Parfumuri Elefant pareri. Originale sau nu? 2020

Vrei a cumperi parfumuri originale si te intrebi daca cele vandute la magazinul Elefant sunt sau nu autentice? Acelasi lucru m-am intrebat si eu cand am vazut preturile online din acest magazin.

Pe scurt adevarul este ca parfumurile de pe Elefant.ro sunt originale, la fel cum sunt si cele vandute de Emag sau Notino.

Nu ar avea cum aceste magazine sa vanda parfumuri fake deoarece sunt foarte cunoscute. E drept ca unele persoane s-au plans de calitatea unor produse, dar acest lurcu tine mai mult de producatorul parfumurilor si nu de magazinul care le vinde.

Personal am cumparat de mai multe ori parfumuri originale atat de la Emag cat si de la Elefant si nu am avut nici cea mai mica problema. Poate ca unoeri s-a intamplat ca parfumul luat sa nu fie la fel de persistent precum imi aminteam eu dar pot sa spun ca tot ce am cumparat a fost original.

Multa lume alege sa ia parfumuri Guess,Hugo Boss, Calvin Klein si alte asemenea de la Elefant deoarece acest magazin are mereu reduceri. Avand in vedere pretul mic este normal sa te intrebi daca parfumul cumparat este unul original sau fake.

Cu toate acestea iti pot confirma ca orice parfum este original si nu trebuie sa iti faci grija in aceasta privinta.

Iti reamintesc ca persistenta tine si de ce tip de produs ai cumparat. De exemplu apa de parfum miroase mult mai puternic decat obisnuita apa de toaleta.

Apa de parfum are intotdeauna un pret mai mare din acest motiv, insa cu reducerile de pe Elefant este oricand o ocazie buna sa faci cumparaturi online.

Am stabilit asadar ca produsele si in special parfumurile de pe Elefant.ro sunt originale si nu fake. Poti cumpara parfumuri de firma la reduceri. De exemplu acum sunt la oferta diferite parfumuri pentru femei si barbati Paco Rabanne, Chopard sau Lagerfeld la un pret mult mai mic decat cel din magazinele obisnuite.

Ai o alta parere despre parfumurile elefant? Sunt curios sa o ascult, deci poti lasa parerea ta in comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *