Boiler electric 80 L ❤️ Cel mai bun. Pret Ieftin Clasa A+++

Căutați un boiler electric nou? Verificați cele mai bune prețuri la boilere electrice de 80 L chiar aici!

Avem unele dintre cele mai bune oferte disponibile, așa că puteți fi sigur că obțineți un produs de calitate la un preț avantajos.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui boiler performant clasa energetica A+++ sau doar aveți nevoie de unul obisnuit pentru o casă nouă, avem ceea ce vă trebuie.

Verificați azi oferta de pret online:

Boiler electric Fornello Titanium Plus
Boiler electric REGENT NTS
Boiler electric Ariston Pro 1 Eco 80L
Boiler electric Tesy 80 L
Boiler electric vertical Bosch
Boiler electric Ferroli 80 L
Boiler electric CTRS-80 SLIM
Boiler cu serpentina Tesy BiLight
Boiler electric Hi-GlassTech 80 L
Boiler electric Ariston Lydos 80 L

Boilerele electrice sunt un mod simplu de a încălzi apa caldă. Dar există câteva tipuri diferite, iar unele vor fi mai potrivite pentru proprietatea dumneavoastră decât altele.

În acest blog, vă vom prezenta diferitele boilere electrice disponibile, precum și avantajele și dezavantajele acestora.

Acestea funcționează prin utilizarea unei rezistente pentru a încălzi apa în timp ce aceasta trece printr-o serpentină.

Principalul beneficiu al unui boiler electric 80 L este faptul că acesta este foarte eficient, deoarece nu există pierderi de căldură prin coșul de fum.

Alege un boiler electric 80 L ieftin si bun

Când vine vorba de găsirea unui boiler electric de 80 L, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont.

În primul rând, veți dori să vă asigurați că sistemul de încălzire a apei pe care îl alegeți este de bună calitate.

Boiler electric Ferroli

Acest lucru înseamnă că ar trebui să fie fabricat din materiale durabile și să fie capabil să reziste la o cantitate destul de mare de uzură.

În al doilea rând, veți dori să vă asigurați că sistemul de încălzire a apei pe care îl alegeți este accesibil.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să sacrificați calitatea pentru preț, ci mai degrabă că ar trebui să căutați un produs care să se încadreze în bugetul dumneavoastră.

În cele din urmă, veți dori să vă asigurați că produsul pe care îl alegeți este ușor de utilizat și vine cu instrucțiuni clare.

Urmând aceste sfaturi simple, ar trebui să puteți găsi cel mai bun boiler electric de 80 L care să vă satisfacă toate nevoile.

Tipuri de boilere electrice

Atunci când vine vorba de alegerea unui boiler electric 80 L, există câteva opțiuni diferite din care puteți alege. Cu toate acestea, cea mai populară opțiune este boilerul electric combinat.

Acest tip de boiler este similar cu un boiler pe gaz, în sensul că furnizează atât încălzire, cât și apă caldă la cerere.

Cu toate acestea, spre deosebire de cazanele pe gaz, boilerele electrice combi nu necesită un cazan separat pentru apă caldă, ceea ce le face mai compacte și mai eficiente din punct de vedere energetic.

În plus, cazanele electrice combinate sunt, de asemenea, 100% fără emisii, ceea ce le face o opțiune ecologică.

Boiler electric instant

Un boiler electric instanat este echivalentul unui boiler combinat. Acesta utilizează o rezistenta pentru a încălzi apa rece la cerere și, prin urmare, nu are nevoie de un rezervor de apă.

Acest lucru îl face mai simplu și mai ieftin de cumpărat și de instalat, dar înseamnă că nu puteți beneficia de încălzirea apei peste noapte pentru a o folosi în timpul zilei.

De asemenea, este posibil ca un boiler electric instant să nu fie suficient dacă aveți o cerere mare de apă caldă.

De exemplu, dacă aveți o familie numeroasă sau dacă primiți adesea oaspeți, este posibil să aveți nevoie de un model mai puternic care să poată încălzi apa mai repede.

Boilerele electrice instantanee de apă sunt o opțiune excelentă pentru casele mici sau apartamente, dar dacă aveți nevoi specifice, este important să vă consultați cu un instalator sau un om calificat pentru a găsi cea mai bună soluție pentru locuința dvs.

Boiler electric 80 L cu pompa de caldura

Un boiler electric cu pompa de caldura este un tip de aparat electric de încălzire a apei care utilizează electricitatea pentru a încălzi apa și a o stoca într-un rezervor pentru utilizare ulterioară.

Acestea sunt, de obicei, mai mari și mai scumpe decât alte tipuri de sisteme electrice de încălzire a apei, dar oferă mai multe avantaje, inclusiv posibilitatea de a profita de tarifele mai mici la electricitate pe timp de noapte și de a stoca mai multă apă caldă.

În plus, boilerele electrice de 80 L au, de obicei, timpi de recuperare mai rapizi, ceea ce înseamnă că pot încălzi cantități mari de apă mai repede decât alte tipuri de boilere electrice.

Dacă sunteți în căutarea unui sistem electric de încălzire a apei care vă poate oferi o cantitate mare de apă caldă și vă poate economisi bani la facturile de energie, un boiler electric 80 L poate fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Boiler electric cu energie solara

Energia solară este o sursă de energie nepoluantă și regenerabilă care devine din ce în ce mai populară.

Cu toate acestea, utilizarea ei pentru a încălzi apa poate fi o provocare, deoarece boilerele de apă necesită, de obicei, o alimentare constantă cu energie electrică.

Un boiler electric bun compatibil cu energia solară este un tip de aparat de încălzire a apei care poate fi alimentat de panouri solare 4 anotimpuri.

Aceste boilere au, de obicei, un rezervor de stocare care este echipat cu un încălzitor cu imersie.

Acest lucru permite boilerului electric cu compatibilitate solară să profite de aceasta atunci când ea este disponibilă, iar apoi să folosească căldura stocată pentru a furniza apă caldă chiar și atunci când soarele nu strălucește.

Prin urmare, a alege cel mai bun boiler electric 80 L compatibil cu energia solară poate fi o modalitate excelentă de a încălzi apa folosind energie regenerabilă.

Beneficii boiler electric 80 L

În cazul în care vă gândiți să înlocuiți un boiler electric 80 L, este posibil să vă întrebați dacă să alegeți unul pe gaz sau electric.

Așadar, ce alte avantaje există în alegerea unui boiler electric 80 L? Iată o trecere în revistă a celor mai notabile beneficii:

 • Costuri reduse de instalare – Cheltuielile de instalare pentru un boiler electric 80 L sunt, de obicei, mai mici decât pentru alte tipuri de cazane.
  Acest lucru se datorează faptului că, în general, boilerele electrice sunt mult mai ușor de instalat.
  Cazanele pe gaz și pe combustibil, de exemplu, necesită adăugarea unui nou coș de fum sau conectarea țevilor de gaz.
  Boilerele electrice, pe de altă parte, trebuie pur și simplu să fie conectate la priză. În plus, acestea sunt adesea mai mici și mai ușoare decât alte tipuri de cazane, ceea ce le face mai ușor de manevrat și mai puțin susceptibile de a provoca daune în timpul instalării.
  Drept urmare, dacă vă gândiți la un cazan nou, un model electric poate fi cea mai bună opțiune.
 • Fiabilitate – Atunci când căutați un boiler nou, trebuie să țineți cont de câteva lucruri. Unul dintre cele mai importante este fiabilitatea.
  Boilerele electrice au un design mai simplu, iar absența unui combustibil fizic înseamnă că există mult mai puține lucruri care pot merge prost.
  Prin urmare, acestea tind să fie mai fiabile și să vă coste mai puțin la întreținere și reparații.
  În plus, boilerele electrice produc foarte putin zgomot atunci când sunt în funcțiune, așa că nu va trebui să suportați zgomotul produs acestea.
 • Emisii reduse de carbon – Eficiența energetică a locuinței dvs. nu este numai benefică pentru mediu, ci vă poate economisi și bani la facturile de energie.
  O modalitate de a face acest lucru este să instalați un boiler electric 80 L, care are o amprentă de carbon extrem de redusă.
  Cazanele electrice sunt mult mai eficiente decât cele pe gaz și emit foarte puțin dioxid de carbon.
  Acest lucru înseamnă că locuința dvs. va fi mult mai ecologică și că veți contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.
 • Eficiență energetică – Oricine a primit vreodată o factură de energie știe că costul încălzirii locuinței dumneavoastră poate fi semnificativ.
  Prin urmare, mulți oameni caută modalități de a-și reduce consumul de energie și de a economisi bani.
  O opțiune este să investești într-un boiler electric 80 L. Acestea sunt foarte eficace, cu un indice de eficiență energetică foarte mare.
  Acest lucru înseamnă că risipiți mai puțin combustibil și puteți economisi eventual sute de lei pe facturile de energie în fiecare an.
 • Fără zgomot – Boilerele electrice sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se bucure de avantajele unui cazan silențios.
  Acestea fac puțin sau deloc zgomot, ceea ce este excelent pentru casele mai mici. În plus, boilerele electrice sunt foarte ușor de întreținut. Nu există piese în mișcare, așa că nu există riscul unor reparații costisitoare.
 • Amplasare – Unul dintre principalele avantaje ale boilerelor electrice este că pot fi instalate oriunde în proprietatea dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că acestea nu produc gaze toxice, astfel încât nu este nevoie de evacuare.
 • Dimensiuni – Când vine vorba de boilere, dimensiunea chiar contează. Boilerele electrice sunt mult mai mici decât cele pe gaz sau pe păcură, ceea ce le face perfecte pentru instalații în spații înguste. De fapt, le puteți instala chiar și într-un dulap de aerisire standard sau sub scări.

Cele mai bune boilere electrice 80 L

Când vine vorba de boilere moderne, există o mulțime de opțiuni pe piață. De la boilere pe lemne si electrice, pana la cele alimentate in totalitate cu energie regenerabila (panouri solare). Cu toate acestea, nu toate aceste cazane electrice sunt create în mod egal.

Ținând cont de acești factori, iată care sunt alegerile noastre pentru cele mai bune boilere electrice de 80L:

 • Boiler electric Ariston Lydos Eco 80

Aparatul electric de încălzire a apei Ariston este o unitate cu montare pe perete, cu un design vertical și un panou de control electronic.

Cu un volum net al rezervorului de 75 de litri, este ideal pentru locuințe sau întreprinderi mari.

Boilerul nu are serpentine, ceea ce îl face mai eficient decât modelele convenționale. În plus, boilerul electric Ariston este echipat cu o funcție de stocare care îi permite să înmagazineze căldura pentru utilizare ulterioară.

Acest lucru îl face o alegere excelentă pentru cei care doresc să economisească energie și să își reducă amprenta de carbon.

Acest boiler electric Ariston 80 L este un încălzitor de apă de înaltă performanță, eficient din punct de vedere energetic, perfect pentru orice casă.

Cu un rating de eficiență energetică de clasă B, boilerul oferă multă apă caldă, contribuind în același timp la reducerea costurilor de energie.

Rezervorul este protejat de un finisaj emailat durabil, iar boilerul dispune de funcțiile ECO EVO de la Ariston pentru o performanță sporită.

Funcția T-MAX se asigură că temperatura apei rămâne constantă indiferent de cerere.

Cazanul electric Ariston este un aparat de înaltă calitate, perfect pentru cei care doresc să se bucure de toate avantajele unui boiler electric 80 L fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța sau stilul.

Acesta are o putere de 1800 de wați și o tensiune de alimentare de 230 de volți, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în majoritatea locuințelor.

Timpul de încălzire este de doar 131 de minute, astfel încât puteți obține rapid și ușor apa caldă de care aveți nevoie.

Presiunea maximă de lucru este de 8 bari, iar temperatura maximă este de 80 de grade Celsius, ceea ce îl face sigur și fiabil.

Nivelul de zgomot este de 15 dB, astfel încât puteți fi sigur că liniștea dvs. nu va fi perturbată. Clasa de protecție este IP X3, ceea ce îl face rezistent la stropire și praf.

Cu calitatea sa înaltă și caracteristicile sale impresionante, acest boiler electric Ariston 80 L este alegerea perfectă pentru oricine caută un aparat electric de încălzire a apei care funcționează bine și arată foarte plăcut.

 • Boiler electric Tesy BiLight 80 L

Boilerul electric Tesy BiLight 80 L este o alegere excelentă pentru oricine caută o modalitate eficientă și fiabilă de a-și încălzi locuința.

Acest cazan are un design vertical care îl face ușor de instalat pe orice perete, iar rezervorul din sticlă ceramică protejează împotriva coroziunii și ajută la reglarea temperaturii.

Volumul net al rezervorului de 82 de litri oferă suficientă apă caldă pentru nevoile dvs. casnice, iar ratingul de eficiență energetică de clasă C asigură facturile dvs. de electricitate să rămână scăzute.

În plus, panoul de control mecanic face ca boilerul să fie ușor de utilizat, iar lipsa serpentinelor înseamnă că nu este necesară o întreținere periodică.

Boilerul electric Tesy BiLight 80 L este un aparat de înaltă calitate, fiabil, care vine cu o serie de caracteristici pentru a asigura o performanță optimă.

Termostatul reglabil și supapa de siguranță ajută la reglarea temperaturii și a presiunii, în timp ce anodul de magneziu protejează împotriva coroziunii.

Protecția împotriva înghețului și butonul pornit/oprit ajută la prevenirea blocării și, respectiv, a supraîncălzirii.

Panoul BiLight permite o monitorizare ușoară a stării cazanului, iar tehnologia Insutech asigură un transfer eficient de căldură.

În cele din urmă, pompa EFECT PISTON asigură o livrare fiabilă a apei. În general, acest boiler electric Tesy BiLight 80 L este o alegere excelentă pentru oricine caută un aparat durabil și fiabil.

Acest boiler are o putere de 2000 de wați și poate încălzi până la 65 de grade Celsius în doar 2,08 ore.

De asemenea, are o presiune maximă de lucru de 8 bari, ceea ce îl face perfect pentru a fi utilizat în orice casă.

În plus, boilerul electric BiLight 80 L este foarte ușor de utilizat, datorită comenzilor sale intuitive și a afișajului clar.

Și mai bine, acesta este însoțit de o garanție de doi ani, astfel încât puteți fi siguri că faceți o investiție înțeleaptă.

 • Boiler electric Ferroli Calypso 80 VE

Boilerul electric Ferroli Calypso 80 VE este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție de încălzire fiabilă și eficientă.

Acest cazan are un volum net al rezervorului de 78 de litri și un rating de eficiență energetică de clasă C.

De asemenea, boilerul este echipat cu un anod de magneziu pentru o protecție suplimentară împotriva coroziunii.

În plus, Ferroli Calypso 80 VE are un design de montare verticală și este fabricat din oțel carbon pentru durabilitate.

Acest cazan este, de asemenea, ușor de utilizat datorită panoului de control mecanic.

Boilerul electric Ferroli Calypso 80 VE este o soluție de încălzire puternică și eficientă pentru casa dumneavoastră.

Cu o putere nominală de 1,5 kW, vă poate încălzi rapid spațiul, iar o presiune maximă de lucru de 8 bar înseamnă că poate face față chiar și celor mai solicitante aplicații de încălzire.

Calypso dispune, de asemenea, de încălzire indirectă, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat pentru a încălzi apa pentru nevoile dvs. de apă caldă menajeră, precum și pentru încălzirea spațiului.

Iar cu un nivel de zgomot de numai 15 dB, este unul dintre cele mai silențioase boilere electrice de pe piață.

În plus, gradul său de protecție IP 24 garantează că poate fi utilizat în siguranță în orice încăpere din casa dvs.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui boiler electric 80 L care să facă față tuturor nevoilor dvs. de încălzire, Ferroli Calypso 80 VE este o alegere excelentă.

Concluzie boilere electrice 80 L

Boilerele electrice oferă o serie de avantaje față de sistemele tradiționale de încălzire a apei menajere.

În primul rând, acestea sunt mult mai eficiente, transformând aproape toată energia pe care o folosesc în căldură.

Acest lucru înseamnă că în cele din urmă costă mai puțin pentru funcționare, chiar dacă pot avea un cost inițial mai mare.

În al doilea rând, boilerele electrice sunt mult mai ușor de întreținut decât cele clasice. Nu există piese în mișcare care să se uzeze, iar boilerul nu necesită spălare și decalcifiere regulate.

În cele din urmă, aceste boilere electrice 80 L sunt mult mai sigure decât aparatele de încălzire obisnuite. Nu există riscul de arsuri, iar boilerul se oprește automat dacă se supraîncălzește.

Cu toate acestea, există un dezavantaj major al boilerelor electrice: acestea necesită un circuit electric dedicat.

În general, totuși, acestea oferă o serie de avantaje care le fac să merite a fi luate în considerare pentru casa dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *