Brad Artificial Nins cu Aspect Natural de Zapada ❤️ Ieftin

Cauți un brad artificial nins ieftin? Bradul artificial cu aspect natural de zapada este cea mai recentă tendință în materie de decorațiuni de Crăciun.

Cu aspectul său realist și versatilitatea sa, cu siguranță va fi un succes în acest sezon de sărbători. Iată ce trebuie să știi despre brazii artificiali cu aspect natural!

Brad artificial nins
Brad artificial cu zapada
Brad artificial cu aspect natural
Brad artificial 3D
Brad artificial de Craciun 180 cm
Brad artificial 200 cm
Brad Artificial 120 cm
Brad artificial 150 cm
Brad artificial Craciun 90 cm
Brad artificial 210 cm

Alegerea dimensiunii unui brad artificial nins de Craciun

Este din nou acea perioadă a anului! Este timpul să punem bradul de Crăciun și să începem să-l decorăm pentru sărbători.

Dar înainte de a trece la partea distractivă, trebuie să alegeți un brad artificial nins de mărimea potrivită pentru spațiul dvs. Instrucțiunile noastre ușor de urmat simplifică acest lucru.

În primul rând, decideți unde doriți să adăugați noul dvs. brad artificial cu aspect natural de Crăciun.

Locul de dispunere poate fi un birou, o cameră de zi sau o cameră pentru copii. Indiferent unde vă poartă sărbătorile, este esențial să știți unde doriți să vă adăugați bradul.

După ce ați ales locul perfect, măsurați lățimea și înălțimea zonei. Apoi, comparați aceste măsurători cu dimensiunile bradului.

Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu pentru orice alte decorațiuni de sărbători pe care doriți să le adăugați. Și asta este tot!

Cu ajutorul ghidului nostru util, alegerea bradului de Crăciun de dimensiunea potrivită este o sarcină rapidă și ușoară.

Mulți oameni nu își dau seama cât de important este să aleagă bradul de Crăciun de mărimea potrivită pentru casa lor.

Dacă acesta este prea înalt, poate fi un pericol pentru siguranță, deoarece se poate răsturna. Pe de altă parte, dacă bradul este prea mic, poate arăta ciudat și nepotrivit în cameră.

Ca regulă generală, ar trebui să existe o distanță de aproximativ 20-30 cm între vârful bradului și tavan.

În mod ideal, ați dori un brad artificial cu zapada care să fie cu aproximativ 30 de centimetri mai jos decât înălțimea tavanului.

Acest lucru înseamnă că ați putea opta pentru un brad artificial ieftin de această dimensiune dacă nu intenționați să adăugați un ornament în vârful pomului.

Luați în considerare faptul că ornamentele și suporturile pentru brad pot adăuga mai multă înălțime bradului dumneavoastră.

Țineți cont de acest lucru atunci când cumpărați decorațiuni de sărbători, astfel încât să achiziționați accesoriile potrivite pentru un brad artificial nins.

Urmând aceste sfaturi simple, vă puteți asigura că alegeți pomul de Crăciun de dimensiunea perfectă pentru casa dumneavoastră.

 • Brad artificial nins de masa

Puține lucruri sunt la fel de festive ca un brad artificial nins, iar mini pomul de Crăciun aduce toată veselia de sărbători a unui brad tradițional într-un pachet mai mic.

Brad artificial nins de masa

Perfecți pentru a răspândi veselia de sărbători în orice zonă, dimensiunea lor compactă îi face ideali pentru grădiniță, birou, dormitor sau cămăruța.

Mulți clienți se bucură să achiziționeze ornamente mici pentru a completa aspectul.

Nu uitați că un mini brad de Craciun poate fi o opțiune de buget excelentă pentru acele zone strâmte din locuinta.

De asemenea, reprezintă un cadou excelent. Deci, dacă sunteți în căutarea unei mici magii de Crăciun în acest sezon de sărbători, asigurați-vă că luați un mini brad artificial nins.

 • Brad artificial cu aspect natural 100 cm

Pentru mulți oameni, Crăciunul este o perioadă dedicată familiei, prietenilor și decorării.

Unul dintre cele mai importante elemente ale decorului de sărbători este un brad artificial cu aspect natural.

Brad artificial aspect natural 100 cm

Alegerea pomului de Crăciun potrivit poate fi o provocare, mai ales dacă aveți un spațiu limitat.

Dacă aveți un tavan jos sau doriți să împodobiți mai mult de un pom, optați pentru un brad artificial ieftin de 100 cm.

Pomii artificiali vin într-o varietate de dimensiuni și stiluri, astfel încât puteți găsi unul care să se potrivească spațiului dvs. și să se potrivească cu decorul camerei.

În plus, brazii artificiali sunt ușor de montat și de demontat, astfel încât vă puteți bucura de ornamentele de sărbători fără complicații.

 • Brad artificial cu zapada 180 cm

După cum știe oricine a încercat vreodată să instaleze un brad de Crăciun real în casa sa, înălțimea tavanului poate fi un factor important în determinarea dimensiunii bradului pe care ar trebui să îl cumpărați.

Brad artificial cu zapada 180 cm

Acesta este motivul pentru care cea mai populară alegere pentru brazii artificiali cu zapada este unul de 180 cm care se încadrează în intervalul de 230 cm care este inaltimea aproximativa a unei camere standard.

Această dimensiune va funcționa în majoritatea caselor fără probleme, permițându-vă să-l împodobiți după bunul dumneavoastră plac.

Fie că preferați un aspect mai tradițional sau ceva mai unic, un brad artificial cu zapada 180 cm vă va oferi libertatea de a vă exprima spiritul sărbătorilor în orice mod doriți.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui brad artificial de Crăciun fără neplăceri, care să nu vă limiteze opțiunile de împodobire, luați în considerare cumpărarea unuia care se încadrează în intervalul standard de înălțime a tavanului.

 • Brad artificial ieftin 250 cm

Acești brazi artificiali ieftini, mai mari de 250 cm, sunt mai potriviți pentru casele cu tavane mai înalte și pentru întreprinderile cu spații ample.

Brad artificial ieftin 250 cm

În mod obișnuit, casele din zonele mai suburbane și rurale ar avea un plafon mai înalt decât cele din zonele urbane dens populate.

Acest lucru se datorează faptului că în aceste zone există o nevoie mai mică de izolare fonică, precum și o disponibilitate mai generală a terenului.

În consecință, acești brazi artificiali ieftini 250 cm ar fi mai potriviți pentru ornamentare în astfel de locuri.

În plus, înălțimea pomului de Craciun înseamnă că acesta ar fi potrivit și pentru utilizarea în spații comerciale, cum ar fi mall-urile sau holurile hotelurilor, unde există mult spațiu disponibil.

În concluzie, principalul avantaj al acestor brazi artificiali este că sunt mai potriviți pentru casele și întreprinderile cu tavane înalte.

Beneficiile unui brad artificial cu aspect natural de Craciun

Pentru majoritatea oamenilor, recomandăm un brad de Crăciun artificial nins.

În zilele noastre, mulți dintre noi au un stil de viață ocupat și plin de energie, la care se adaugă responsabilitățile suplimentare legate de îngrijirea familiei și a animalelor de companie.

Știați că? Unii brazi naturali sunt toxici și periculoși pentru copii și animale de companie? De aceea, mulți părinți optează pentru brazi artificiali cu aspect natural pentru a-și proteja familiile.

De asemenea, unele pisici au dezvoltat reacții adverse la unele obiecte naturale și, deoarece acestea sunt curioase în mod natural, pomii de Craciun pot fi o provocare.

Un alt factor care trebuie luat în considerare este faptul că brazii naturali necesită mai multă îngrijire decât brazii artificiali cu zapada.

Aceștia trebuie să fie udați zilnic și plasați într-un suport care să le susțină greutatea.

Pomii de Craciun artificiali sunt mult mai ușor de îngrijit – pur și simplu îi scoateți din depozit, le aranjați crengile și ați terminat!

În plus, brazii artificiali cu aspect natural pot fi folosiți an de an, ceea ce economisește bani pe termen lung.

Sărbătorile sunt o perioadă specială a anului, dar pot fi și o sursă majoră de stres.

Una dintre cele mai mari surse de stres de sărbători este cheltuiala pentru cumpărarea cadourilor și a decorațiunilor.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a economisi bani în acest sezon de sărbători, luați în considerare trecerea la un brad artificial nins.

Pomii de Craciun artificiali sunt mult mai rezistenți decât cei naturali, așa că îi veți putea folosi mulți ani de acum încolo. Și, cel mai bun lucru, sunt foarte prietenoși cu bugetul.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități de a economisi bani și de a reduce stresul de sărbători, un brad artificial cu aspect natural poate fi soluția perfectă.

Cum alegi forma unui brad artificial cu zapada

Pomii de Crăciun sunt de toate formele și mărimile, dar când vine vorba de brazi artificiali cu zapada, opțiunile sunt mult mai limitate.

Majoritatea pomilor de Craciun artificiali sunt fie înalți și subțiri, fie scurți și lati, cu foarte puține opțiuni intermediare.

Cu toate acestea, dimensiunile unui brad artificial cu aspect natural vă pot da o idee bună despre cât spațiu va ocupa.

Lățimea acestuia este, de obicei, cel mai bun indicator al spațiului pe care îl va ocupa, în timp ce înălțimea este un bun indicator al spațiului liber necesar.

Bineînțeles, aceste măsurători pot varia în funcție de modul în care vă modelați bradul, dar ele oferă un bun punct de plecare.

 • Brad artificial nins de marime normala

Pentru mulți oameni, sărbătorile sunt un moment de reflecție asupra amintirilor fericite din Crăciunurile trecute.

Brad artificial nins ieftin

Dacă doriți să reconstituiți sentimentul unei dimineți clasice de Crăciun, o modalitate de a face acest lucru este să instalați un brad artificial nins luxuriant și plin de viață.

Acești brazi de dimensiuni normale sunt ideali pentru atunci când aveți un spațiu destul de mare care are nevoie de puțină veselie de sărbători.

Sunt plini la bază, apoi se subțiază pe măsură ce te apropii de vârf, la fel ca un brad de Crăciun natural.

Pentru cei care doresc să fie cât mai aproape de natură, obținerea unui brad artificial cu aspect natural, clasic, este o modalitate excelentă de a aduce aerul exterior înăuntru și de a vă bucura de sărbători.

Indiferent de tipul de brad pe care îl alegeți, montarea lui vă va aduce cu siguranță amintiri plăcute și va crea altele noi care vor dura o viață întreagă.

 • Brad artificial cu aspect natural subtire

Pomii de Crăciun subțiri devin din ce în ce mai populari datorită profilului lor îngust, care pune în valoare multe spații de toate formele și dimensiunile.

Brad de Craciun slim

Dar nu aveți nevoie de o suprafață mică pentru a vă bucura de minunile acestor copaci; îi puteți folosi pentru a accentua un mic colțișor cu vibrații de Crăciun.

Ideal pentru apartamente, garsoniere, dormitoare sau case de oraș și acele spații moderne.

Mulți iubitori ai esteticii minimaliste și contemporane optează pentru această alegere elegantă și care economisește spațiu.

Acești frumoși brazi artificiali cu zapada sunt disponibili în tot felul de nuanțe și stiluri, așa că vei găsi cu siguranță unul care să se potrivească perfect gustului și spațiului tău.

Și pentru că sunt atât de subțiri, lasă mult loc pentru alte decorațiuni de sărbători, cum ar fi INSTALATII DE CRACIUN, ghirlande și șosete.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui brad artificial cu aspect natural frumos și care să economisească spațiu în acest sezon de sărbători, nu căutați mai departe de pomul de Crăciun subțire.

 • Brad artificial cu zapada si crengi rare

În ultimii ani, a existat o tendință tot mai mare în rândul utilizatorilor de social media de a cumpăra pomi de Crăciun cu crengi rare, cu aspect natural.

Brad artificial cu crengi rare

Aceștia, care sunt adesea inspirați de stilul scandinav al minimalismului, au devenit din ce în ce mai apreciați datorită aspectului lor unic.

Spre deosebire de brazii artificiali ieftini tradiționali, care pot părea adesea contrafăcuți și din plastic, acești brazi artificiali cu zapada si crengi rare au un aspect mai realist și mai natural.

Acest lucru îi face ideali pentru cei care doresc ca locuința lor să aibă un decor de Crăciun minimalist sau de inspirație scandinavă.

Pe lângă aspectul lor unic, acești pomi de Craciun sunt, de asemenea, foarte ușor de îngrijit. Pur și simplu îndoiți ramurile în forma dorită și așezați-i în casa dvs.

Apoi, tot ce trebuie să faceți este să adăugați ornamentele, ghirlandele și accentele preferate. Anul acesta, nu vă mulțumiți cu un brad artificial tradițional.

În schimb, duceți-vă decorul de Crăciun la un alt nivel cu un brad artificial cu zapada si crengi rare, cu aspect natural.

Alege un brad artificial perfect

Brazii sunt unul dintre cele mai esențiale și mai frumoase aspecte ale naturii.

Ei ne oferă oxigen, umbră și adăpost pentru animalele sălbatice, precum și un plus de estetică pentru peisajul nostru.

Cu atât de multe tipuri diferite de brazi, poate fi dificil să-l alegeți pe cel perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Cu toate acestea, brazii artificiali au evoluat mult în ultimii ani și oferă acum o alternativă realistă și elegantă la omologii lor naturali.

Atunci când alegeți un brad artificial ieftin, căutați unul realizat dintr-un amestec de PVC și PE pentru un aspect cât mai realist.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare dimensiunea și forma acestuia, precum și culoarea și textura sa.

 • Brad artificial din PVC: Mulți oameni sunt surprinși să afle că pomii de Crăciun artificiali sunt fabricați din PVC, un material asociat mai degrabă cu instalațiile sanitare. PVC-ul este un material versatil care este atât accesibil, cât și durabil, ceea ce îl face o alegere ideală pentru articole produse în masă, cum ar fi brazii de Crăciun.
  Ramurile decorative din partea din spate a bradului sunt de obicei fabricate din PVC, în timp ce ramurile mai decorative din față sunt fabricate din PE.
  Această combinație de materiale ajută la crearea unui brad artificial cu aspect natural, care poate fi folosit an de an.
  Ca urmare, pomii de Crăciun din PVC sunt unii dintre cei mai populari de pe piață.
 • Brad artificial din PE: Alegerea unui pom de Crăciun artificial este o decizie importantă. La urma urmei, acesta este bradul care va fi în centrul atenției în casa dvs. de sărbători. Dacă doriți un brad artificial nins care să arate cât mai asemănător cu cel real, cel mai bine este să căutați unul din polietilenă, sau PE.
  Aceștia sunt adesea luxurianți și verzi, cu ramuri și ace care le dau un aspect luxos. În plus, pomii de Craciun din PE sunt adesea destul de rezistenți, astfel încât pot suporta aglomeratia din casa de sărbători.
  Când vine vorba de alegerea unui pom de Crăciun artificial, optați pentru unul din PE pentru un aspect cât mai aproape de realitate.
 • Brad artificial din PVC si PE: Pomii de Crăciun artificiali au evoluat mult în ultimii ani, iar acum există o varietate de opțiuni din care puteți alege.
  Dacă doriți un brad care să arate realist, dar care să nu coste prea mult, cea mai bună opțiune este un amestec de PVC și PE.
  Brazii artificiali din polietilenă tind să fie de o calitate mai bună decât cei din PVC. În schimb, acest material este folosit mai mult ca umplutură pentru a face ca bradul să pară mai plin.
  PVC-ul este, de asemenea, mai prietenos cu bugetul decât PE, așa că, dacă doriți să economisiți bani, dar să obțineți totuși un brad artificial cu zapada de înaltă calitate, un amestec de PVC și PE este cea mai bună opțiune.

Cea mai frumoasa culoare pentru bradul de Craciun

De Crăciun, explorează diferitele nuanțe ale naturii și transformă-ți spațiul într-o ambianță plină de culoare.

Lasă-te inspirat de diferitele nuanțe ale sezonului și adu puțină veselie de sărbători în casa ta cu un brad artificial de Craciun vibrant.

De la bradul verde tradițional la cei festivi în roșu și alb, există o multitudine de culori din care puteți alege.

Și dacă doriți să ieșiți cu adevărat în evidență, de ce nu alegeți un brad roz sau albastru?

Oricare ar fi culoarea pe care o alegeți, un brad artificial de Craciun este o modalitate excelentă de a adăuga un plus de veselie în decorul dumneavoastră.

Așadar, iata cateva dintre cele mai apreciate culori pentru brazii artificiali:

 • Brad artificial verde

Culoarea tradițională și clasică a sezonului de Crăciun este verdele. Este culoarea vieții, a reînnoirii și a naturii. Simbolizează creșterea, speranța și noile începuturi.

Brad artificial verde
 • Brad artificial alb

Pentru cei care apreciază frumusețea simplității, bradul artificial de Craciun alb este pomul perfect pentru sărbători.

Paleta sa de culori curate și clare oferă un fundal senin care permite ornamentelor și decorațiunilor dvs. să fie în centrul atenției.

Și pentru că este fabricat din materiale sintetice, este, de asemenea, o opțiune mai sustenabilă decât un brad natural.

Brad artificial alb
 • Brad artificial negru

Brazii artificiali negri sunt modul perfect de a adăuga o notă de obscuritate la decorul de sărbători.

Aceștia sunt, de asemenea, ideali pentru tranziția de la Crăciun la restul sezonului de iarnă.

Pentru a vă decora bradul artificial de Craciun negru, adăugați pur și simplu câteva ornamente și ghirlande de culoare închisă.

De asemenea, ați putea încerca să adăugați câteva lumini albe pentru un aspect mai eteric.

Dacă vă simțiți cu adevărat aventuros, ați putea adăuga chiar și câteva pânze de păianjen și decorațiuni înfricoșătoare de Halloween.

Oricum ai alege să îl împodobești, un brad negru artificial va face cu siguranță o declarație în casa ta.

Brad artificial negru
 • Brad artificial roz

Un brad artificial de Crăciun roz este o decorațiune de sărbători frumoasă și unică.

Acest tip de brad este perfect pentru oricine iubește culoarea roz și adaugă o notă amuzantă și feminină la orice decor de sărbători.

Cea mai bună parte la un brad artificial roz este că poate fi folosit an de an și nu trebuie niciodată udat sau asortat.

Brad artificial roz

Brad artificial rosu

Bradul roșu artificial este o combinație fericită între formă și funcționalitate. Pe lângă faptul că este o priveliște plăcută din punct de vedere estetic, acest brad de Craciun ajută și la crearea unui decor deosebit de sarbatori.

Brad artificial rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *