Cea Mai Bună Maşină de Spălat Miele Calitate Preț. Merită?

Ești în căutarea unei mașini de spălat rufe? Atunci probabil te întrebi dacă merită să investești într-o mașină de spălat Miele. Nu costă puțin, totuși.

Vom analiza avantaje și dezavantaje ale unor masini de spalat Miele și le vom compara pentru a găsi cel mai bun raport calitate-preț.

Iata, pe scurt, recomandarile noastre daca vrei o masina de spalat Miele:

Masina de spalat rufe Miele 9 kg
Masina de spalat rufe Miele 8 kg
Masina de spalat rufe Miele 7 kg
Masina de spalat rufe verticala Miele
Masina de spalat rufe cu uscator Miele

Mașina de spălat Miele se axează pe obiectivul principal al companiei, acela de a avea grijă de țesăturile dumneavoastră, indiferent cât de delicate, de grele sau de deosebite sunt acestea.

Fie că spălați o pereche de adidași sau un pulover delicat din cașmir, modelele de mașini de spălat W1 sunt la înălțimea sarcinii.

Și, la fel ca toate aparatele Miele, sunt proiectate de la zero pentru a rezista la cel puțin 20 de ani de utilizare regulată.

Aceasta este dublul duratei de viață preconizate pentru aproape toate echipamentele de spălat rufe ale oricărui alt producător.

Așadar, nu vă grăbiți și luați în considerare toate opțiunile înainte de a lua o decizie.

Cu atât de multe mașini de spălat cu uscator Miele excelente din care puteți alege, veți găsi cu siguranță combinația perfectă pentru casa dumneavoastră.

Cateva motive pentru a cumpara o masina de spalat Miele

Mașinile de spălat rufe Miele sunt mereu preferatele publicului. Iată de ce:

 • Pastreaza culorile hainelor – Mașinile de spălat din zilele noastre sunt suficient de avansate pentru a păstra culorile hainelor, indiferent dacă sunt albe sau colorate. Cu finisajul cu abur de la Miele, puteți chiar netezi încrețiturile.
  Ca urmare, hainele dvs. vor arăta cât mai bine pentru mai mult timp. În plus, mașinile de spălat rufe Miele sunt concepute pentru a fi delicate cu țesăturile, ceea ce ajută la prelungirea duratei de viață a acestora.
  Ca urmare, puteți economisi bani pe termen lung investind într-o mașină de spălat Miele.
 • Stoarce profesional rufele – Mașina de spălat rufe Miele este alegerea perfectă pentru oricine dorește să economisească timp și energie atunci când spală haine.
  Cu o viteză de centrifugare de 1.600 de rotații pe minut, aceasta extrage mai multă umiditate decât orice altă mașină de spălat de pe piață.
  Acest lucru înseamnă că rufele vor ieși mai repede de la spălare și vor necesita mai puțin timp în uscător.
 • Conform mai multor pareri masina de spalat cu uscator Miele nu degaja caldura – Spre deosebire de cele tradiționale, masinile de spalat cu uscator Miele nu degajă căldură și umiditate excesivă în aer, ceea ce le face sigure pentru utilizarea în dulapuri cu ușă închisă. Acesta este doar unul dintre avantajele tehnologiei Miele.

Cele mai bune masini de spalat Miele 2024

 • Masina de spalat rufe Miele 9 kg WSI 863 WCS
Masina de spalat Miele 9 kg

Masina de spalat Miele WSI 863 dispune de un tip de încărcare frontală cu o sarcină utilă de 9 kg.

Are o viteză maximă de centrifugare de 1600 rpm și un nivel de zgomot la rotire de 68 dB. Deschiderea hubloului este pe dreapta, iar culoarea este albă.

Această mașină de spălat rufe Miele este ușor de utilizat și are o varietate de caracteristici care o fac o alegere ideală pentru o casă obișnuită.

Aceasta are o adâncime de 643 mm, o lățime de 596 mm și o înălțime de 850 mm, ceea ce o face suficient de mare pentru a spăla mai multe rânduri de rufe în același timp.

De asemenea, cântărește 95 kg, așa că puteți fi siguri că este construită pentru a rezista.

În plus, lungimea cablului este de 2 m, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la conectarea la o priză.

Masina de spalat rufe Miele WSI 863 WCS este un aparat de înaltă performanță, conceput pentru a economisi energie și apă.

Mașina de spălat Miele 9 kg are o clasă energetică A și o eficiență energetică la centrifugare aceeasi clasa. Ea are un consum de energie la 100 de spălări de 49 kWh.

Acest model de vârf de gamă oferă o varietate de caracteristici pentru a vă face experiența de spălare mai eficientă și mai eficace.

Una dintre caracteristicile sale deosebite este programarea întârziată, care vă permite să setați ciclul de spălare pentru a începe la o oră ulterioară.

Acest lucru este perfect pentru cei care doresc să profite de tarifele mai mici la energie sau pentru familiile ocupate care trebuie să își programeze spălatul în funcție de alte activități.

Mașina de spalat rufe Miele 9 kg dispune și de funcția EcoFeedback, care afișează informații despre consumul de energie și apă al fiecărui ciclu, ajutându-vă să economisiți bani și resurse.

În plus, mașina de spălat Miele a fost proiectată pentru utilizare multilingvă, ceea ce o face ușor de utilizat indiferent de limba pe care o vorbiți.

În cele din urmă, funcția de recunoaștere automată a încărcăturii mașinii asigură că fiecare ciclu este optimizat în funcție de mărimea încărcăturii, economisind timp și energie.

Una dintre cele mai notabile funcții este WiFiConn@ct, care vă permite să vă conectați mașina de spălat la rețeaua de acasă și să o controlați de la distanță.

Mașina de spălat Miele WSI 863 WCS are, de asemenea, o serie de caracteristici de siguranță, inclusiv protecție împotriva inundațiilor și un sistem de blocare pentru copii.

În plus, Miele WSI 863 este echipată cu tehnologiile TwinDos, care vă permit să distribuiți automat detergent și balsam de rufe.

Funcția CapDosing vă permite să adăugați produse speciale de îngrijire, cum ar fi produse de îndepărtare a petelor și balsamuri pentru țesături, direct în mașina.

Cu 12 programe de spălare din care puteți alege, poate face față oricărei sarcini.

Durata programului rapid de 20 de minute este perfectă pentru atunci când vă grăbiți, iar durata programului ECO de 199 de minute este ideala pentru atunci când doriți să economisiți energie.

Cu atât de multe caracteristici și un preț atât de bun, mașina de spălat Miele WSI 863 WCS este un aparat perfect pentru orice gospodărie.

 • Masina de spalat rufe Miele 8 kg WSD 123 WCS
Masina de spalat Miele 8 kg

Mașina de spălat rufe Miele WSD 123 WCS este o alegere excelentă pentru familiile cu 4 membri. Are o capacitate de încărcare de 8 kg și o viteză maximă de centrifugare de 1400 rpm.

Nivelul de zgomot la învârtire este de 70 dB, ceea ce este relativ silențios pentru o mașină de spălat.

De asemenea, aceasta este cu încărcare frontală, ceea ce facilitează procesul de încărcare și descărcare a rufelor.

Mașina de spălat rufe Miele 8 kg este o opțiune de vârf de gamă care oferă o serie de caracteristici pe care alte mașini de spălat pur și simplu nu le pot egala.

Pentru început, nivelul de zgomot al mașinii de spălat este de doar 50 dB, ceea ce înseamnă că liniștea ta nu va fi perturbată în timp ce funcționează.

În plus, materialul cuvei este din oțel inoxidabil, care este atât durabil, cât și ușor de curățat.

Și, în cele din urmă, panoul de control este un ecran tactil elegant, care face ca operarea mașinii de spălat Miele să fie foarte ușoară.

Mașina de spălat rufe Miele cu uscator este un aparat de top care oferă o gamă largă de caracteristici și beneficii.

Cu un diametru al hubloului de 48 cm, o adâncime de 63,6 cm și o lățime de 59,6 cm, este suficient de mare pentru a satisface nevoile de spălare ale unei familii.

Mașina de spălat Miele WSD 123 WCS are, de asemenea, un cablu util de 2 m lungime, astfel încât să îl puteți conecta cu ușurință și să începeți să vă spălați hainele.

În plus, mașina de spălat Miele 8 kg vine cu o greutate de 85 kg, ceea ce o face perfectă pentru încărcături mari de rufe.

Are un consum anual de energie de numai 177 kWh, ceea ce o face una dintre cele mai eficiente mașini de spălat de pe piață.

Modelul Miele WSD 123 WCS are, de asemenea, un consum redus de energie de 0,9 kWh, ceea ce înseamnă că nu va crește prea mult factura la electricitate.

În ceea ce privește consumul de apă, mașina de spălat Miele 8 kg are un consum mediu anual de apă de 10120 l, ceea ce o face una dintre cele mai eficiente de pe piață.

În ceea ce privește eficiența energetică, mașina de spălat rufe Miele este clasificată în clasa energetică A+++.

Acest lucru reprezinta că este una dintre cele mai eficiente de pe piață din punct de vedere energetic și vă va ajuta să economisiți bani la facturile de energie.

De asemenea, aceasta este clasificată în clasa de eficiență energetică B la centrifugare, însemnând că nu va consuma prea multă energie atunci când vă centrifughează hainele.

Mașina de spălat rufe Miele WSD 123 WCS este un aparat de top care oferă o varietate de caracteristici pentru a face din ziua spălării rufelor o joacă de copii.

Funcția CapDosing vă permite să vă pre-măsurați detergentul de rufe, în timp ce funcția de pornire întârziată vă permite să setați ciclul de spălare pentru a începe la o oră ulterioară.

Funcția de recunoaștere automată a încărcăturii asigură adaptarea ciclului de spălare la cantitatea de haine din cuva, iar funcția de dozare automată distribuie cantitatea corectă de detergent în funcție de greutatea rufelor.

Durata timer-ului este de 24 de ore, iar mașina de spălat Miele 8 kg are, de asemenea, un tambur în formă de fagure pentru o spălare delicată.

Cu atât de multe funcții convenabile, mașina de spălat Miele WSD 123 WCS va face din ziua spălării rufelor o adevărată plăcere.

 • Masina de spalat rufe 7 kg Miele WSA 033 WC
Masina de spalat Miele 7 kg

Mașina de spălat rufe Miele de 7 kg WSA 033 WC este un dispozitiv cu încărcare frontală care se potrivește cel mai bine pentru o familie de trei, patru membri.

Mașina are o capacitate de încărcare de 7 Kg și o viteză maximă de centrifugare de 1400 rpm.

Nivelul de zgomot centrifugal este de 72 dB, ceea ce o face una dintre cele mai silențioase mașini din clasa sa.

Mașina de spălat rufe Miele WSA 033 este un aparat de înaltă calitate, construit pentru a dura. Dispunând de o cuvă din oțel inoxidabil și de un hublou cu deschidere spre dreapta, este atât durabilă, cât și ușor de utilizat.

Mașina de spălat Miele 7 kg are, de asemenea, un panou de control care este fie digital, fie mecanic, în funcție de model.

Acest lucru facilitează selectarea setărilor potrivite pentru fiecare sarcină.

Există, de asemenea, o mare varietate de programe din care puteți alege, astfel încât să puteți adapta ciclul de spălare la cerințele dvs. individuale.

În cele din urmă, mașina de spălat Miele este disponibilă în culoarea albă, care va completa orice decor de bucătărie.

Cu o adâncime de 636 mm, o lățime de 596 mm și o înălțime de 850 mm, mașina de spălat Miele 7 kg este suficient de compactă pentru a se potrivi în majoritatea spațiilor.

De asemenea, acest model are o greutate de 80 kg, ceea ce o face ușoară și ușor de mutat.

Mașina de spălat Miele WSA 033 este o alegere excelentă pentru oricine dorește să economisească energie și bani.

Cu o clasă energetică B și o eficiență de centrifugare B, este una dintre cele mai eficiente mașini de spălat de pe piață.

De asemenea, are un consum de energie foarte redus, de doar 51 kWh/100 de spălări.

Acest lucru înseamnă că veți economisi bani la facturile de energie și veți contribui la menținerea mediului înconjurător curat.

Mașina de spălat rufe Miele 7 kg WSA 033 este dotată cu caracteristici care fac din ziua spălării hainelor o joacă de copii.

Cu CapDosing, puteți adăuga detergent, balsam de rufe și alți aditivi de rufe direct în dozatorul mașinii de spălat Miele, pentru un confort hands-free.

Funcția Delay Start vă permite să setați ciclul de spălare pentru a începe cu până la 24 de ore intarziere, astfel încât cand ajungeti acasă hainele sunt proaspăt spălate.

Recunoașterea automată a încărcăturii se asigură că fiecare sarcina este spălată folosind cel mai eficient ciclu posibil, în timp ce AddLoad vă permite să adăugați articole omise în mașina de spălat Miele 7 kg după ce ciclul a început deja.

Motorul ProfiEco utilizează mai puțină apă și energie decât alte mașini de spălat de pe piață, ceea ce o face atât ecologică, cât și rentabilă.

Iar pentru o mai mare liniște sufletească, WSA 033 este echipată cu funcții de siguranță, cum ar fi un sistem de blocare a interfeței și tehnologiile WCS.

Cu 12 programe de spălare din care puteți alege, puteți găsi cu ușurință ciclul potrivit pentru rufele dumneavoastră.

Programul rapid este perfect pentru momentele în care trebuie să curățați în grabă o încărcătură mică, iar programul ECO este ideal pentru sarcini mai mari sau pentru spălarea obiectelor care nu sunt prea murdare.

Cea mai buna maşină de spălat Miele cu uscator

 • Masina de spalat rufe cu uscator Miele WTR870WPM
Masina de spalat Miele cu uscator

Mașina de spălat rufe cu uscător Miele WTR870WPM este un aparat multifuncțional și puternic, perfect pentru familiile cu 4 sau 5 membri.

Mașina de spălat are o capacitate de încărcare de 8 kg și o viteză maximă de centrifugare de 1600 rpm. Nivelul de zgomot la stoarcere este de 69 dB.

Aceasta are și un uscător încorporat, ceea ce o face perfectă pentru gospodariile care doresc să economisească timp și energie.

Cu un hublou cu deschidere spre dreapta și un panou de control digital, este ușor de utilizat și oferă rezultate excelente.

Culoarea albă este perfectă pentru orice casă și vine cu o serie de caracteristici care facilitează spălarea hainelor.

Mașina de spălat cu uscător Miele WTR870WPM este un dispozitiv care a fost proiectat pentru a vă economisi spațiu în casă.

Aceasta are o adâncime de 637 mm, o lățime de 596 mm și o înălțime de 850 mm. Mașina de spălat Miele este, de asemenea, foarte ușoară, cântărind doar 98 kg.

Acest model are un rating de eficiență energetică de clasa A, ceea ce înseamnă că folosește mai puțină energie decât alte mașini de spălat din clasa sa.

În plus, WTR870WPM are un rating de eficiență energetică pentru spălare și uscare de clasa D, ceea ce înseamnă că este foarte eficientă în utilizarea energiei pentru a spăla și usca hainele.

Mașina de spălat rufe cu uscător Miele WTR870WPM reprezintă un aparat de uz casnic high-end cu o gamă largă de programe de spălare și uscare.

De asemenea, dispune de funcții CapDosing, care vă permit să adăugați detergentul de rufe direct în mașina de spălat Miele.

Acest model dispune, de asemenea, de tehnologiile SteamCare și AddLoad. Aceste două tehnologii lucrează împreună pentru a îndepărta încrețiturile de pe hainele dvs.

Mașina de spălat rufe Miele cu uscator are, de asemenea, un motor ProfiEco, care este conceput pentru a economisi energie.

În cele din urmă, aceasta dispune și de tehnologiile PowerWash, care sunt concepute pentru a îndepărta petele dificile de pe hainele dvs.

Si cu capacitatea uscatorului de 5 kg și 19 programe de uscare, această mașină de spălat Miele se poate ocupa cu ușurință chiar și de cele mai mari sarcini.

Mașina de spălat rufe cu uscator Miele are 21 de programe de spălare si se poate ocupa cu ușurință chiar și de cele mai delicate țesături.

Programul ECO are o durată de 3,39 h sau de 6,29 h, ceea ce îl face perfect pentru cei care doresc să economisească timp și energie.

Mașina de spălat are și un sistem de blocare pentru copii, ceea ce o face sigură pentru familiile cu copii mici.

Masina de spalat Miele Pret. Merita?

Este greu de negat că mașinile de spălat Miele sunt scumpe. Cea mai ieftină vă va costa în jur de 4199 lei, dar multe dintre ele depășesc cu mult 7000 de lei.

Acestea fiind spuse, mașinile de spălat Miele oferă o calitate de neegalat. Sunt construite pentru a rezista, având reputația de a putea face față chiar și celor mai grele sarcini.

Și, pentru că sunt fabricate de o companie germană, puteți fi siguri că sunt proiectate la perfecție.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat Miele ieftine și nu veți fi tentat de nicio altă marcă, atunci merită să vă uitați la modelele mai vechi pentru a obține o ofertă.

Acestea vor oferi notorietatea Miele în ceea ce privește calitatea, dar la un preț mai mic. Așadar, dacă ești dispus să sacrifici câteva caracteristici, poți economisi o sumă semnificativă de bani.

Dacă sunteți pe piață pentru o mașină de spălat nouă, trebuie să vă asigurați că alegeți cu înțelepciune.

Vă recomandăm cu tărie să optați pentru una care are o garanție gratuită pentru piese și manoperă.

Multe au garanții standard de 5 ani sau chiar de 10 ani pentru piese și manoperă, dar nu toate, așa că verificați înainte de a cumpăra.

Și cu prețuri atât de ridicate, nu faceți cumpărături înainte de a vă decide – căutați oferte și verificați site-urile de comparare a prețurilor pentru a vedea dacă oferă economii reale.

Făcându-vă temele, puteți fi sigur că obțineți cea mai bună mașină de spălat rufe Miele pentru necesitatile și pentru bugetul dvs.

Defecțiuni mașini de spălat Miele

În urma analizarii recenziilor online de la cele mai mai magazine din Romania am constatat ca cele mai frecvente defecțiuni raportate de proprietarii de masini de spalat Miele au fost:

 • Defecțiune electrică;
 • Filtru blocat;
 • Problemă la tambur și rulment;
 • Defecțiune a funcționalității inteligente;
 • Cureaua motorului/curea de transmisie ruptă;
 • Apa nu se golește.

Mașini de spălat Miele second hand?

Miele este un producător german de aparate de uz casnic și echipamente comerciale de înaltă calitate.

Compania a fost fondată în 1899 de Carl Miele și Reinhard Zinkann, iar de atunci a crescut și a devenit un brand global.

Mașinile de spălat Miele sunt considerate pe scară largă ca fiind unele dintre cele mai bune de pe piață, iar designul și caracteristicile lor inovatoare au câștigat numeroase premii.

Cu toate acestea, mașinile de spălat rufe Miele noi pot fi destul de scumpe, așa că mulți cumpărători optează pentru modelele de ocazie.

Mașinile de spălat Miele second-hand sunt o opțiune excelentă pentru cumpărătorii cu buget limitat care doresc totuși să se bucure de aceeași calitate și performanță pe care le-ar obține cu un model nou.

Cu puțină cercetare, este ușor să găsiți o mașină de spălat Miele second hand care să vă satisfacă nevoile și așteptările.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat de inalta calitate, Miele este o opțiune excelentă.

Am constatat că mașinile Miele oferă unele dintre cele mai bune calități în raport cu prețul.

Ca să nu mai vorbim de faptul că acestea vin cu o garanție îndelungată, așa că puteți fi siguri că achiziția dvs. va dura.

Ați încercat o mașină de spălat rufe Miele? Care a fost experiența dumneavoastră? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

2 comentarii

  • Buna ziua! Este posibil să se fi acumulat calcar în difuzorul de dispersie al balsamului, împiedicându-l să funcționeze corect.
   Difuzorul funcționează prin activarea a două electrovalve, iar jeturile de apă se lovesc unul de celălalt și sunt direcționate spre compartimentul central care conține balsamul.
   Atunci când acest proces este întrerupt, din cauza acumulării de calcar, are un efect semnificativ asupra eficienței balsamului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *