza nu numai caldura de ardere a gazului, ci si caldura gazelor rezultate. Acest lucru reduce costurile cu circa 35%. Compania are birouri de reprezentare in Romania si se extinde in mod constant pe noi piete.

Pe langa produsele sale de inalta calitate, Immergas ofera, de asemenea, servicii excelente pentru clienti.

Reprezentantii companiei sunt intotdeauna disponibili pentru a raspunde la intrebari si a rezolva orice problema.

Datorita produselor sale inovatoare si a angajamentului fata de satisfactia clientilor, Immergas a devenit unul dintre cei mai importanti producatori de centrale pe gaz din Europa.

Centralele termice pe gaz montate pe perete sunt o optiune excelenta pentru casele mai mici sau apartamentele in care spatiul este limitat.

Acestea difera de cele traditionale prin faptul ca au dimensiuni mult mai mici si pot fi montate cu usurinta pe un zid interior.

Desi exista in continuare optiuni pentru cele care necesita o camera tehnica, centralele termice pe gaz montate pe perete sunt o optiune mai atractiva pentru multi proprietari de locuinte.

In plus, acestea tind sa fie mai eficiente din punct de vedere energetic decat omologii lor traditionali.

Prin urmare, acestea pot contribui la reducerea facturii lunare de incalzire.

Immergas este o marca care ofera o gama larga de centrale murale de inalta calitate.

De asemenea, compania ofera o garantie de returnare a banilor pentru toate produsele lor.

Prin urmare, puteti fi siguri ca faceti o investitie inteleapta atunci cand alegeti o centrala Immergas pentru nevoile dumneavoastra de incalzire.

Beneficiile unei centrale Immergas ieftine si bune

Sistemele de incalzire pe gaz sunt unul dintre cele mai populare tipuri de sisteme de incalzire de pe piata in prezent.

Exista multe motive pentru aceasta celebritate, dar doua dintre cele mai importante beneficii sunt faptul ca sunt foarte eficiente si extrem de versatile.

Cand vine vorba de eficienta, sistemele de incalzire centrala Immergas ofera o serie de avantaje fata de alte tipuri de dispozitive de incalzire.

In primul rand, au o putere foarte mare de iesire in kW, ceea ce inseamna ca pot incalzi foarte repede un spatiu mare.

In al doilea rand, acestea sunt capabile sa functioneze la temperaturi foarte ridicate, ceea ce le face ideale pentru utilizarea in climatele extrem de reci.

In cele din urma, ele sunt capabile sa mentina o temperatura constanta in tot spatiul, ceea ce ajuta la reducerea costurilor energetice.

Cand vine vorba de versatilitate, sistemele de incalzire centrala Immergas pot fi utilizate intr-o varietate de moduri diferite.

Ele pot fi folosite pentru a incalzi o intreaga casa sau un birou, sau pot fi utilizate pentru a furniza caldura directionata catre anumite zone.

In plus, sistemele de incalzire pe gaz pot fi utilizate impreuna cu alte tipuri de dispozitive de incalzire, cum ar fi sobele cu aer fortat sau incalzirea prin pardoseala radianta.

Acest lucru le face sa fie o alegere excelenta pentru casele si afacerile care doresc posibilitatea de a-si personaliza nevoile de incalzire.

Top cele mai bune centrale Immergas ieftine. Pareri

Desi opiniile pot varia, multi oameni sunt de parere ca sistemele de incalzire centrala Immergas sunt unele dintre cele mai bune de pe piata.

Cunoscute pentru eficienta si durabilitatea lor, aceste centrale termice Immergas sunt o alegere apreciata atat pentru aplicatiile comerciale, cat si pentru cele rezidentiale, in special acolo unde nu pot fi instalate alte sisteme de incalzire, precum centrale pe peleti sau lemne.

In plus, Immergas ofera o gama larga de modele din care puteti alege, facilitand astfel gasirea solutiei perfecte pentru orice spatiu.

Fie ca sunteti in cautarea unei unitati mici pentru a incalzi cateva camere sau a unui sistem mare pentru a incalzi o intreaga cladire, Immergas are un model care va va satisface nevoile.

De aceea, mai jos veti gasi o lista cu cele mai bune centrale termice Immergas dintr-o serie de categorii, astfel incat sa nu fie atat de dificil sa o alegeti pe cea potrivita pentru locuinta dvs.

Centrala Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP

Incalzirea centrala este o parte vitala a oricarei locuinte, iar o noua linie de sisteme de incalzire centrala Immergas Victrix a fost conceputa pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor care cauta calitate si eficienta.

Modelul Victrix TERA 24/28 1 ErP beneficiaza de sistemul de combustie cu preamestec total specific centralelor termice pe gaz in condensare si asigura economii importante de combustibil.

Dimensiunile sale extrem de reduse o fac usor de integrat in orice mediu, atat in instalatiile noi, cat si ca alternativa la echipamentele vechi.

Victrix TERA 24/28 de la Immergas este un sistem de incalzire centrala clasificat in clasa 6, cel mai ecologic din punct de vedere al noxelor, in concordanta cu cerintele standardelor europene.

Interfata pentru operator este simpla, cu un afisaj LCD si taste de selectie si configurare usor de folosit.

Centrala termica Immergas Victrix TERA 24/28 foloseste un element de condensare (schimbator de caldura) din otel inoxidabil pentru a garanta longevitate, inalta fiabilitate si protectie la actiunea condensului rezultat in urma racirii gazelor de ardere.

Pasajele ample de circulatie a apei din modul reduc la minimum probabilitatea de infundare, iar designul modular faciliteaza intretinerea.

Sistemul de incalzire centrala Immergas Victrix are este o pompa electronica cu eficienta ridicata si consum scazut, care presupune economii importante in comparatie cu pompele obisnuite.

Ea se ajusteaza automat la schimbarile de debit, de exemplu, in prezenta robinetilor termostatici sau de bucatarie.

Aceasta pompa are, de asemenea, un program inteligent de autodiagnosticare care supravegheaza in permanenta functionarea si detecteaza imediat orice avarie, ceea ce o face o alegere fiabila si sigura pentru nevoile dumneavoastra de incalzire a locuintei.

Centrala pe gaz Immergas Victrix TERA 24/28 este perfecta pentru cei care isi doresc pregatirea instantanee a apei calde.

Cu o putere de incalzire utila de 24 kW si o dimensiune recomandata a spatiului de pana la 150 m², acest sistem poate furniza apa calda din belsug pentru nevoile dumneavoastra.

In plus, functiile anti-inghet garanteaza ca tevile dvs. nu vor ingheta in timpul iernii.

Centrala termica Victrix TERA de la Immergas este un mod foarte eficient de a va incalzi locuinta. Are o tensiune de alimentare de 230 V si o capacitate a vasului de expansiune de 8 l.

De asemenea, are doua schimbatoare de caldura, ceea ce contribuie la imbunatatirea eficientei sale.

In plus, are un nivel de zgomot de 38 dB, ceea ce o face una dintre cele mai silentioase unitati de pe piata.

Centrala pe gaz Immergas are o temperatura maxima a agentului termic de 60 C si o presiune maxima de 10 bar. Debitul de apa calda este de 14,1 l/min. Acest sistem este utilizat pentru a incalzi locuinta si a furniza apa calda.

Sistemul de incalzire centrala Immergas Victrix TERA 24/28 este unul dintre cele mai performante modele de incalzire de pe piata.

Are un randament termic maxim de 102,3% si un consum maxim de gaze naturale de 3,06 m³/h.

De asemenea, aceasta centala pe gaz ieftina si buna are o eficienta energetica pentru apa calda menajera si pentru incalzire clasa A.

Acest lucru inseamna ca centrala pe gaz Victrix TERA este unul dintre cele mai rentabile sisteme de incalzire disponibile si va poate ajuta sa economisiti bani la facturile de energie.

Centrala Immergas Victrix Omnia 25

Immergas Victrix Omnia este o centrala termica in condensare pe cu gaz cu o putere termica de 24 kW.

Aceasta dispune de certificare clasa A si este extrem de compacta, ceea ce o face potrivita pentru instalarea in interior in orice mediu.

Centrala termica Victrix Omnia 25 este folosita pentru incalzirea caselor si pentru prepararea apei calde menajere (mod rapid).

Are un design inovator care ii permite sa fie montata pe perete rapid si usor, fara a fi nevoie de unelte sau echipamente deosebite.

Victrix Omnia de la Immergas este, de asemenea, foarte eficienta, cu emisii reduse de NOx, ceea ce o face ecologica.

In plus, cazanul este livrat cu o gama larga de accesorii, ceea ce il face si mai versatil.

Centrala termica Immergas Victrix Omnia 24 kW este o solutie de incalzire puternica si eficienta pentru casa dumneavoastra.

Dispunand de racorduri de gaz si hidraulice conform standardelor DIN, Victrix Omnia este usor de montat si asigura o caldura fiabila si constanta.

In plus, modulul in condensare al acesteia este fabricat din otel inoxidabil pentru durabilitate, iar serpentina sa unica de schimb de caldura asigura o fiabilitate ridicata.

Victrix Omnia 25 este un sistem de incalzire centrala care este deosebit datorita serpentinei sale din otel inoxidabil, care nu se infunda.

Aceasta asigura un flux hidraulic bine echilibrat, cu pierderi minime de presiune. Centrala termica Victrix Omnia 25 are, de asemenea, o sectiune transversala interna larga si constanta.

Acest lucru minimizeaza depunerile si reduce riscul de infundare din cauza impuritatilor din apa.

Centrala Immergas Victrix are o putere maxima de 25,0 kW (modul de pregatire ACC). Acest lucru o face un cazan ideal pentru locuintele mici si mijlocii.

Cu o gama de modulare a puterii de la 20 la 100%, este unul dintre cele mai eficiente sisteme de pe piata din punct de vedere energetic.

Pompa modulanta cu consum redus ajuta, de asemenea, la reducerea amprentei de carbon prin minimizarea emisiilor de oxizi de azot (NOx).

Pe langa faptul ca este prietenos cu mediul, Victrix Omnia 25 de la Immergas ofera, de asemenea, performante hidraulice remarcabile datorita pierderilor de presiune minimizate in modulul de condensare.

Modelul Omnia 25 Victrix dispune de un sistem de combustie autoadaptabil care include o electrovalva de gaz si un singur electrod multifunctional.

Existenta a doua sonde NTC pe sensul de tur si retur al al instalatiei face posibila modularea continua a parametrilor de functionare in concordanta cu cerintele sistemului, crescand eficienta sezoniera.

Pompa poate fi configurata in mai multe moduri de operare: sarcina hidraulica proportionala, ∆t constant sau viteza constanta.

Centrala Immergas Victrix Omnia 25 dispune, de asemenea, de un arzator premix cu amestec aer/gaz care este modulat in mod constant in functie de temperatura de referinta.

Centrala termica Immergas Omnia 25 utilizeaza un regulator electronic de alimentare pentru a regla amestecul de combustibil.

Electrodul este pozitionat in interiorul camerei de combustie, iar placa electronica regleaza automat parametrii de ardere in caz de variatie a densitatii aerului sau a gazului.

Nu este necesara inlocuirea duzei la schimbarea tipului de gaz (metan/GPL): sistemul este reglat printr-o simpla ajustare in software-ul placii electronice.

Centrala Victrix Omnia de la Immergas are o putere termica de 25 kW si o presiune maxima de lucru de 3 bar. Este disponibila in versiune cu gaz natural sau GPL.

Centrala Immergas Victrix Zeus Superior 32 kW

Centrala termica Victrix Zeus Superior 32 kW este o alegere excelenta pentru cei care sunt in cautarea unui design simplu si elegant.

Ecranul LCD este usor de citit, chiar si pe intuneric, si afiseaza toate informatiile de baza, precum si configurarile pentru incalzire, apa calda menajera, valoarea termica a sistemului de incalzire si temperatura instantanee.

Cele doua afisaje digitale frontale si panoul de control elegant faciliteaza setarea temperaturilor sau comutarea intre modurile de functionare iarna/vara.

Datorita tehnologiei Victrix Zeus Superior de la Immergas, puteti vizualiza informatii suplimentare utile, cum ar fi orele de functionare, aprinderile si temperatura exterioara ( este valabil numai daca este montat un senzor exterior).

Carcasa eleganta este, de asemenea, disponibila intr-o gama de culori pentru a se potrivi cu decorul casei dvs.

Combinand cele mai recente progrese in tehnologia in condensare cu un design inovator, centrala termica Victrix Zeus 32 kW ofera o eficienta de neegalat si un respect fata de mediu.

Datorita sistemului sau avansat de combustie, aceasta poate economisi pana la 30% din consumul de gaz in fiecare an, in comparatie cu centralele obisnuite.

In plus, emisiile sale nu sunt toxice si respecta cele mai stricte standarde europene, ceea ce face ca Victrix Zeus Superior de la Immergas sa fie o alegere excelenta pentru oricine doreste sa isi reduca costurile energetice si impactul asupra mediului.

Cazanul din otel inoxidabil este o sursa de apa calda greu de epuizat, deoarece este intotdeauna la temperatura potrivita, permitand sistemului dvs. de incalzire centrala sa necesite utilizarea unui singur dus, in timp ce deserveste mai multe persoane din casa.

Centrala Immergas Victrix Zeus Superior asigura o reaprovizionare continua cu apa calda pentru un confort optim atunci cand cererea este mare.

De asemenea, dispune de o pompa de recirculare incorporata, care optimizeaza alimentarea cu apa calda prin reducerea risipei si economisirea energiei.

Cu aprindere modulanta in stare solida si afisaj de diagnosticare avansat, Immergas Victrix Zeus Superior 32 kW este sistemul de incalzire centrala perfect pentru locuinta dumneavoastra.

Boilerul incorporat este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa aiba o rezerva de apa calda disponibila in orice moment.

Cu un volum de 54L, acesta poate furniza suficienta apa calda pentru consum chiar si atunci cand este suprasolicitat.

Gama larga de modulare a puterii (de la 32,0 kW la 6,9 kW), precum si sistemul de aprindere electronica, modularea flacarii si controlul ei si cu ajutorul electrozilor ionizanti fac din el o unitate foarte versatila si fiabila.

Unitatea hidraulica compacta cu by-pass variabil faciliteaza instalarea si utilizarea, iar telecomanda AMICO-CAR o face si mai comoda.

Aceste caracteristici fac din boilerul de apa incorporat o alegere excelenta pentru oricine doreste o modalitate eficienta si fiabila de a-si aproviziona casa sau biroul cu apa calda.

Centrala termica Immergas Zeus 32 kW se comporta foarte bine atat in ceea ce priveste eficienta ecologica, cat si cea energetica.

A fost proiectata sa emita niveluri scazute de poluanti si, de asemenea, sa consume mai putin gaz decat unitatile standard, cu pana la 29%.

In plus, panoul de control cu afisaj digital este iluminat cu cristale lichide, iar unitatea este dotata cu o functie de temporizare saptamanala.

Aceasta permite programarea temperaturii camerei la doua niveluri diferite (confort si scazut), precum si o functie anti-inghet si o functie anti-blocare pentru pompa.

In ceea ce priveste confortul acustic, ventilatorul cu viteza variabila reduce la minimum zgomotul unitatii.

In general, centrala termica Immergas Victrix Zeus Superior 32 kW este o alegere excelenta pentru cei care cauta o unitate performanta si eficienta pentru incalzirea unui spatiu de pana la 250 m².

Coduri eroare centrala Immergas

Centralele termice Immergas sunt concepute pentru a fi usor de utilizat si fiabile, dar, ca orice utilaj complex, pot intampina uneori probleme.

Eroarea 10 este una dintre cele mai frecvente probleme cu care se pot confrunta utilizatorii si apare atunci cand nu exista suficienta presiune a apei in sistem.

Acest lucru poate fi cauzat de o serie de factori, inclusiv o scurgere in conducte sau o blocare. Pentru a remedia aceasta problema, utilizatorii ar trebui sa verifice manometrul si sa reumple sistemul daca este necesar.

Daca problema persista, poate fi necesar sa apelati la un specialist pentru asistenta.

Eroarea 01 este o alta problema comuna care poate aparea atunci cand sistemul este blocat din cauza aprinderii. Acest lucru poate fi cauzat de o lipsa de gaz in retea sau de un blocaj.

In majoritatea cazurilor, aceasta problema poate fi rezolvata prin resetarea centralei termice Immergas. Cu toate acestea, daca problema persista, este posibil sa fie nevoie de interventia unui specialist.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *