Cea mai Silențioasă Mașină de Spălat. Nivel de Zgomot Minim

O mașină de spălat silențioasă care să fie delicată cu hainele tale și să producă un nivel minim de zgomot?

Atunci s-ar putea să te intereseze să afli care sunt cele mai silențioase mașini de spălat rufe existente astăzi.

De aceea, mai jos am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai silentioase masini de spalat slim si obisnuite.

Verifica si oferta promotionala cu preturi reduse la multe dintre modele:

 Whirlpool Supreme Silence 9 kg
Masina de spalat Samsung 8 kg
Masina de spalat rufe Indesit
Masina de spalat rufe Bosch
Masina de spalat rufe Beko 
Masina de spalat rufe LG
Masina de spalat rufe Candy
Masina de spalat rufe Electrolux
Masina de spalat rufe AEG

Ce face o masina de spalat sa fie silentioasa?

Mașina de spălat este unul dintre cele mai importante aparate din orice casă.

Aceasta poate fi folosită pentru a spala haine, lenjerie de pat și chiar articole delicate, cum ar fi perdelele și păturile.

Dar unul dintre cele mai enervante lucruri legate de mașinile de spălat rufe este zgomotul pe care îl pot face.

O mașină de spălat gălăgioasă poate fi enervantă, împiedicând oamenii să audă televizorul sau să poarte o conversație.

Așadar, ce face ca o mașină de spălat rufe să fie silențioasă? Răspunsul se bazează pe design. Acestea folosesc o izolație specială pentru a reduce nivelul de zgomot.

Motoarele sunt, de asemenea, proiectate să funcționeze mai cursiv, ceea ce ajută la reducerea vibrațiilor.

În plus, multe masini de spalat silentioase sunt echipate cu caracteristici speciale, cum ar fi senzorii de sarcină, care ajută la redistribuirea uniformă a încărcăturii de rufe.

Ca urmare, acestea pot funcționa cu un nivel de zgomot minim și mai eficient.

Indiferent dacă locuiți într-un apartament sau într-o casă, cea mai silentioasa masina de spalat poate contribui la transformarea locuinței dvs. într-un loc mai liniștit.

Cele mai silentioase masini de spalat rufe

În trecut, mașinile de spălat erau unul dintre cele mai zgomotoase aparate din casă.

Dar, pe măsură ce tehnologia a progresat, producătorii au reușit să creeze aparate care funcționează la niveluri de zgomot mult mai mici.

Astăzi, există o gamă largă de mașini de spălat silențioase din care puteți alege, iar tehnologia din spatele lor este din ce în ce mai bună.

Dacă căutați cea mai silentioasa masina de spalat rufe, ați ajuns în locul potrivit!

În lista de mai jos, veți găsi cele mai bune mașini de spălat din categoriile silențios și ultrasilențios.

Pentru a face această selecție, am comparat mai multe tipuri de mașini de spălat diferite, luând în considerare factori precum nivelul de zgomot al ciclului de centrifugare, greutatea de umplere, viteza de centrifugare, programele de spălare, clasa energetică și ciclurile de spălare.

  • Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Silence
  • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Sunteți în căutarea unei mașini de spălat care să fie în același timp silențioasă și extrem de puternică?

Atunci masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Silence este perfectă pentru dvs!

Cu un nivel al zgomotului de centrifugare de doar 71 dB, este una dintre cele mai silențioase mașini de pe piață – perfectă pentru familiile ocupate care trebuie să își spele hainele fără a deranja pe nimeni altcineva din casă.

Iar cu o viteză maximă de centrifugare de 1400 rpm, este, de asemenea, una dintre cele mai puternice, făcând o treabă facilă chiar și cu cea mai încăpățânată murdărie și pete.

În plus, cu o capacitate de încărcare spațioasă de 10 kg, este perfectă pentru familiile numeroase sau pentru oricine căruia îi place să spele în cantități mari.

DIMENSIUNI

Mașina de spălat Whirlpool Supreme Silence este alegerea perfectă pentru cei care își doresc un produs de calitate superioară, cu un nivel de zgomot minim, care să facă față tuturor nevoilor lor de spălare.

Această mașină are o adâncime de 64,3 cm, o lățime de 59,9 cm și o înălțime de 84,5 cm. Cântărește 80 kg și are o lungime a cablului de 1,2 m.

Datorită construcției sale superioare și a funcționării silențioase, mașina de spălat rufe Whirlpool Supreme Silence este un accesoriu perfect pentru orice casă.

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Această mașină de spălat Whirlpool este eficientă din punct de vedere energetic și este perfectă pentru oricine dorește să economisească bani la facturile de utilități.

Cu o clasă și o eficiență energetică a centrifugării B, aceasta este una dintre cele mai bune masini de spalat ieftine de pe piață în prezent.

Iar cu un consum redus de energie de doar 58 kWh la 100 de spălări, veți economisi bani de fiecare dată când o folosiți.

FUNCTII SI SIGURANTA

Acest model de top vine cu o gamă largă de caracteristici care fac ca experiența de spălare să fie mai ușoară și mai eficientă ca niciodată.

Indicatorul de încheiere a ciclului vă permite să știți când încărcătura s-a terminat, în timp ce funcția Quick vă asigură că hainele sunt curate într-o scurtă perioadă de timp.

În plus, indicatorul de progres al programului și indicatorul de ciclu vă țin la curent cu starea spălării, astfel încât să vă puteți planifica ziua în consecință.

Și pentru că știm că siguranța este o prioritate absolută, această mașină de spălat este echipată cu un sistem de detectare a spumei, control electronic al echilibrului și blocare pentru copii.

Astfel, puteți sta liniștit știind că familia dvs. este în siguranță în timp ce hainele sunt spălate.

Dar asta nu este tot! Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Silence dispune și de tehnologiile „Al 6-lea Simt”, care economisesc apă și energie prin ajustarea automată a duratei ciclului și a temperaturii pentru a se potrivi cu mărimea și tipul de încărcătură.

În plus, modul Zen creează un mediu liniștitor în timpul spălării, în timp ce Fresh Care+ menține hainele cu un miros proaspăt timp de până la 12 ore după ce se finalizează ciclul.

PROGRAME SI OPTIUNI

Cu o mulțime de programe diferite din care puteți alege – inclusiv Bumbac, Pre-spălare, Delicat, Clătire și Centrifugare, Baby, Denim, Sintetic, Lână, Lenjerie, Amestec de lenjerie, Lenjerie de pat, Quick 30′, Eco 40-60′, Articole speciale mari și Steam Refresh 20′ – puteți personaliza fiecare spălare pentru a se potrivi necesităților dumneavoastră.

În plus, opțiunile de încărcare completă 45′, antialergice și durata rapidă a programului fac ca această mașină de spălat să fie perfectă pentru familiile active.

Iar cu o durată a programului ECO de doar 3 h 59 min, puteți economisi timp și energie, dar în același timp vă puteți curăța hainele.

Așadar, de ce să nu încercați masina de spalat Whirlpool Supreme Silence?

  • Masina de spalat rufe silentioasa Samsung 
  • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Căutați cea mai silentioasa masina de spalat care să nu vă deranjeze familia sau vecinii? Masina de spalat cu un nivel de zgomot minim de la Samsung este exact ceea ce aveți nevoie.

Cu o capacitate de încărcare de 7 kg, este perfectă pentru familiile mici, iar cu o viteză maximă de centrifugare de 1400 rpm, vă va curăța hainele în cel mai scurt timp.

Cel mai bun lucru este că aceasta e incredibil de silențioasă, cu un nivel al zgomotului de centrifugare de doar 72 dB – abia veți ști că funcționează!

În plus, cu o deschidere a hubloului pe stânga, este ușor de utilizat chiar dacă aveți un spațiu limitat în baie.

DIMENSIUNI

Cu o adâncime de doar 55 cm, o lățime de 60 cm și o înălțime de 85 cm, masina de spalat silentioasa Samsung este suficient de compactă pentru a se potrivi în orice casă.

Iar la doar 65 kg, este ușor de mutat dacă este nevoie.

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Masina de spalat silentioasa Samsung are un consum anual de energie de numai 103 kWh, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente de pe piață.

De asemenea, are un consum mediu anual foarte redus de apă, de numai 7400 l, ceea ce o face foarte ecologică.

Și pentru că funcționează la un nivel de zgomot foarte redus, nu va trebui să vă faceți griji că vă deranjați vecinii sau membrii familiei în timp ce funcționează.

FUNCTII SI SIGURANTA

Cu funcțiile sale de blocare pentru copii, înmuiere cu bule, verificare inteligentă, încheiere întârziată, motor cu invertor și funcții de spălare cu aburi, această masina de spalat Samsung poate concura de la egal la egal cu orice masina de spalat rufe Miele sau alta marca de top.

În plus, funcțiile sale de siguranță și blocarea accesului la interfață o fac sigură și ușor de utilizat.

Iar cu tehnologiile sale cu bule ecologice și invertorul digital, poți fi sigur că hainele tale vor ieși curate și cu miros proaspăt de fiecare dată.

PROGRAME SI OPTIUNI

Cu o varietate de programe de spălare, este perfectă pentru toate nevoile tale.

De la bumbac la delicat, puteți spăla totul dintr-o dată. Iar cu opțiunea de spălare rapidă de 15′, poți avea hainele curate în cel mai scurt timp.

În plus, funcția Clătire + stoarcere asigură că hainele tale sunt întotdeauna curate și proaspete.

Iar pentru momentele în care aveți nevoie de un ajutor suplimentar, funcția Hygiene Steam este perfectă pentru a scăpa de orice tip de pete care sunt dificil de indepartat.

Deci, de ce să mai așteptați? Achiziționați astăzi cea mai silentioasa masina de spalat Samsung și începeți să vă bucurați de zile fara stres alaturi de aceasta!

  • Masina de spalat rufe silentioasa Indesit
  • Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Masina de spalat rufe silentioasa Indesit este perfectă pentru familiile cu copii mici sau pentru oricine dorește să evite zgomotul unei mașini de spălat tradiționale.

Cu o viteză maximă de centrifugare de 1000 rpm și un nivel de zgomot centrifugal de numai 76 dB, această mașină este practic silențioasă.

De asemenea, are un nivel de zgomot la spălare de numai 59 dB, ceea ce o face una dintre cele mai silențioase aparate de uz casnic de pe piață.

Cuva este fabricată din plastic rezistent, iar deschiderea hubloului este pe stanga, ceea ce facilitează accesul la hainele dvs.

Panoul de control este mecanic, ceea ce înseamnă că puteți controla cu ușurință setările. Mașina este, de asemenea, de culoare albă, care se va potrivi cu orice decor.

DIMENSIUNI

Căutați o mașină de spălat care să nu vă tulbure liniștea? Aruncați o privire la cea mai silentioasa masina de spalat de la Indesit.

Aceasta are o adâncime de 42,5 cm, o lățime de 59,5 cm și o înălțime de 85 cm, astfel încât se va potrivi perfect în casa dvs.

De asemenea, are o lungime a cablului de 1,2 m, ceea ce o face ușor de conectat și de utilizat. În plus, cu o greutate de numai 56,5 kg, este destul de ușoară și simplu de transportat.

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Cea mai silentioasa masina de spalat Indesit este perfectă pentru tine!

Cu un consum anual de energie de 148 kWh, această mașină de spălat rufe este una dintre cele mai economice de pe piață.

Iar cu un consum de energie al programului standard de 0,83 kWh, puteți fi sigur că rufele dvs. vor fi curate, economisind în același timp bani la factura de curent.

În plus, masina de spalat silentioasa Indesit are o funcție de economisire a apei care vă va scuti și de bani la factura de întreținere.

Cu un consum mediu anual de apă de 7550 l, aceasta este una dintre cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de apă.

FUNCTII SI SIGURANTA

Sunteți în căutarea unei mașini de spălat rufe care să facă față tuturor nevoilor dvs. de spălare? Nu căutați mai departe de masina de spalat silentioasa Indesit!

Aceasta este echipată cu funcții suplimentare de clătire, un indicator de progres și un cronometru de pornire programabil, ceea ce face ca timpul de spălare să fie floare la ureche.

Funcțiile de călcare ușoară și selectorul de temperatură oferă rezultate optime de fiecare dată, în timp ce selectorul de viteză de centrifugare și funcția anti-pătare vă ajută să vă păstrați hainele în cea mai bună stare.

În plus, cu o durată a temporizatorului de 3, 6 sau 9 ore, vă puteți personaliza ciclul de spălare pentru a se potrivi cu programul dvs.

Iar pentru un plus de siguranță, sistemul de detectare a spumei și sistemul electronic de control al echilibrului ajută la prevenirea accidentelor.

În plus, dispozitivul de blocare pentru copii îi ține în siguranță pe cei mici.

PROGRAME SI OPTIUNI

Cu 16 programe de spălare diferite din care puteți alege, vă puteți adapta spălatul la orice tip de îmbrăcăminte.

Programul Fast 30 min este perfect pentru cei care se grăbesc, în timp ce programul Eco 40-60 este ideal pentru cei care doresc să economisească energie.

Treptele de viteză de centrifugare și temperatură facilitează găsirea setărilor perfecte pentru rufele dvs., în timp ce programul ECO 5 min asigură o eficiență maximă.

Așadar, de ce să nu încercați cea mai silentioasa masina de spalat Indesit?

Care e nivelul de zgomot ideal al masinii de spalat?

Decibelii reprezintă o măsură a intensității sunetului. Scara decibelilor este logaritmică, ceea ce înseamnă că o creștere de 10 dB reprezintă o mărire de zece ori a intensității sunetului.

Urechea umană poate auzi sunetul la intensități cuprinse între 0 dB și 120 dB. Sunetele la sau sub 70 dB sunt în general considerate sigure.

Expunerea la sunete de peste 85 dB poate provoca leziuni permanente ale auzului.

Mașinile de spălat rufe sunt de obicei clasificate în funcție de emisia de zgomot ambiental, care reflectă sunetul generat de mașină în timpul utilizării.

Urmatoarea lista explică diferitele niveluri de zgomot și modul în care acestea diferă:

Nivel de sunet puternic – Unele modele, de exemplu, produc un zgomot de 78 dB sau mai mult atunci când se învârt.
Aceste modele sunt considerate zgomotoase și s-ar putea să nu fie ideale pentru utilizarea în casă dacă cineva încearcă să doarmă.
Deși pot fi mai galagioase, acestea își pot face treaba fără a-i deranja pe ceilalți din casă daca sunt folosite in anumite intervale orare.

Nivel de sunet normal – Majoritatea mașinilor de spălat au un nivel de zgomot de 74-77 decibeli (dB).
Nu este incredibil de tare, dar poate fi enervant dacă încercați să dormiți. Dacă este posibil, ar trebui să vă puneți mașina de spălat într-un spațiu închis, cum ar fi baia.
În acest fel, zgomotul va fi mai puțin probabil să vă deranjeze.
Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este posibil, o bucătărie sau o altă cameră va ajuta la izolarea sunetului.
În orice caz, este important să fiți conștient de nivelul de zgomot al mașinii de spălat, astfel încât să o puteți folosi în momentele în care nu îi va deranja pe ceilalți din casă.

Nivel de zgomot silențios – Spălarea rufelor este o parte esențială a oricărei gospodării, dar zgomotul puternic produs de majoritatea mașinilor de spălat poate fi o sursă de frustrare. Din fericire, există o soluție: mașini de spălat silențioase.
Acestea produc între 72 dB și 73 dB în timpul centrifugării, semnificativ mai puțin zgomot decât modelele convenționale.
Ca urmare, puteți începe să spălați rufele noaptea fără a-i deranja pe ceilalți din locuință. În plus, mașinile de spălat silențioase pot fi amplasate în zone deschise, cum ar fi bucătăriile și dormitoarele, fără a crea prea mult zgomot.

Nivel de zgomot minim – Aceste mașini sunt mai mult decât silențioase, producând un maxim de 71 dB!
Prin urmare, ați putea amplasa aceste mașini de spălat într-un birou sau într-un studio. De asemenea, puteți să nu ezitați să le porniți atunci când mergeți la culcare.
Nivelul scăzut de zgomot înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji că veți deranja pe altcineva.
Și, dacă sunteți genul de persoană care urăște sunetul unei mașini de spălat, aceste modele vor fi un vis devenit realitate.

Pe lângă faptul că sunt silențioase, aceste mașini de spălat rufe sunt și foarte eficiente.

De ce face zgomot masina de spalat rufe?

Mulți oameni au experimentat frustrarea provocată de o mașină de spălat zgomotoasă. Cea mai frecventă cauză a acestei probleme este un dezechilibru în cuva de rufe.

Dacă sunt prea multe haine în mașina de spălat, acestea se pot încâlci și pot face ca tamburul să se învârtă neuniform.

Acest lucru poate crea un sunet asemănător cu o „bătaie”, deoarece hainele sar în interior.

O altă cauză posibilă a mașinilor de spălat zgomotoase este acumularea de scame în pompa de scurgere.

Scamele pot limita în cele din urmă fluxul de apă, determinând pompa să lucreze mai mult și să producă un zgomot puternic tip „zumzet”.

În unele cazuri, este posibil să fie necesară înlocuirea unei pompe de vidanjare defecte.

Din fericire, există câțiva pași simpli care pot fi făcuți pentru a repara o mașină de spălat galagioasa.

Prin redistribuirea încărcăturii de rufe și prin curățarea regulată a pompei de scurgere, este posibil să se reducă sau să se elimine complet problema.

Daca va deranjeaza in continuare zgomotul emis, atunci puteti lua in considerare o masina de spalat rufe Black Friday 2024, eveniment cand sunt reduceri mari la o multitudine de produse.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat noi, este important să iei în considerare toate opțiunile înainte de a face o achiziție.

În această postare de pe blog, am subliniat unii dintre cei mai importanți factori de care trebuie să ții cont atunci când cumperi cea mai silentioasa masina de spalat.

Urmând sfaturile noastre, ar trebui să poți găsi modelul perfect pentru nevoile și bugetul tău. Ai găsit mașina de spălat silențioasă perfectă pentru casa ta?

Anunță-ne în comentariile de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *