Adidasi Diadora originali. Pareri despre acesti pantofi sport

În spatele mărcii sportive, Diadora este o companie italiană care își vinde produsele din 1949. Cu sediul în Treviso, diferitele modele de pantofi sunt acum vândute în întreaga lume.

În special adidașii și pantofii sport sunt foarte populari cu această companie, așa că vă oferim și o varietate de pantofi ai acestui brand în magazinul nostru. Lumea modei cu greu poate fi imaginată fără adidași.

Acestea combină o potrivire confortabilă și un design sportiv. Pantofii Diadora pot fi combinati cu orice tinuta si, prin urmare, sunt potriviti pentru orice ocazie.

Aruncați o privire în jurul magazinului de stil de viață, online și convingeți-vă de marca italiană. Multe fețe cunoscute din spectacol și sport au deja încredere în calitatea acestor pantofi.

Fie că este Niki Lauda sau Björn Borg, aceste personalități cunoscute și-au pus încrederea în Diadora de ani de zile. În ultimii ani, compania a investit mult în dezvoltarea ulterioară a pantofilor. Fie că este propriul centru de cercetare, ortopedie sau biotehnologie, pantofii mărcii Diadora sunt în mod constant dezvoltate în strânsă cooperare cu diferiții experți tehnici.

În gama Diadora oferim modelele Camaro, Gold Indoor, Rebound Ace, Game sau Tokyo. O pereche de adidași Diadora potriviti pot fi găsiti pentru fiecare gust.

Producătorul de pantofi din Italia stabilește cerințe de calitate foarte ridicate și, prin urmare, numai materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea, sunt utilizate în producție. Diadora acordă atenție și tălpilor bune și amortizării.

Dacă aveți nevoie de adidași noi, aruncați o privire la ofertele noastre care pot fi gasite in magazinele online.

In magazinul nostru de stil de viață veți găsi perechea potrivită de pantofi casual la prețuri rezonabile. Cu siguranță nu vei greși cu modelele de la Diadora.

Confortul foarte bun și confortabil la purtare vă va inspira în orice situație. Profitați de ofertele favorabile în prezent și comandați pantofi sport de la acest cunoscut producător din Italia. Cu aceste încălțăminte la modă vă asigurați un aspect perfect.

Fie că sunteți la birou, în timp ce faceți cumpărături sau la o întâlnire confortabilă cu prietenii, puteți purta adidași pentru orice ocazie și fiecare ținută fără ezitare. Convinge-te, vei fi uimit.

Diadora: adidasi cu istorie

Există mărci de pantofi care au în spate o istorie uimitoare. Asociat cu multe maxime și minime. Un astfel de brand este Diadora, care este adesea denumită și „Adidas din Italia”.

Motivul: pantofii Diadora au fost folosiți în trecut în sporturile mondiale și au fost purtați de Boris Becker și Ayrton Senna. Dar apoi totul a ieșit diferit.

Pantofi Diadora: Numele înseamnă sport, mișcare, dinamism și succes, iar în 1948 Marcello Danieli a fondat compania. Cu primele sale modele de pantofi, cizmarul a pus bazele succesului ulterior al companiei și astfel Diadora a devenit liderul pieței italiene în anii 1950.

Cu toate acestea, acest lucru se aplică încă categoriei de ghete de munte, deoarece doar atunci are loc diversificarea în multe alte tipuri de încălțăminte. Un deceniu mai târziu, compania a început cu ghetele de schi și câteva invenții noi, care au găsit o piață foarte interesată.

Apoi, pantofii de alergare au fost adăugați în gamă, iar designerii au dezvoltat și primii pantofi de tenis. Apoi – marele salt: Jocurile Olimpice din 1988 din Seul.

Sprinterul canadian Johnson poartă pantofi Diadora și câștigă cu ei recordul mondial în cursa de 100 m. Acest punct culminant din cariera lui Johnson a fost, de asemenea, punctul culminant absolut pentru Diadora, deoarece atunci când Johnson a fost descalificat pentru dopaj, adidașii Diadora au dispărut treptat de pe piață și din conștiința oamenilor.

Apoi lucrurile se uită din nou: adidașii Diadora reprezintă spiritul sportiv și astfel s-au luptat din nou. Când compania a fost la un pas de faliment în 2008, Mario Moretti Polegato – în numele său fondatorul mărcii Geox – a preluat toate părțile companiei.

De acum încolo lucrurile sunt în continuă ascensiune, iar renovarea este o luptă sportivă. Până în prezent, vânzările cresc în cifre și chiar se înregistrează profituri.

Adidașii Diadora sunt în continuare principalul obiectiv al companiei, deoarece cei care nu au facut sport vor continua să se bazeze pe sport în viitor.

Acum există concurență cu Adidas și Puma, iar compania este în sfârșit pe drumul cel bun. Si tu? Când îți vei face marea intrare în pantofii Diadora?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *