Cele mai bune Casti Wireless: On-Ear, Over Ear vs In Ear 2023

Casti Wireless Ieftine sau Premium? Indiferent de alegerea ta, merita sa asculti muzica la cele mai bune casti.

In prezent, exista 3 tipuri distincte: casti on ear, casti over ear si casti in ear.

Fiecare dintre aceste modele se foloseste in functie de scopul dorit.

Daca vrei sa asculti muzica, probabil o pereche de casti wireless over ear sunt mai potrivite.

In schimb, daca vorbesti mult la telefon prin casti, atunci niste casti in ear sunt alegerea ideala.

Iata top cele mai bune casti wireless 2023 pentru o achizitie inspirata:

Casti In-Ear Sony WFC500B
Casti audio in-ear JBL Wave 100TWS
Casti audio in ear Beats
Casti On Ear Sony WH-CH510B
Casti audio on-ear JBL Tune 570BT
Casti albe Audio On-Ear Philips
Casti Audio Over the Ear Pliabile Skullcandy
Casti Over the Ear Sony WH-1000XM4B
Casti Audio Over the Ear Bose

Tipuri de casti wireless bune si ieftine

Căștile wireless sunt o alegere populară pentru cei care doresc libertatea de a se mișca fără a fi legați de un telefon sau de un alt dispozitiv.

Există mai multe tipuri diferite de căști fără fir disponibile pe piață, fiecare cu propriul set de caracteristici și beneficii. Iata, care sunt cele mai polulare tipuri de casti wireless:

Căști wireless over ear

Când vine vorba de căști, modelele over-ear sunt probabil primul tip care vă vine în minte. Acestea sunt mai mari decât alte opțiuni de pe piață, dar oferă și o serie de avantaje.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestor casti wireless over ear este designul lor circumaural.

Acest lucru înseamnă că pernuțele cuprind urechile, oferind o experiență de ascultare mai captivantă.

În plus, acestea tind să fie mai confortabile decât alte tipuri de căști, ceea ce le face ideale pentru sesiuni lungi de ascultare.

Acestea oferă, de asemenea, o mai bună izolare a zgomotului, ceea ce poate fi benefic în mediile urbane.

Cu toate acestea, un dezavantaj al acestor căști over-ear este dimensiunea lor; acestea pot fi incomode de transportat și pot să nu fie ideale pentru a fi utilizate în timpul antrenamentelor sau în timpul călătoriilor.

Cele mai bune casti wireless over ear

 • Sony WH-1000XM4B: Dacă sunteți în căutarea unor căști care să vă permită să vă bucurați de muzică fără a fi deranjați de zgomotul exterior, căștile wireless Bluetooth Sony WH-1000XM4B sunt o alegere excelentă.
  Aceste căști cu noise cancelling au un microfon care vă permite să efectuați apeluri hands-free și sunt, de asemenea, confortabile de purtat datorită pernuțelor moi pentru urechi. În plus, căștile vin cu o husă de transport care vă ajută să le protejați de deteriorări atunci când sunteți în deplasare.
 • JBL Tune 710BT: Căștile over-ear fără fir JBL Tune 710BT sunt modalitatea perfectă de a vă bucura de muzică în mișcare. Conectivitatea Bluetooth înseamnă că puteți asculta fără fir de pe smartphone sau tabletă, iar microfonul încorporat vă permite să preluați apeluri în regim hands-free.
  Cupele pentru urechi sunt căptușite pentru confort, iar banda pentru cap este reglabilă pentru o potrivire perfectă. Sistemul de sunet JBL Pure Bass oferă un bas profund și puternic, iar durata de viață a bateriei de 50 de ore înseamnă că vă puteți bucura de muzică toată ziua.
 • Beats Studio3: Acestea sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc o calitate excelentă a sunetului fără a fi legați de un dispozitiv. Designul over-ear este confortabil și oferă o izolare excelentă a zgomotului, în timp ce finisajul negru mat le conferă un aspect elegant și modern.
  Conexiunea wireless este fiabilă și ușor de configurat, iar durata de viață a bateriei este impresionantă. Singurul dezavantaj este că sunt puțin cam scumpe, dar merită cu siguranță investiția dacă doriți cea mai bună calitate a sunetului posibilă.
Casti Over the Ear Sony WH-1000XM5B
Casti Sony wireless albe
Casti Sony Bluetooth over ear

Încă de când Sony a lansat căștile over-the-ear WH-1000XM4B, a îmbunătățit constant designul pentru a satisface nevoile consumatorilor moderni. Cea mai recentă versiune a căștilor dispune de un microfon care poate fi folosit pentru apeluri hands-free, precum și de un mod de sunet ambiental care vă permite să auziți mediul înconjurător fără a scoate căștile. În plus, acestea pot fi împerecheate cu mai multe dispozitive simultan și dispun de tehnologia Noise Cancelling care elimină până la 98% din zgomotul de fond. Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale WH-1000XM5B este funcția de încărcare rapidă, care vă permite să obțineți până la 30 ore de utilizare dintr-o încărcare de 3,5 ore. În general, căștile over-the-ear Sony WH-1000XM5B sunt o alegere excelentă pentru oricine caută o pereche de căști cu anulare a zgomotului de înaltă calitate.

Sony WH-1000XM5B sunt cele mai bune căști over-the-ear de pe piață. Acestea au capacități de anulare a zgomotului, care blochează sunetul nedorit, astfel încât să vă puteți concentra pe muzică. De asemenea, sunt wireless și compatibile cu Bluetooth, astfel încât să puteți asculta muzica fără a fi legat de dispozitiv. Și sunt confortabile pentru a fi purtate pentru perioade lungi de timp, datorită pernuțelor moi pentru urechi.

Casti Sony noise cancelling

Ce avantaje au căștile over ear?

Căștile over-ear oferă multe avantaje față de omologii lor mai mici.

În primul rând, acestea oferă o calitate mai bună a sunetului prin crearea unui sigiliu în jurul urechii, ceea ce ajută la blocarea zgomotului extern.

Acest lucru vă permite să auziți muzica mai clar și să apreciați întreaga gamă de sunete.

În al doilea rând, aceste casti wireless over ear sunt mai confortabile pentru a fi purtate pentru perioade lungi de timp și nu exercită o presiune atât de mare asupra urechilor.

În al treilea rând, acestea tind să fie mai durabile și să tina mai mult decât alte tipuri de căști.

Și, în cele din urmă, căștile over-ear pot fi utilizate cu o varietate de dispozitive audio diferite, inclusiv telefoane, tablete și laptopuri.

Care sunt dezavantajele căștilor wireless over ear?

În timp ce căștile over-ear au multe beneficii, există, de asemenea, câteva dezavantaje potențiale de luat în considerare.

Un potențial dezavantaj este faptul că pot fi destul de voluminoase și incomode de transportat. În cele din urmă, căștile over-ear tind să fie mai scumpe decât alte tipuri de căști de pe piata.

Cu toate acestea, în ciuda acestor dezavantaje potențiale, mulți oameni sustin ca ele sunt cele mai bune casti wireless din comert pentru calitatea superioară a sunetului și izolarea fonică.

Casti wireless on ear

Căștile on-ear sunt un tip de căști care se așează deasupra urechilor, spre deosebire de cele din jurul lor.

De obicei, sunt mai ușoare și mai compacte decât cele over-ear, ceea ce le face o alegere bună dacă sunteți în căutarea a ceva portabil.

Aceste casti wireless on ear tind, de asemenea, să fie mai puțin costisitoare decât cele over-ear.

Ele sunt o opțiune populară pentru iubitorii de muzică și pentru cei cărora le place să urmărească filme și emisiuni TV pe laptop sau pe computer.

Cele mai bune casti wireless on ear

 • GO4FIT: Căștile wireless on ear GO4FIT GX500 sunt o alegere excelentă pentru oricine iubește muzica. Cu Bluetooth 5.0, acestea sunt ușor de conectat la orice dispozitiv compatibil, iar designul pliabil le face ușor de transportat cu tine în deplasare. Acestea oferă 24 de ore de autonomie a bateriei, astfel încât vă puteți bucura de muzică toată ziua. În plus, slotul pentru card vă permite să vă stocați melodiile preferate pe căști, iar cablul auxiliar inclus înseamnă că puteți rămâne mereu conectat.
 • Philips TAH4205BK: Acestea sunt o alegere excelentă pentru oricine dorește un sunet de înaltă calitate fără a cheltui foarte multi bani. Aceste casti on ear dispun de Bluetooth 4.2 pentru o conectivitate ușoară și oferă o autonomie de până la 29 de ore la o singură încărcare. În plus, căștile au o funcție de amplificare a basului care îmbunătățește sunetele de frecvență joasă pentru o experiență de ascultare captivantă. Cupele pentru urechi sunt căptușite pentru confort, iar banda pentru cap este reglabilă pentru a asigura o potrivire perfectă.
 • JVC HA-S24W-D-E: Dacă sunteți în căutarea unui sunet de calitate și a unui design confortabil, căștile JVC HA-S24W-D-E on ear sunt o opțiune excelentă. Aceste căști wireless oferă o calitate superioară a sunetului și sunt atât de confortabile încât le puteți purta ore în șir. În plus, bateria încorporată asigură până la 17 ore de ascultare, ceea ce le face perfecte pentru călătoriile lungi.

Care sunt avantajele căștilor on-ear?

Căștile wireless on-ear sunt un tip de dispozitiv de ascultare audio care se potrivește perfect pe ureche.

Acestea sunt populare în rândul iubitorilor de muzică și al navetiștilor deopotrivă pentru portabilitatea și calitatea sunetului.

Aceste căști on-ear sunt adesea mai ușoare și mai confortabile de purtat decât căștile over-ear și nu necesită baterii.

În plus, acestea oferă, de obicei, o izolare mai bună a sunetului decât omologii lor mai mici, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în medii zgomotoase.

Un alt avantaj al căștilor on-ear este că tind să fie mai ieftine decât modelele over-ear.

Unul alt beneficiu este că au acumulatori mai mari, astfel încât vă puteți bucura de o durată de redare mai lungă.

Unele căști on-ear chiar se învârt în jurul concurenților lor over-ear în această privință.

Care sunt dezavantajele căștilor wireless on-ear?

Unul dintre principalele dezavantaje ale căștilor tip „on-ear” este că poate fi dificil să se obțină o bună izolare.

Deoarece stau deasupra urechilor în loc să stea în jurul lor, este nevoie doar de o mică ajustare pentru a le disloca și a lăsa să pătrundă zgomotul extern.

Acest lucru poate fi frustrant atunci când încercați să vă concentrați asupra muzicii.

Aceste căști wireless on-ear tind, de asemenea, să fie mai puțin confortabile decât alte tipuri, deoarece pun presiune direct pe urechi.

Acest lucru poate fi deosebit de problematic dacă purtați ochelari, deoarece căștile pot apăsa pe ramă și vă pot provoca disconfort.

Cu toate acestea, există unele căști on-ear care sunt concepute pentru a fi mai confortabile, așa că merită să faceți câteva cercetări înainte de a face o achiziție.

Casti wireless in ear

Căștile intraauriculare fără fir sunt o modalitate excelentă de a vă bucura de muzică în timp ce sunteți în mers.

Sunt mici și ușoare, ceea ce le face ușor de transportat. De asemenea, au avantajul suplimentar de a fi wireless, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conectivitate.

În plus, aceste căști in-ear wireless sunt foarte confortabile de purtat. Ele se potrivesc perfect în ureche și rămân la locul lor, chiar și atunci când vă mișcați.

Și pentru că sunt fără fir, vă puteți mișca liber fără să vă faceți griji cu privire la încurcarea cablurilor. Cel mai bun lucru, căștile wireless in ear vă oferă cea mai mare libertate de mișcare.

Le puteți lua cu dvs. chiar și atunci când mergeți la alergat sau când vă antrenați la sala de sport.

Casti Bluetooth Hoco Ew08 Studious 
Casti wireless in ear
Casti in ear handsfree

Căștile au un design in-ear care este atât confortabil cât și stabil, în timp ce conexiunea Bluetooth v5.1 asigură compatibilitatea cu o gamă largă de dispozitive. Căștile dispun, de asemenea, de tehnologia noise cancelling pentru a reduce zgomotul de fond, precum și de un port de încărcare USB Type-C pentru o încărcare ușoară. Cablul USB inclus facilitează menținerea căștilor încărcate, iar designul rezistent la apă asigură că acestea pot îndura chiar și cele mai intense antrenamente. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor căști noi pentru muncă sau pentru recreere, căștile Hoco Ew08 Studious sunt o opțiune excelentă.

Căștile Bluetooth in-ear Hoco Ew08 Studious sunt o alegere excelentă pentru oricine caută o pereche de căști de calitate. Ele dispun de o tehnologie Bluetooth de ultima generatie, care asigură o conexiune stabilă și un sunet de înaltă calitate. În plus, căștile sunt fabricate din silicon moale, ceea ce le face confortabile pentru a fi purtate pentru perioade lungi de timp. Microfonul încorporat vă permite să răspundeți la apeluri în mod hands-free.

Casti in ear sport

Cele mai bune casti wireless in ear

 • Sony WI-C200B: Acestea sunt o opțiune excelentă pentru oricine caută o pereche de căști wireless de calitate. Acestea dispun de conectivitate Bluetooth, ceea ce înseamnă că pot fi cuplate cu ușurință cu o gamă largă de dispozitive. De asemenea, ele dispun de un microfon încorporat, ceea ce le face perfecte pentru a efectua apeluri hands-free sau pentru a înregistra memo-uri vocale. În plus, aceste căști in ear Sony WI-C200B sunt foarte confortabile la purtare și oferă un sunet clar și de înaltă calitate.
 • JBL T160BT: Aceste căști sunt dotate cu JBL Pure Bass Sound, conectivitate wireless Bluetooth și cu 3 butoane de comanda și microfon. De asemenea, au o durată de viață impresionantă a bateriei de 6 ore, ceea ce le face perfecte pentru sesiuni lungi de ascultare. În ceea ce privește calitatea sunetului, aceste căști in ear JBL T160BT nu dezamăgesc. Basul este profund și de impact, iar frecvențele înalte sunt clare. Mediile sunt, de asemenea, bine reprezentate, oferind ascultătorului o experiență completă și imersivă.
 • Skullcandy Inkd+: Aceste căști dispun de tehnologie Bluetooth pentru conectivitate ușoară cu dispozitivele dvs. și au un microfon încorporat pentru apeluri hands-free. De asemenea, ele oferă o autonomie de până la 8 ore, astfel încât să puteți asculta muzica la drum lung fără să vă faceți griji cu privire la reîncărcare. În plus, aceste căști in-ear wireless Skullcandy Inkd+ au un design confortabil, care include pernuțe moi pentru urechi și o bandă reglabilă pentru o potrivire personalizată. În plus, acestea sunt disponibile într-o varietate de culori pentru a se potrivi stilului tău.

Ce avantaje au căștile in ear wireless?

Căștile intraauriculare fără fir prezintă multe avantaje. În primul rând, acestea sunt foarte convenabile.

Le puteți lua oriunde și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cablurile încurcate.

De asemenea, sunt excelente pentru a face exerciții fizice sau alte activități în care s-ar putea să transpiri.

Sudoarea poate deteriora corzile delicate ale acestora, dar căștile in ear wireless nu sunt afectate de transpirație.

În plus, acestea sunt foarte confortabile. Ele stau bine în ureche și nu se mișcă, chiar și atunci când sunteți activ.

Și pentru că nu au niciun cablu, sunt foarte ușoare și confortabile de purtat pentru perioade lungi de timp.

În cele din urmă, aceste căști in ear wireless oferă o calitate excelentă a sunetului. Acestea utilizează tehnologia Bluetooth pentru a oferi un sunet clar și digital direct în urechi.

Care sunt dezavantajele căștilor in-ear wireless?

În timp ce căștile in-ear wireless sunt cu siguranță convenabile, ele vin cu câteva dezavantaje potențiale.

În primul rând, acestea pot fi mai predispuse la interferențe de semnal decât căștile tradiționale cu fir.

Acest lucru poate duce la o calitate mai slabă a sunetului sau la un sunet intermitent. În plus, aceste căști wireless in ear au de obicei o durată de viață a bateriei mai scurtă decât cele cu fir.

Acest lucru înseamnă că este posibil să fie nevoie să le reîncărcați mai des sau să aveți la dumneavoastră o pereche de căști de rezervă în cazul în care bateria se termină.

Casti in ear true wireless. Pareri 2023

Unul dintre cele mai mari avantaje ale căștilor in ear true wireless este că sunt foarte portabile.

Deoarece nu există fire care să conecteze căștile între ele sau la telefon, acestea pot fi luate cu ușurință cu dvs. oriunde mergeți.

De asemenea, tind să fie foarte ușoare, ceea ce le face confortabile pentru a fi purtate pentru perioade lungi de timp.

În plus, aceste căști in ear true wireless oferă o conexiune mult mai stabilă decât cele Bluetooth tradiționale.

Acestea folosesc ceva numit Near Field Communication (NFC) pentru a stabili o conexiune sigură între căști și telefon, ceea ce ajută la reducerea interferențelor de la alte dispozitive.

În cele din urmă, acestea vin adesea cu funcții încorporate, cum ar fi anularea zgomotului și urmărirea, care vă pot îmbunătăți și mai mult experiența de ascultare.

Casti fara fir sau cu fir? Care sunt mai bune?

Când vine vorba de căști, există două tipuri principale: cu fir și fără fir. Ambele au propriile avantaje și dezavantaje, așa că este important să știi ce să cauți atunci când iei o decizie.

Unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare este durata de viață a bateriei.

Căștile fara fir se bazează pe baterii pentru a funcționa, așa că va trebui să te asiguri că sunt încărcate înainte de a le folosi.

Pe de altă parte, cele cu fir nu au nevoie de baterii, așa că le puteți folosi atâta timp cât aveți o sursă de alimentare. Un alt aspect esențial este calitatea sunetului.

Căștile cu fir tind să ofere o calitate mai bună a sunetului decât modelele fără fir, dar pot fi, de asemenea, mai scumpe.

În cele din urmă, cel mai bun tip de căști pentru dvs. depinde de nevoile și preferințele fiecaruia.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune calități a sunetului, atunci căștile cu fir sunt cele mai potrivite.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de mai multă portabilitate sau doriți să economisiți bani, atunci cele wireless ar putea fi o opțiune mai bună.

Cele mai bune casti wireless sport pentru sala

Orice alergător vă va spune că o pereche bună de casti wireless sport poate face diferența la un maraton. Dar ce anume face o pereche de căști de alergare excelentă?

În primul rând, acestea ar trebui să fie confortabile și sigure, astfel încât să vă puteți concentra asupra sportului mai degrabă decât pe menținerea lor in urechi.

În al doilea rând, ar trebui să fie ușoare și rezistente la intemperii, astfel încât să nu vă îngreuneze sau să nu se defecteze în mijlocul unei curse.

În al treilea rând, ar trebui să aibă o calitate excelentă a sunetului, astfel încât să vă puteți menține motivați cu melodiile preferate.

Și, în cele din urmă, ar trebui să fie durabile, astfel încât să puteți bucura de ele mult timp.

Cu toți acești factori în minte, nu e de mirare că găsirea perechii perfecte de căști wireless sport poate părea o sarcină descurajantă.

Dar, odată ce le găsești, nu te vei mai întoarce niciodată la vechea ta pereche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *