Cea mai buna Miere de Manuka ❤️ Pret + Pareri Adevarate 2023

Dacă mai aveai nevoie de motive să iubești mierea de Manuka, iată top 5: este antibacteriană, antivirală, antiinflamatoare, antioxidantă și antifungică.

Dacă ești în căutarea unui mod natural de a-ți îmbunătăți sănătatea, mai jos gasesti o lista cu cea mai buna miere de Manuka de pe piata.

Te intrebi unde se gaseste miere de Manuka originala cu proprietati de top?

Verifica acest pret competitiv acum:

Miere de Manuka MGO 850+
Miere de Manuka MGO 550+
Miere de Manuka MGO 250+
Sirop cu miere de Manuka
Bomboane miere de Manuka

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este un soi de miere obținută din nectarul arborelui Manuka din Noua Zeelandă.

În 1990, oamenii de știință au descoperit că aceasta are proprietăți medicinale și, de atunci, a fost folosită pentru a trata o gamă largă de afecțiuni, inclusiv dureri de gât, tulburări digestive, răni, diabet și chiar cancer.

Se crede că proprietățile vindecătoare ale mierii de Manuka se datorează prezenței enzimelor care au proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii.

În plus, mierea de Manuka este, de asemenea, bogată în antioxidanți, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva deteriorării.

Principala diferență dintre mierea de Manuka și alte tipuri de miere este prezența a trei componente unice: leptosperina – nectar din arbustul de Manuka, DHA din acidul gras omega-3 și metilglioxal.

Aceste substanțe sunt clasificate prin diferite sisteme, cum ar fi UMF, MGO sau K-Factor.

Cum sa verifici calitatea mierii de Manuka

Mierea de Manuka este unică în rândul altor tipuri de miere deoarece are o activitate de peroxid de hidrogen (HPA) care este rezistentă la lumină și la temperaturi ridicate.

Această proprietate unică a mierii de Manuka este cunoscută sub numele de activitate antibacteriană non-peroxidativă.

Ce este UMF, MGO și K-Factor?

 • UMF (factorul unic Manuka)

Manuka Factorul unic Manuka (UMF) este standardul de aur în ceea ce privește măsurarea puterii antibacteriene a mierii de Manuka.

Organizat la cel mai înalt nivel, UMF folosește o scară de la 5+ la 30+ pentru a clasifica mierea în funcție de puterea antibiotică, mierea de Manuka fiind la 10+; ceea ce înseamnă că are o activitate antimicrobiană ridicată și, prin urmare, este potrivită pentru utilizare terapeutică.

Pentru a determina activitatea neperoxidativă a mierii, UMF determină nivelurile de MGO și DHA.

Acesta este cel mai precis sistem disponibil, oferind consumatorilor liniștea că primesc un produs de cea mai înaltă calitate.

Atunci când cumpărați miere de Manuka, asigurați-vă că sunteți atenți la logo-ul UMF. Acesta garantează că primiți un produs care este susținut de știință și în care puteți avea încredere.

 • MGO (ratingul metilglioxal)

Sistemul MGO este utilizat pentru a calcula cantitatea de metilglioxal dintr-un tip de miere.

Mierea de Manuka are un conținut foarte ridicat de MGO, astfel încât, dacă scara MGO a tipurilor de miere este peste 100+, este foarte probabil ca mostra să conțină în principal miere de Manuka.

Sistemul MGO este o modalitate rapidă și ușoară de a determina puritatea mierii de Manuka și poate ajuta consumatorii să se asigure că primesc miere autentică.

 • K-Factor (factorul K)

Sistemul de evaluare a factorului K a fost creat de Wedderspoon pentru a măsura conținutul de polen al mierii.

Scala este alcătuită din trei părți: K-Factor 12, K-Factor 16 și K-Factor 22. Numerele de pe scală corespund cantității de polen din fiecare tip de miere.

Mierea de Manuka se încadrează în categoria K-Factor 22, ceea ce înseamnă că are o proporție mare de polen de plante.

Cu toate acestea, este important de reținut că, în cazul mierii de Manuka, cantitatea de polen nu este considerată o măsură exactă a purității.

Prin urmare, sistemul K-Factor nu ar trebui să fie folosit ca bază unică pentru a determina dacă mierea de Manuka este sau nu pură.

Cea mai buna miere de Manuka pentru copii

 • Miere de Manuka MGO 30+ (250g)

Această miere nu este recomandată în scopuri medicinale. Dacă sunteți în căutarea unui produs antibacterian, Manuka MGO 100+ ar putea fi o opțiune mai bună pentru dumneavoastră.

Mierea cu MGO 100+ are o puternică putere antibacteriană și poate fi folosită pentru a trata rănile, infecțiile pielii și problemele digestive.

Cu toate acestea, este important de reținut că mierea de Manuka nu ar trebui să fie consumată niciodată de către copiii sub vârsta de un an.

De asemenea, dacă sunteți însărcinată sau alăptați, ar trebui să discutați cu medicul dvs. înainte de a consuma miere de Manuka.

Cea mai buna miere de Manuka pentru tuse

 • Miere de Manuka 500g

Mierea de Manuka, 100% pură, poate fi folosită ca antitusiv și expectorant natural.

Atunci când este administrată pe cale orală, mierea unge gâtul și esofagul, oferind o ameliorare a tusei și stimulând producția de salivă, care ajută la slăbirea mucusului și facilitează expulzarea acestuia.

În plus, mierea de Manuka pentru tuse este bogată în antioxidanți și are proprietăți antibacteriene, ceea ce o face eficientă în tratarea infecțiilor care pot cauza sau exacerba tusea.

Deși orice tip de miere poate fi util în tratarea tusei, mierea de Manuka este deosebit de eficientă datorită concentrației sale ridicate de acești compuși benefici.

Pentru cele mai bune rezultate, căutați un produs care este etichetat ca fiind 100% miere de Manuka produsa in Noua Zeelanda.

Evitați produsele care au fost prelucrate sau diluate, deoarece este posibil să nu ofere același nivel de ameliorare.

Cea mai buna miere de Manuka pentru imunitate

 • Miere de Manuka MGO 100+

Mierea de Manuka a fost mult timp apreciată pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate, iar cercetările recente au arătat că poate fi un tratament eficient pentru o gamă largă de afecțiuni.

Una dintre cele mai promițătoare aplicații pentru mierea de Manuka este ca stimulent al sistemului imunitar.

Proprietățile antibacteriene naturale ale mierii de Manuka fac din aceasta o modalitate ideală de a lupta împotriva infecțiilor, iar gradul ridicat de MGO sau UMF înseamnă că este mai concentrată și mai eficientă decât alte tipuri de miere.

În plus, s-a demonstrat că aceasta miere promovează creșterea bacteriilor intestinale sănătoase, care sunt esențiale pentru un sistem imunitar puternic.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui mod natural de a vă stimula imunitatea, mierea de Manuka este o opțiune excelentă.

Cea mai buna miere de Manuka pentru Helicobacter Pylori

 • Miere de Manuka MGO 100+ 500g

Există multe tipuri diferite de miere, dar nu toate sunt create la fel. Mierea de Manuka este una dintre cele mai unice și benefice varietăți disponibile.

Este produsă în Noua Zeelandă de albinele care polenizează arborele Manuka. Această miere are o culoare închisă distinctă și o aromă bogată.

De asemenea, este plină de nutrienți și antioxidanți.

S-a demonstrat că mierea de Manuka este eficientă împotriva Helicobacter Pylori, un tip de bacterie care poate provoca ulcerul gastric.

Într-un studiu, pacienții care au consumat acest tip de miere au avut o rată de vindecare semnificativ mai mare decât cei care au luat doar antibiotice.

Mierea pare să acționeze prin distrugerea bacteriei și prin faptul că ajută la repararea mucoasei stomacale deteriorate.

Dacă sunteți în căutarea unui mod natural de a trata Helicobacter Pylori mierea de Manuka ar putea merita o încercare.

Asigurați-vă că achiziționați miere care a fost certificată UMF 6+ sau mai mare pentru cele mai bune rezultate.

Cea mai buna miere de Manuka pentru gastrita

 • Miere de Manuka MGO 250+

Gastrita este o afecțiune care poate provoca inflamarea și eroziunea mucoasei stomacale.

Deși poate fi cauzată de o varietate de factori, cum ar fi infecția sau stresul, unul dintre cei mai comuni factori declanșatori este utilizarea de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), cum ar fi ibuprofenul sau aspirina.

S-a demonstrat că mierea de Manuka este eficientă în vindecarea gastritei și a ulcerelor.

Într-un studiu, pacienții care au folosit aceasta miere timp de opt săptămâni au avut o reducere semnificativă a inflamației stomacale.

Mierea de Manuka conține niveluri ridicate de activitați antibacteriene, care ajută la uciderea bacteriilor care cauzează gastrita.

De asemenea, favorizează vindecarea prin reducerea inflamației și promovarea creșterii de noi țesuturi.

Din aceste motive, mierea de Manuka este un tratament natural excelent pentru gastrită.

Atunci când alegeți un astfel de produs, căutați unul cu un procent ridicat de polen de Manuka, deoarece acest lucru indică un element de înaltă calitate.

Cea mai buna miere de Manuka pentru ficat

 • Miere de Manuka MGO 400+

Această miere a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani datorită proprietăților sale antibacteriene și antiinflamatorii unice.

Datorită acestor proprietăți, mierea de Manuka este considerată benefică pentru sănătatea ficatului.

De fapt, un studiu recent a arătat că aceasta a fost capabilă să reducă leziunile hepatice la șobolanii cu hepatită.

Studiul a constatat că mierea de Manuka a fost capabilă să reducă inflamația și să îmbunătățească funcția hepatică.

Aceste rezultate sugerează că acest produs ar putea fi un tratament promițător pentru bolile hepatice.

Cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetări pentru a confirma aceste rezultate la om.

Dacă sunteți interesat să încercați mierea de Manuka pentru sănătatea ficatului, asigurați-vă că o cumpărați de la o sursă de încredere.

Cea mai buna miere de Manuka pentru ulcer

Miere de Manuka MGO 550+

Mierea de Manuka s-a dovedit a fi eficientă în tratarea unei varietăți de afecțiuni, inclusiv a ulcerelor.

Atunci când este aplicată pe piele, aceasta ajută la reducerea inflamației și la accelerarea procesului de vindecare.

În plus, atunci când este administrată pe cale orală, mierea de Manuka poate ajuta la combaterea infecțiilor și la promovarea vindecării din interior.

Există multe mărci diferite de miere de Manuka pe piață, dar nu toate sunt create la fel.

Unele branduri pot fi mai puțin eficiente decât altele sau pot conține zahăr adăugat sau alte ingrediente care pot anula beneficiile pentru sănătate.

Pentru cele mai bune rezultate, căutați o miere de Manuka pură, naturala, care are o concentrație mare de Methylglyoxal (MGO).

Acesta este un compus natural care conferă produsului proprietățile sale medicinale unice.

Cea mai buna miere de Manuka pentru ten

 • Crema antirid cu miere de Manuka

De multe ori sunt întrebată care este cea mai bună cremă antirid. Deși există o serie de produse diferite pe piață, eu recomand întotdeauna una care conține miere de Manuka.

Aceasta miere este un ingredient care a fost folosit de secole în medicina tradițională.

Este cunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare și este, de asemenea, un agent antiinflamator eficient.

Atunci când este aplicată pe piele, mierea de Manuka ajută la reducerea roșeaței și a umflăturilor.

De asemenea, promovează producția de colagen și ajută la regenerarea pielii.

Prin urmare, nu este de mirare că mierea de Manuka devine din ce în ce mai apreciată ca ingredient în produsele de îngrijire a pielii.

Dacă sunteți în căutarea unei creme antirid eficiente, asigurați-vă că veți căuta una care conține miere de Manuka.

Cea mai buna miere de Manuka pentru par

 • Miere de Manuka 510+ MGO

Când vine vorba de îngrijirea părului, puține ingrediente pot egala beneficiile mierii de Manuka.

Spre deosebire de alte tipuri de miere, aceasta conține niveluri ridicate de enzime care ajută la descompunerea uleiurilor și a acumulărilor de la nivelul scalpului.

În plus, mierea de Manuka este un umectant natural, ceea ce înseamnă că ajută la reglarea umidității și la menținerea părului hidratat.

Prin urmare, utilizarea regulată a mierii de Manuka poate contribui la îmbunătățirea sănătății scalpului, la promovarea creșterii părului și la prevenirea deteriorării acestuia.

Beneficii miere de Manuka

Mierea naturală a fost întotdeauna prezentată ca fiind un superaliment, și pe bună dreptate.

Proprietățile sale antioxidante și antibacteriene pot ajuta la ameliorarea durerilor de gât și, de asemenea, poate ajuta la reducerea durerilor de stomac și a inflamațiilor.

În ultimii ani, mierea de Manuka a câștigat, de asemenea, popularitate ca superaliment.

Această miere unică este concepută pentru a oferi hidratare pielii sensibile, ceea ce poate ajuta la reducerea riscului de infecție și a apariției ridurilor.

În plus, mierea de Manuka rezistă la oxidare, ceea ce o face o alegere ideală pentru cei care sunt preocupați de îmbătrânire.

Prin urmare, aceasta miere poate fi folosită pentru a trata o varietate de afecțiuni, atât extern, cât și intern.

Din toate aceste motive, mierea de Manuka este o alegere din ce în ce mai populară pentru cei care caută o modalitate naturală de a-și îmbunătăți sănătatea.

Adevarul despre mierea de Manuka

Mierea de Manuka a câștigat în popularitate în ultimii ani, datorită proprietăților sale unice.

Acest tip de miere este produs de albinele care polenizează arbustul de manuka, originar din Noua Zeelandă.

Mierea are o aromă deosebită și se spune că are multe beneficii pentru sănătate. Unele dintre aceste afirmații sunt susținute de cercetări științifice, în timp ce altele sunt mai mult anecdotice.

Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că aceasta miere de Manuka poate fi un adaos valoros la dieta dumneavoastră.

Studiile au arătat că poate contribui la îmbunătățirea sănătății intestinelor, la combaterea inflamațiilor și chiar la stimularea vindecării rănilor.

În plus, mierea de Manuka este relativ accesibilă și ușor de găsit.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui mod natural de a promova o stare de sănătate bună, acest tip de miere ar putea merita o încercare.

Miere de Manuka Pret. Merita?

Prețurile pentru mierea de Manuka variază în funcție de calitatea acesteia.

Un borcan de 250 g de miere costă între 70 și 270 de lei, în funcție de clasificarea MGO (metilglioxal) și UMF (factor unic Manuka).

Cu cât ratingul este mai mare, cu atât mierea va fi mai scumpă.

Aceasta este un tip de miere care este produsă de albinele care culeg nectarul din florile arborelui de Manuka, originar din Noua Zeelandă.

Se crede că mierea de Manuka are proprietăți terapeutice datorită nivelului ridicat de metilglioxal (MGO), un compus care nu se găsește în alte tipuri de miere.

Miere de Manuka Pareri 2023

Recenzile despre mierea de Manuka sunt copleșitor de pozitive, cumpărătorii remarcându-i proprietățile vindecătoare și gustul distinct.

Mulți spun, de asemenea, că merită prețul mai mare în comparație cu mierea obișnuită. În general, aceștia au o percepție foarte pozitivă asupra mierii de Manuka.

Un cumparator merge chiar atât de departe încât spune că i-a schimbat viața, lăudând capacitatea sa de a ameliora problemele respiratorii și de a îmbunătăți sănătatea intestinelor.

În general, se pare că cumpărătorii sunt foarte mulțumiți de mierea de Manuka și ar recomanda-o și altora.

Posibile efecte secundare ale mierii de Manuka

S-a demonstrat că mierea de Manuka are o varietate de proprietăți medicinale și este uneori folosită ca remediu natural pentru afecțiuni precum durerile de gât și ulcerul gastric.

Cu toate acestea, mierea de Manuka poate provoca, de asemenea, efecte secundare la unele persoane.

Cel mai frecvent efect secundar este o reacție alergică, care poate apărea la persoanele care sunt alergice la polen.

În plus, consumul unor cantități mari de miere de Manuka poate duce la o creștere a nivelului de zahăr din sânge.

În cele din urmă, aceasta miere poate interacționa cu anumite medicamente de chimioterapie și alte substanțe medicamentoase.

Concluzie

Așadar, dacă sunteți în căutarea celor mai bune produse de Manuka pe care să le cumpărați, sperăm că lista noastră cu cele mai bune mărci vă va ajuta să luați o decizie.

Mierea de Manuka are multe beneficii și este excelentă pentru sănătate, așa că merită cu siguranță să investești într-un produs de bună calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *