Cele mai bune Mașini de Spălat Vase Incorporabile 45 vs 60 cm

Cauți cea mai buna masina de spalat vase incorporabila care să fie durabila si eficienta energetic (clasa A+++)?

Atunci ai ajuns în locul potrivit!

Cu numeroase modele disponibile pe piață în prezent, poate deveni copleșitor să alegi o masina de top.

Pentru a câștiga timp și pentru a-ti face viața mai ușoară, am realizat un top cu cele mai bune mașini de spălat vase încorporabile la oferta in 2023.

Iata ce produse poti alege azi:

Masina de spalat vase incorporabila Bosch 60 cm
Masina de spalat vase incorporabila Beko 60 cm
Masina de spalat vase incorporabila Electrolux 45 cm
Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool 60 cm
Masina de spalat vase incorporabila Miele

De ce sa cumperi o masina de spalat vase incorporabila?

La fel ca si cea mai buna masina de spalat rufe, achiziționarea unei mașini de spălat vase oferă multiple beneficii care o fac o achiziție atractivă pentru orice gospodărie.

Modelele incorporabile sunt concepute pentru a se potrivi sub dulapurile existente, ceea ce le face mai atrăgătoare din punct de vedere estetic și mai puțin deranjante decât modelele standard.

De asemenea, ele au, de obicei, o capacitate de încărcare mai mare și mai multe caracteristici, permițând utilizatorilor să curețe eficient cantități mari de vase cu un efort minim.

În plus, mașinile de spălat vase independente oferă adesea rafturi reglabile, astfel încât proprietarii pot personaliza utilizarea spațiului și pot găzdui vase de diferite dimensiuni și forme.

Acest lucru le face deosebit de utile pentru familiile care primesc frecvent oaspeți sau care trebuie să curețe rapid după mese mari.

Pe lângă aceasta, cele mai bune masini de spalat vase incorporabile sunt mai silențioase și mai eficiente din punct de vedere energetic decât omologii lor portabili.

Acest lucru înseamnă că nu vor perturba liniștea și pacea din casa dvs. și nici nu vă vor crește facturile la electricitate atunci când rulează cicluri regulate.

Per total, comoditatea, eficiența și estetica unei mașini de spălat vase încorporabile fac din aceasta o investiție excelentă pentru oricine caută o modalitate ușoară de a-și păstra bucătăria curată.

Top masini de spalat vase incorporabile 60 cm

Există o mulțime de mașini de spălat vase de calitate pe piață, dar unele dintre cele mai bune sunt fabricate de Bosch, Beko, Electrolux și Whirlpool.

Toate acestea oferă caracteristici și performanțe excelente și sunt construite pentru a rezista. Așadar, oricare dintre ele ați alege, puteți fi siguri că obțineți un produs de calitate.

1. Cea mai buna masina de spalat vase incorporabila Bosch

 • Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX04E 60 cm
 • Caracteristicile produsului

Mașina de spălat vase încorporabilă Bosch este ideală pentru orice bucătărie, fiind o soluție perfecta pentru nevoile dvs. de spălare a veselei.

Oferă o capacitate de încărcare impresionantă de 13 seturi, permițându-vă să faceți mai multe lucruri în mai puțin timp.

Cu 6 programe diferite, puteți personaliza ciclul în funcție de nevoile dvs. – de la programe de spălare intensivă sau delicată la opțiuni puternice de uscare.

Cele 5 setări de temperatură vă oferă un control complet asupra procesului de spălare pentru eficiență și performanță maximă.

Puterea sa de 2400 W oferă căldura și energia necesare pentru rezultate ideale de curățare de fiecare dată.

Tensiunea de alimentare a acesteia este de 220 V/240 V, iar cuva interioară a acestei masini de spalat vase incorporabile Bosch este fabricată din plastic durabil care va rezista la mai multe spălări și clătiri – ceea ce o face o investiție care se va amortiza în scurt timp!

În plus, panoul său de control mecanic vă oferă acces complet la toate setările cu ușurință – păstrând în același timp stilul său încorporabil care completează orice tip de bucătărie.

Mașina de spălat vase încorporabilă Bosch 60 cm este prevăzută cu cinci tipuri de programe: prespălare, economic, auto, intensiv și rapid.

Dispune de un sistem de protecție împotriva inundațiilor pentru a preveni daunele cauzate de apa.

Funcționarea este incredibil de silențioasă, ceea ce o face un aparat ideal pentru casa dvs.

Coșul de sus este reglabil pentru a găzdui articole de diferite dimensiuni și există o funcție de pornire programabilă de 24 de ore, astfel încât să puteți seta să funcționeze la orice oră doriți.

În plus, programul ECO funcționează timp de 3 ore, iar programul Fast funcționează timp de 30 de minute, oferindu-vă flexibilitatea de a alege cea mai bună opțiune pentru necesitățile dumneavoastră.

Eficienta energetica clasa A++

Aceasta masina de spalat vase incorporabila Bosch 60 cm este un aparat incredibil de eficient din punct de vedere energetic, cu un rating foarte ridicat al clasei energetice A++ conform noilor etichete energetice ale UE și un randament de eficiență a condensării A.

Acest aparat este, de asemenea, surprinzător de liniștit, emițând doar 46 dB în timpul funcționării, fiind una dintre cele mai silentioase masini de spalat de pe piață.

În ceea ce privește consumul de curent, aceasta are un consum mediu anual de 262 kWh și 94 kWh la 100 de spălări.

Acest lucru echivalează cu un nivel impresionant de scăzut de 0,94 kWh pe ciclu de spălare; în comparație cu alte modele, acest număr este deosebit de remarcabil.

Pe lângă cifrele exemplare privind consumul energetic, mașina de spălat vase încorporabilă Bosch se mândrește, de asemenea, cu un consum redus de apă de 2660 l/an și 9,5 l/ciclu de spălare, ceea ce o face o alegere extrem de eficientă pentru cei care caută aparate economice și ecologice în același timp.

Mașina de spălat vase independenta Bosch este un aparat impresionant, cu o înălțime de 815 mm, o lățime de 598 mm și o adâncime de 550 mm, ceea ce o face perfectă pentru a se potrivi în spații înguste.

Furtunul care o însoțește are o lungime de 190 cm, asigurându-se că poate ajunge cu ușurință la racordul de apă.

Lungimea cablului măsoară 175 cm, permițându-vă să plasați cu ușurință mașina de spălat vase în locul dorit.

Având o greutate de 36 kg, acest aparat puternic este surprinzător de ușor și simplu de mutat în caz de nevoie.

2. Cea mai buna masina de spalat vase incorporabila Beko

 • Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN14320 60 cm
 • Caracteristicile produsului

Mașina de spălat vase încorporabilă Beko 60 cm vă oferă o flexibilitate și un confort deosebit atunci când vine vorba de spălarea farfuriilor.

Are o capacitate de încărcare de până la 13 seturi, astfel încât puteți pune o mulțime de vase dintr-o singură dată.

De asemenea, are 4 programe diferite care vă permit să selectați cele mai bune setări pentru nevoile dvs. particulare, precum și 4 setări de temperatură, astfel încât să puteți obține rezultate optime de spălare întotdeauna.

Designul elegant și rafinat al acestei masini de spalat vase incorporabile Beko este posibil datorită combinației de culori alb pur și panoului de control electronic integrat, ceea ce o face perfectă pentru orice bucătărie modernă.

Aceasta mașină de spălat vase încorporabilă Beko este echipată cu o gamă de opțiuni de programe diferite pentru a se potrivi tuturor nevoilor de curățare.

Ciclurile economice sunt concepute pentru a economisi apă și energie, oferind în același timp rezultate remarcabile în ceea ce privește performanța de spălare.

Programul intensiv utilizează temperaturi mai ridicate și niveluri de putere sporite pentru a se asigura că până și cea mai încăpățânată murdărie este îndepărtată de pe vase și pahare.

Ciclul rapid le permite utilizatorilor să curețe repede vasele ușor murdare în jumătate din timpul obișnuit.

Masina de spalat vase incorporabila Beko 60 cm

Mașina de spălat vase independenta Beko 60 cm include, de asemenea, caracteristici suplimentare pentru un plus de eficiență și comoditate, cum ar fi un coș superior reglabil care poate fi ajustat cu ușurință la dimensiunea și forma obiectelor care se spală și un coș separat pentru tacâmuri care păstrează cuțitele și furculițele separate de alte ustensile pentru o spălare superioară.

Sistemul de protecție împotriva inundațiilor de la Beko asigură scurgerea automată a excesului de apă.

Un program ECO de 3 ore garantează un consum minim de energie, asigurând în același timp rezultate excepționale, în timp ce un ciclu rapid de 25 de minute oferă spălări rapide atunci când aveți puțin timp la dispoziție.

Cu nivelurile sale reglabile de utilizare a apei și orele de pornire programabile, această masina de spalat vase incorporabila Beko oferă confort maxim fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța sau eficiența energetică.

Mașina de spălat vase încorporabilă Beko este un aparat economic din punct de vedere al consumului de curent, cu o clasă energetică ridicată, conform noilor etichete energetice ale UE.

Mai exact, a fost clasificată ca fiind E, ceea ce indică o clasă performantă a eficienței.

Totodată, randamentul său de condensare a fost clasificat în clasa C, ceea ce oferă economii și mai mari în ceea ce privește reducerea consumului de energie electrică.

Nivelul de zgomot produs în timpul funcționării este de doar 49 dB – ceea ce o face ideală pentru gospodăriile care doresc o masina de spalat vase silentioasa, care să nu le deranjeze activitățile zilnice.

Consumul total de curent pe parcursul a 100 de spălări este estimat la 94 kWh; în timp ce consumul de apă pe ciclu de spălare este de 12,9 litri.

În ceea ce privește proprietățile fizice, acest model măsoară 81,8 cm în înălțime și 59,8 cm în lățime; cu o adâncime de 55 cm și o greutate de 34,8 kg – ceea ce îl face potrivit pentru bucătăriile mai compacte, unde spațiul este limitat.

3. Cea mai buna masina de spalat vase incorporabila Electrolux

 • Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EES47320L 60 cm
 • Caracteristicile produsului

Mașina de spălat vase încorporabilă Electrolux are o capacitate extinsă de încărcare de 13 seturi, oferind suficient spațiu pentru a găzdui mai multe farfurii.

De asemenea, are 8 programe și 3 setări de temperatură, permițându-vă un control mai mare asupra întregului ciclu de spălare.

Motorul puternic de 1950 W furnizează performanțe puternice, în timp ce opțiunile tensiunii de alimentare de 220V/240V o fac compatibilă cu majoritatea locuințelor.

Construită din oțel inoxidabil de înaltă calitate, această masina de spalat vase incorporabila Electrolux este proiectată să dureze ani de zile.

Este disponibilă în culoarea alb și dispune de un panou de control electronic integrat pentru o utilizare ușoară.

Această mașină de spălat vase independenta include două coșuri care facilitează sortarea diferitelor tipuri de articole pentru curățare.

În plus, sistemul său avansat de clătire asigură o igienă maximă la fiecare ciclu.

Aceasta masina de spalat vase incorporabila Electrolux 60 cm oferă o gamă largă de programe din care puteți alege, inclusiv auto, rapid și normal.

Aceasta are, de asemenea, mai multe caracteristici, cum ar fi autocurățare, oprire automată și indicatori de sfârșit de program, precum și protecție împotriva inundațiilor și indicator al nivelului de sare.

Instalare simpla PerfectFit

Senzorul de sarcină este capabil să detecteze greutatea încărcăturii din interiorul mașinii și să ajusteze consumul de apă în consecință.

De asemenea, vine cu o opțiune de pornire programabilă, astfel încât să puteți amâna durata ciclului dacă este necesar.

În plus, coșul superior reglabil facilitează așezarea oalelor sau tigăilor mai mari pe suportul superior fără a ocupa prea mult spațiu.

În ceea ce privește funcțiile de confort, acest model include un dispozitiv de deschidere automată a ușii pentru acces ușor și un indicator eficient al nivelului soluției de clătire pentru a vă asigura că nu folosiți prea mult detergent sau balsam.

Nu în ultimul rând, există, de asemenea, o funcție de pornire programabilă pe 24 de ore, care permite utilizatorilor să seteze anumite ore în care doresc ca masina de spalat vase incorporabila Electrolux să pornească și să se oprească automat.

În ceea ce privește eficiența energetică, aceasta oferă o durată de 4 ore a programului ECO, care ajută la reducerea consumului de curent, asigurând în același timp rezultate optime de curățare.

Mașina de spălat vase încorporabilă Electrolux 60 cm este una dintre cele mai eficiente aparate din punct de vedere energetic disponibile pe piață, cu un rating impresionant clasa A+++, conform noilor etichete energetice ale UE.

Randamentul său de condensare este, de asemenea, foarte bine cotat, cu un rating clasa A.

În ceea ce privește performanța, această mașină de spălat vase este incredibil de silențioasă, producând doar 44 de decibeli atunci când este utilizată.

Acest lucru înseamnă că abia se remarcă și nu vă va deranja nici pe dvs. și nici pe vecini atunci când este în funcțiune.

În ceea ce privește consumul de energie și apă, acest model este foarte economic.

Are un consum anual de curent de 234 kWh, iar la 100 de spălări de 84 kWh.

Media consumului anual de apă pentru această mașină este de 2772 de litri, iar per ciclu de spălare este de 9,9 litri – mult mai mic decât majoritatea celorlalte modele de pe piață.

Are o înălțime de 81,8 cm, o lățime de 60 cm și o adâncime de 55 cm, în timp ce cablul de alimentare măsoară 1,5 m lungime.

4. Cea mai buna masina de spalat vase incorporabila Whirlpool

 • Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC3C26P 60 cm
 • Caracteristicile produsului

Aceasta mașină de spălat vase independenta Whirlpool este un aparat esențial în orice bucătărie modernă.

Are un design contemporan, cu un finisaj argintiu elegant, care se potrivește cu orice decor din jur.

Dispunând de un panou de control electronic complet integrat și simplu de folosit, această masina de spalat vase incorporabila Whirlpool 60 cm oferă 8 programe de curățare separate pentru toate tipurile de vase și ustensile.

Cu o capacitate de încărcare generoasă de 14 seturi de farfurii, se poate adapta cu ușurință familiilor numeroase sau gospodăriilor aglomerate.

Alimentată cu energie de 220 de volți, aceasta va asigura o performanță eficientă și fiabilă de spălare a vaselor în orice moment.

Tehnologia avansată de curățare asigură rezultate strălucitoare, indiferent de tipul de veselă pe care o spălați.

Senzorul automat ajută la detectarea nivelului de murdărie din fiecare cantitate și selectează setarea perfectă pentru rezultate optime.

Acesta oferă trei tipuri de programe: delicat, prespalare și intensiv, care le permit utilizatorilor să aleagă setările potrivite pentru vasele lor.

De asemenea, masina de spalat vase incorporabila Whirlpool include o serie de caracteristici utile, cum ar fi un indicator de sare care îi ajută pe consumatori să determine cât de multă sare să adauge în apă pentru rezultate optime, un coș superior reglabil pentru comoditate atunci când se încarcă diferite articole și un indicator al nivelului soluției de clătire, astfel încât utilizatorii se pot asigura că toate articolele sunt curățate temeinic.

Spălare rapidă a vaselor în funcție de raftul ales

Mașina de spălat vase independenta dispune, de asemenea, de o pornire programabilă și de un program ECO de 3 ore, ceea ce o face eficientă din punct de vedere energetic, fiind în același timp capabilă să curețe vasele rapid și eficient.

Whirlpool a dezvoltat o mașină de spălat vase încorporabilă cu o clasă de eficiență energetică E, în conformitate cu noile etichete energetice adoptate la nivelul UE.

De asemenea, are o eficacitate de condensare remarcabilă, atingând clasa A.

Asigurându-se că nu vă deranjează gospodăria, acest model funcționează cu un nivel de zgomot redus, de numai 46 dB, și vă economisește, de asemenea, bani pe termen lung, deoarece consumul anual de curent este de 266 kWh, iar la 100 de spălări este de 95 kWh.

În plus, ajută la conservarea resurselor, deoarece utilizează doar 2660 de litri de apă pe an și 9,5 litri de apă la fiecare ciclu de spălare – ceea ce îl face extrem de eficient.

Această masina de spalat vase incorporabila 60 cm de la Whirlpool vă oferă rezultate de curățare excelente, economisind energie și apă, fiind în același timp discretă și silențioasă.

Acest aparat puternic și eficient, conceput pentru a vă ușura sarcinile de curățare are o înălțime remarcabilă de 82 cm, o lățime de 59,8 cm și o adâncime de 55,5 cm – perfectă pentru a se potrivi în spații limitate.

Top masini de spalat vase incorporabile 45 cm

 • Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV2IKX10E 45 cm
 • Caracteristicile produsului

Mașina de spălat vase încorporabilă Bosch de 45 cm este un aparat de înaltă calitate, conceput pentru a face activitățile de spălare a veselei mai ușoare și mai eficiente.

Cu cele 9 setări și 5 programe, tehnologia F-Class, capacitățile Home Connect, oferă confort și flexibilitate maximă.

Cele 9 setări oferă multiple opțiuni pentru o curățare personalizată, în timp ce cele 5 programe vă permit să alegeți configurația ideală pentru fiecare sarcină anume.

Tehnologia F-Class asigură economii remarcabile de apă de până la 50%, cu performanțe de uscare imbatabile pe piața actuală.

În plus, Home Connect vă permite să controlați aparatul de oriunde prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete.

Acest lucru înseamnă că puteți monitoriza cu ușurință progresul, ajusta setările sau chiar rula un ciclu de la distanță – totul cu doar câteva clicuri.

În cele din urmă, construcția sa slim îl face perfect pentru cei care trebuie să maximizeze spațiul fără a face compromisuri în ceea ce privește puterea.

În concluzie, această masina de spalat vase incorporabila Bosch de 45 cm vă va face cu siguranță treburile din bucătărie mai simple și mai rapide ca oricând!

 • Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIS38120Q 45 cm
 • Caracteristicile produsului

Această mașină de spălat vase încorporabilă Beko are un design de 45 cm și dispune de 11 setări și 8 programe concepute pentru ca procesul de spălare a farfuriilor să devină o joacă de copil.

Cu opțiunile, AquaIntense și ProSmart Inverter Motor, vă puteți aștepta la rezultate excelente în cel mai scurt timp.

AutoGlassShield vă permite să păstrați în siguranță paharele delicate, în timp ce programul Fast vă spală rapid vasele.

De asemenea, acest model dispune de un motor ProSmart care asigură o eficiență superioară, oferindu-vă o funcționare mai silențioasă și o eficiență energetică îmbunătățită.

Mai mult, această masina de spalat vase incorporabila Beko 45 cm este dotată cu tehnologia AquaIntense care oferă o presiune intensă a apei pentru rezultate perfect curate în mai puțin timp – cu până la 50% mai iute decât mașinile de spălat vase obișnuite!

În cele din urmă, tehnologia exclusivă AutoGlassShield de la Beko ajută la reducerea spargerii sticlei prin amortizarea delicată a paharelor în timpul ciclului de spălare, asigurându-se că acestea rămân fără zgârieturi.

Cu toate aceste funcții extraordinare combinate, această mașină de spălat vase Beko este ideală pentru cei care caută o modalitate rapidă și eficace de a-și păstra vesela curată.

 • Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA71210L 45 cm
 • Caracteristicile produsului

Mașina de spălat vase încorporabilă Electrolux de 45 cm este un dispozitiv de ultimă generație proiectat pentru a facilita mai mult ca niciodată procesul de spălare a veselei.

Cu un număr generos de 9 setări și 5 programe, asigură curățarea temeinică a farfuriilor, fără nicio complicație.

Motorul său F-Class Inverter adaugă cantitatea perfectă de putere la fiecare ciclu de curățare pentru o treabă temeinică, în timp ce tehnologia AirDry menține vasele curate și imaculate.

PerfectFit vă permite să potriviți cu ușurință această masina de spalat vase incorporabila Electrolux 45 cm în configurația existentă a bucătăriei, astfel încât vă puteți bucura de confortul său fără a fi nevoie să faceți schimbări majore.

Mai important, motorul Inverter cuplat cu modul Eco ajută la reducerea consumului de energie și la economisirea facturilor de curent – ceea ce face ca aceasta să fie incredibil de performantă și rentabilă.

În plus, este prevăzută cu comenzi ușor de folosit care vă permit să personalizați fiecare ciclu de spălare în funcție de preferințele dvs.

Combinația unică de funcționalități face ca acest aparat să fie de neegalat în clasa sa – oferind utilizatorilor o experiență cu adevărat excepțională atunci când vine vorba de curățarea vaselor!

 • Masina de spalat vase incorporabila Hansa 45 cm
 • Caracteristicile produsului

Aceasta mașină de spălat vase încorporabilă Hansa de 45 cm este un aparat luxos și sofisticat, perfect pentru orice bucătărie modernă.

Cu 9 setări și 4 programe, aceasta vă oferă flexibilitate și confort maxim.

Sistemul de spălare E-Class oferă performanțe remarcabile, în timp ce funcția HalfLoad economisește timp și energie prin spălarea doar a jumătate din încărcătură la un moment dat.

De asemenea, are o opțiune convenabilă de pornire întârziată care vă ajută să o setați să pornească la o anumită oră din zi, astfel încât să puteți veni acasă și să aveți vasele curate.

Comenzile sale intuitive o fac ușor de utilizat, iar capacitatea sa de nouă litri asigură că poate face față cu ușurință chiar și încărcăturilor mari.

Motorul puternic asigură o performanță optimă de curățare, utilizând în același timp o cantitate minimă de energie, ceea ce o face una dintre cele mai rentabile mașini de spălat vase de pe piața actuală.

Este livrată cu toate accesoriile necesare, inclusiv un coș pentru tacâmuri și un suport pentru a ține vasele bine fixate în timpul ciclurilor de spălare.

Investind în această masina de spalat vase incorporabila Hansa de 45 cm, puteți fi sigur că noul dumneavoastra set de farfurii pentru 12 persoane va ramane strălucitor de curat de fiecare dată!

Cum sa alegi cea mai buna mașină de spălat vase incorporabila?

Atunci când alegeți cea mai bună mașină de spălat vase încorporabilă, există câțiva factori importanți de luat în considerare.

 • Dimensiuni

Cu atât de multe mașini de spălat vase pe piață, poate fi dificil să vă decideți care este cea mai potrivită.

Lățimea standard a majorității mașinilor de spălat vase este de 60 cm, în timp ce 45 cm este o dimensiune comună atât pentru aparatele încorporabile, cât și pentru cele independente.

Cei care au nevoie de o soluție care să economisească în mod deosebit spațiul pot lua în considerare o masina de spalat vase mini, de dimensiuni compacte, care se depozitează sub blatul de lucru.

Prin urmare, atunci când luați o decizie, luați în calcul propriile nevoi și preferințe, precum și spațiul disponibil înainte de a achiziționa o mașină de spălat vase.

 • Capacitate

Capacitatea este un factor cheie atunci când alegeți mașina de spălat vase potrivită pentru gospodăria dumneavoastră.

În ceea ce privește capacitatea, este esențial să luați în calcul numărul de persoane care locuiesc în casa dvs.

Un model de 45 cm va fi suficient dacă locuiți singur sau cu un partener, dar când vine vorba de familii mai mari, ar trebui să luați în considerare o masina de spalat vase incorporabila de 60 cm, care este dimensiunea standard.

Din fericire, majoritatea bucătăriilor au suficient spațiu pentru a găzdui această mașină de spălat vase de dimensiuni mari fără nicio dificultate.

Capacitatea unei mașini de spălat vase variază în funcție de numărul de seturi de vase pe care le poate găzdui în timpul unui singur ciclu de spălare.

Dacă precizăm acest lucru pentru modelele și dimensiunile tipice ale acestora, putem spune, de regulă, că:

Dimensiunile mașinii de spălat vaseCapacitate
60 cm12 până la 16 seturi de vase
45 cmaproximativ până la 10 seturi de vase
 • Configurație interioară

Când vine vorba de dispunerea internă a unei mașini de spălat vase și de capacitatea de încărcare a acesteia, există anumite elemente pe care le veți găsi practic în orice model.

 • Coșul superior reglabil pe înălțime – Raftul superior reglabil pe înălțime, prezent la aproape toate mașinile de spălat vase, oferă o modalitate flexibilă și organizată de a depozita vasele. Puneți coșul în poziția verticală și veți obține mai mult spațiu în partea de jos pentru articole mai mari și vase de gătit, cum ar fi tăvi, platouri și vase de copt.
  Această caracteristică utilă asigură faptul că tot felul de articole se pot potrivi perfect, indiferent de dimensiune.
  De asemenea, le permite utilizatorilor să își rearanjeze mașina de spălat vase incorporabila în funcție de modul în care o folosesc cel mai des și oferă un alt nivel de personalizare. În cele din urmă, coșul superior reglabil pe înălțime asigură o experiență de curățare raționalizată și eficientă.
 • Sertar pentru tacâmuri – Acesta este un avantaj important pentru mașina de spălat vase independenta, deoarece vă permite să spălați tacâmurile mai eficient decât într-un coș de tacâmuri convențional.
  Cu toate acestea, sertarul are un dezavantaj – reduce înălțimea utilizabilă a mașinii de spălat vase, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu puteți introduce vase mai mari sau să mutați coșul superior mai sus.
  Totul depinde de perspectiva dvs. individuală și dacă preferați să aveți acces la mai mult spațiu în coșul inferior sau dacă doriti să aveți un coș pentru tacâmuri în partea de sus.
 • Compartimente pliabile – Cu cea mai buna masina de spalat vase incorporabila care are compartimente pliabile, vasele dvs. vor ieși curate și strălucitoare de fiecare dată.
  Coșurile de sus și de jos pot avea ambele aceste secțiuni, ceea ce înseamnă că puteți schimba configurația mașinii dvs. de spălat vase în funcție de tipul de oale pe care le curatati.
  Pentru a încadra mai multe vase sau alte articole mari, puteți plia segmentele coșului inferior pentru o utilizare mai eficientă a spațiului.
  Acestea pot fi, de asemenea, setate într-o poziție verticală atunci când spălați pahare de vin; deoarece, desigur, acestea nu sunt folosite la fel de des ca farfuriile și bolurile, astfel încât ajustarea înălțimii rafturilor ajută la conservarea apei și a energiei electrice.
 • Comenzi

Controlul aparatelor poate fi destul de diferit în funcție de faptul că acestea sunt autonome sau încorporate.

În cazul celor independente, cum ar fi o mașină de spălat vase convențională, comenzile tind să fie amplasate pe panoul frontal al ușii aparatului.

Totuși, aceasta nu este o opțiune în cazul mașinilor de spălat vase incorporabile – aceste unități au opțiuni de poziționare mult mai discrete datorită integrării lor sub blat.

Indiferent de tipul de aparat pe care îl aveți, este important să luați în considerare modul în care funcționează comenzile sale pentru a vă asigura că îl utilizați corect și în siguranță.

Mașinile de spălat vase încorporabile oferă o soluție convenabilă pentru orice bucătărie, fără a ocupa spațiu suplimentar în design.

Spre deosebire de cele independente, modelele încorporabile nu au ușa frontală vizibilă, deoarece se potrivesc perfect în dulapurile existente.

Instalatorii vor confecționa și instala o ușă care se potrivește cu restul dulapurilor dvs., oferind un finisaj atractiv fără a pierde din stil sau a avea un impact asupra aspectului general.

De asemenea, mașinile de spălat vase încorporabile dispun de comenzi pe marginea superioară a ușii, ceea ce le face ușor de operat chiar și atunci când sunt închise.

Acest lucru facilitează accesul la programele lor de curățare și uscare, făcând funcționarea unei astfel de masini mai simplă și mai eficientă ca niciodată.

 • Durata ciclului de spălare

Mașinile de spălat vase funcționează din ce în ce mai mult în modurile „ECO”, un pas esențial în reducerea consumului de energie electrica.

Cu toate acestea, acest lucru duce adesea la timpi de spălare mari, de câteva ore, ceea ce face ca procesul să fie mai lung decât este necesar.

Din fericire, majoritatea programelor pot fi ajustate astfel încât ciclul să dureze mai puțin timp – de exemplu, de la 3 ore la 1 oră – dar acest lucru va duce probabil la o factură mai mare la electricitate sau apă în timp.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui echilibru între durabilitate și practicitate în casă, este important să luați în considerare toți factorii înainte de a de a configura aparatul.

 • Consumul de apă și energie

Mașinile de spălat vase eficiente din punct de vedere energetic din prezent sunt deosebite, necesitând 7 litri de apă sau mai puțin pe ciclu.

Chiar și mașina de spalat vase de 60 cm nu consumă mai mult de 9-11 litri – cu excepția modelelor foarte ieftine, care pot consuma câțiva litri în plus.

În ceea ce privește consumul de energie electrică, o mașină normala poate folosi până la 250 kWh pe an, în timp ce o mașină economică ar reduce acest consum la 180 kWh – cu toate acestea, mulți consumatori consideră că diferența de preț dintre cele două este minimă.

Cu toate acestea, merită totuși să investești într-o masina de spalat vase incorporabila eficientă din punct de vedere energetic pentru economii pe termen lung.

 • Nivelul de zgomot

Zgomotul unei mașini de spălat vase independente poate avea un impact mare asupra casei dumneavoastră.

Cele foarte silențioase sunt sub 40 dB, ceea ce este abia perceptibil – dar modelele mai accesibile pot fi mai zgomotoase de 60 dB, ceea ce este inconfortabil să le ai tot timpul prin preajmă.

Dacă sunteți la cumpărături pentru o mașină de spălat vase mai silențioasă, luați în considerare cumpărarea uneia încorporabile; în general, acestea tind să fie în medie mai silențioase decât orice aparat independent de pe piață în prezent.

 • Clasa energetică de uscare

Înainte de a cumpăra o mașină de spălat vase, este important să acordați atenție ratingului clasei energetice.

Aceasta variază pe o scară de la A la G, A fiind cea mai eficientă opțiune disponibilă.

Deși poate fi tentant să alegeți o masina de spalat vase incorporabila cu un rating mai mic pentru a economisi bani la început, de obicei este mai rentabil să cumpărați una care are cel puțin clasa C sau mai mare.

Economiile pe termen lung în ceea ce privește costurile energetice vor depăși cu mult investiția inițială.

În plus, puteți fi siguri că aparatul dumneavoastră contribuie la reducerea la minimum a impactului asupra mediului prin utilizarea a cât mai puțină energie posibilă.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unei noi mașini de spălat vase incorporabile, nu uita să verifici topul nostru.

Am făcut cercetări pentru ca tu să nu fii nevoit să o faci și suntem încrezători că vei găsi modelul perfect pentru nevoile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *