Trotinete electrice Constanta inchiriere. Cel mai mic pret?

Trotinetele electrice au ajuns si in Constanta, iar daca vrei sa inchiriezi una trebuie sa citesti acest articol pentru a vedea unde gasesti cel mai mic pret.

Daca pana acum nu existau deloc trotinete electrice de inchiriat in Constanta, odata cu aparitia verii avem in orasul nostru minim 4 firme care ofera posibilitatea de a te plimba prin oras cu trotineta.

Unde se gasesc trotinete electrice de inchiriat in Constanta?

Cel mai usor mod de a inchiria o trotineta este sa faci o plimbare pana in Parcul Tabacariei, in centrul cu biciclete I’velo unde sunt disponibile minim 20-30 de trotinete libere la inchiriat.

Mai exact, centrul I’velo este situat la intrarea in Gravity Park si acolo pana acum se gaseau numai biciclete. De anul acesta poti inchiria si trotinete.

Mai exista si alte locatii de unde poti lua in Constanta o trotineta electrica. In parcarea City Mall compania Sailor pune la dispozitie oricarei persoane aproximativ 20 de trotinete la inchiriat.

De asemenea, prin tot orasul pot fi gasite trotinetele electrice Bolt si Lime. Acestea sunt lasate in locuri strategice de catre cei care au grija de ele si sunt luate odata cu venirea serii.

Pe acestea din urma le poti gasi dupa cum spuneam aproape peste tot, atat pe faleza din Mamaia cat si prin piata Ovidiu sau parc Tabacarie.

Care este pretul pentru a inchiria o trotineta electrica in Constanta?

Pana acum am folosit doar trotinetele electrice Bolt si I’velo si pot sa va spun cat costa in acest moment sa inchiriezi la aceste servicii.

La Bolt pretul de inchiriere este de 0,6 lei per minut si deblocarea costa 2 lei.

Se intampla ca prin oras sa gasesti de obicei foarte multe trotinete cu autonomie de 20-30 km, suficient incat sa te plimbi 30 minute sau chiar mai mult.

Cel mai avantajos cost la trotinete electrice in Constanta mi se pare ca il ofera abonamentele celor de la I’velo.

Pretul unui abonament nelimitat pentru o luna de zile este acum 99 lei, iar pretul unui abonament pe un an de zile este fix 365 lei. Singurul dezavantaj este faptul ca trotinetele pot fi inchiriate doar pe o perioada de 2 ore momentan.

De asemenea trotinetele I’velo nu pot fi lasate oriunde in oras, ci trebuie returnate dupa ce te-ai plimbat la centrul de inchiriere din Gravity Park.

I’velo ofera si posibilitatea de a plati doar pentru cat timp ai inchiriat. De exemplu daca nu iti faci abonament si vrei sa inchiriezi pentru 20 minute o trotineta, vei plati 0,5 lei/minut si din ce retin, 2 lei deblocarea trotinetei.

Cum se inchiriaza o trotineta electrica in Constanta?

Majoritatea companiilor care inchiriaza trotinete electrice in Constanta o fac prin instalarea unei aplicatii.

De exemplu, trotinetele Bolt pot fi inchiriate numai daca ai un card bancar pe care il introduci in aplicatia lor.

Dupa ce ai instalat aplicatia vei gasi trotinetele localizate in oras, mergi la una dintre ele, o scanezi si te bucuri de plimbare. La finalul plimbarii trebuie sa inchizi cursa tot din aplicatie.

Personal nu stiu cum este la celelalte companii de inchiriere, deoarece abonamentul platit de mine a fost tot cu cardul prin aplicatia celor de la I’velo.

La fiecare companie poti sa vezi inainte autonomia trotinetei electrice si o poti alege pe cea cu bateria cat mai incarcata.

Momentan pot sa zic ca trotinetele se prezinta intr-o stare foarte buna.

Turistii pot inchiria si ei trotinete electrice avand in vedere ca foarte multe se gasesc in Mamaia, ocazie cu care pot vedea orasul in miscare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *